Poate fi de încredere ExpressVPN?


ExpressVPN este unul dintre cei mai faimoși jucători de pe piața VPN. Dar asta face ca merita folosit? Și ExpressVPN poate fi de încredere? Pe scurt, da absolut pot. ExpressVPN rămâne lider de piață din multe motive întemeiate, inclusiv siguranță și securitate. Deși niciun furnizor VPN nu este perfect sau fără probleme, acest articol va identifica de ce ExpressVPN este atât de bun în ceea ce face, precum și modalitățile în care poate fi utilizat în cele mai sigure și mai sigure moduri.

De ce este ExpressVPN atât de bun?

ExpressVPN îndeplinește câteva elemente de bază care sunt esențiale pentru ca un VPN să merite utilizarea. Cele mai notabile exemple sunt:

Viteză

Conexiunile ExpressVPN sunt rapide ca fulgerul. Aceasta înseamnă că nu poți spune cu adevărat că folosești un VPN în orice moment online. Dacă un VPN vă încetinește, este puțin probabil să doriți să îl utilizați în continuare. Prin urmare, orice plan de abonament ați devenit o risipă de bani. Nu este cazul cu ExpressVPN, deoarece nu veți vedea nicio încetinire vizibilă a conexiunii.

Rețea vastă

Un alt lucru necesar pentru orice VPN care merită folosit, pe care ExpressVPN îl are cu siguranță, este o rețea mare de servere. Aceste servere sunt răspândite în întreaga lume, astfel încât să puteți accesa orice site web doriți, când doriți. ExpressVPN are 160 de locații pentru serverele sale, ceea ce o face una dintre cele mai largi rețele VPN din jur.

  Obfuscare VPN explicată în 5 minute sau mai puțin

Caracteristici de securitate

Unul dintre avantajele cheie ale VPN-urilor este nivelul suplimentar de securitate pe care îl oferă utilizatorilor. Cu toate acestea, cât de sigur un furnizor VPN face un abonat poate varia. Se reduce la suita de funcții de securitate pe care o oferă. Cu cât un furnizor are mai multe caracteristici, cu atât mai bine. Ceea ce este grozav la caracteristicile de securitate ale ExpressVPN este metoda de criptare de vârf pe care o folosește, tehnologia sa split tunnel și kill switch-ul. Acesta din urmă înseamnă că, în cazul în care VPN-ul dvs. se întrerupe, conexiunea dvs. la internet este întreruptă, de asemenea, împiedicând astfel expunerea datelor dvs. la orice priviri indiscrete.

Fără politică de jurnal

În cele din urmă, una dintre cele mai importante caracteristici ale ofertei de produse ExpressVPN este faptul că nu menține niciun jurnal de utilizator sau de conexiune. Pentru cei care sunt preocupați în special de faptul că ExpressVPN poate fi de încredere, acest punct este esențial. Deoarece ExpressVPN nu deține nicio înregistrare a ceea ce fac utilizatorii săi, nu poate oferi acele înregistrări nimănui – fie ei hackeri sau oamenii legii.

Utilizări ale ExpressVPN

Când vine vorba de un furnizor VPN, chiar și unul de încredere, produsul său trebuie să fie util în viața reală. Iată doar două motive pentru care ExpressVPN poate fi de încredere pentru a ajuta un abonat în activitățile sale de zi cu zi online.

1. Siguranță îmbunătățită online

Având în vedere că atât de mult din viața noastră nu se desfășoară online, este imperativ să avem grijă de datele noastre personale și de informațiile sensibile. Niciodată acest lucru nu a fost mai important decât acum în timpul restricțiilor COVID, care ne împing pe toți să petrecem încă mai mult timp utilizând o conexiune la internet. VPN-urile pot ajuta la această protecție, îngreunând hackerilor să vadă date sau informații care nu sunt destinate lor. ExpressVPN face acest lucru printr-o serie de funcții de securitate, așa cum s-a menționat mai sus.

  NordVPN cum să obțineți gratuit (testat iulie 2024)

2. Accesarea site-urilor web restricționate geografic

Având în vedere că toți petrecem mai mult timp online încercând să accesăm tot felul de site-uri diferite, poate fi frustrant când unul sau două sunt blocate din cauza locului în care vă aflați. O astfel de blocare se numește georestricționare și poate fi circumnavigată prin utilizarea unui VPN precum ExpressVPN. Având în vedere rețeaua vastă a ExpressVPN, este mai mult decât probabil să găsiți un server disponibil care vă poate ajuta să deblocați orice site web pe care locația dvs. nu vă interzice accesul.

De ce poate fi de încredere ExpressVPN – concluzii cheie

În timp ce VPN-urile pot fi folosite pentru a îmbunătăți siguranța online, este important să folosiți un furnizor VPN reputat pentru a face exact acest lucru. Dacă nu o faceți, riscați ca tehnologia furnizorului respectiv să nu fie eficientă – fie încetinind conexiunile, fie lăsându-vă expus într-un fel. În plus, furnizorii înșiși trebuie să aibă încredere în datele pe care le oferiți. Abonații ExpressVPN pot fi încrezători în faptul că furnizorul lor nu va oferi informațiile lor sensibile, deoarece ExpressVPN nu înregistrează astfel de date în primul rând.