12/05/2022

Obțineți beneficii All-in-One Cyber ​​Protect Cloud cu Acronis

Acronis Cyber ​​Protect Cloud este o soluție de top de securitate cibernetică, protecție a datelor, antimalware, antivirus și de management al punctelor finale, alimentată de inteligență artificială.

Produsul de vârf oferă securitate completă și backup împotriva timpilor de nefuncționare și a pierderii de date cauzate de amenințările de securitate cibernetică.

Criminalii cibernetici devin din ce în ce mai sofisticați și adaugă mai multe arsenale în sacii lor de trucuri – a-i ține la distanță este mai complicat și un loc de muncă cu normă întreagă în majoritatea afacerilor de astăzi.

Actorii amenințărilor patrulează cu zel pe autostrada internetului în căutarea celui mai mic semn al unui sistem nepattched. Odată ce vă accesează rețeaua și criptează fișierele, vor dezlănțui o cacofonie de fișiere sau adrese URL rău intenționate și vor implementa programe malware sau ransomware.

Adevărul este că orice patch pe care îl ratați pune datele dvs. critice de afaceri la un risc ridicat. Majoritatea operațiunilor IT interne ale companiilor sunt limitate de activitatea complicată și consumatoare de timp de detectare a vulnerabilităților care pot trece cu ușurință nedetectate.

Drept urmare, gestionarea sutelor de operațiuni IT interne care sunt sânul vital al proceselor de afaceri care rulează fără probleme necesită o monitorizare constantă de nivel militar.

Poate că ați făcut o copie de rezervă a tuturor datelor esențiale – dar aceasta este doar o picătură în ocean în ceea ce privește protejarea afacerii dvs. Integrarea unui mecanism de protecție cibernetică all-inclusive care ajută la atenuarea tuturor riscurilor asociate cu amenințările online moderne este esențială.

Acest articol explorează beneficiile Acronis Cyber ​​Protect Cloud în protejarea proactivă a afacerii dvs. de vulnerabilitățile online, astfel încât departamentul IT să se poată concentra pe activitățile de bază ale companiei dvs.

Introducere

În căutarea lor de extindere și modernizare, companiile adoptă din ce în ce mai mult cloud computing pentru a rămâne competitive.

Cu toate aspectele sale pozitive, astfel de mișcări expun companiile la noi riscuri. Că astfel de companii suferă ocazional de nenumărate încălcări ale datelor din cloud nu mai este o știre.

Organizațiile care trec la cloud computing trebuie să înțeleagă riscurile asociate, pe lângă utilizarea strategiilor pentru a-și proteja datele, personalul și clienții – aici intervine Cyber ​​Protect Clouds.

Acronis Cyber ​​Protect Cloud este o soluție antimalware all-in-one alimentată de inteligență artificială (AI) care automatizează și integrează cu ușurință gestionarea protecției punctelor terminale.

Soluția oferă capabilități de un singur furnizor de servicii care combină antimalware, securitate și management, gestionarea corecțiilor, evaluarea vulnerabilităților și filtrarea URL-urilor.

Cyber ​​Protect Cloud elimină presupunerile și complicațiile din securitatea cibernetică prin integrarea mecanismelor de apărare bazate pe inteligență artificială care protejează utilizatorii de amenințările cibernetice moderne.

Rezultatul este o utilizare inteligentă a resurselor unei companii, care lasă echipele dvs. concentrându-se pe soluționarea problemelor clienților și pe obținerea mai multor venituri care creează marjele de profit ale afacerii dvs.

Dotat cu capacități antimalware de calitate militară, Cyber ​​Protect Cloud oferă un set de instrumente de management cuprinzătoare, dar ușor de utilizat, construite pe o platformă de backup și recuperare de nouă generație.

Acronis cyber protect oferă un proces simplificat de integrare cu operațiuni zilnice fără întreruperi care simplifică raportarea și combaterea amenințărilor avansate prin integrarea de noi cazuri de utilizare cu fiecare actualizare.

Cyber ​​Protect Cloud este un activ important care oferă protecție împotriva următoarelor riscuri asociate cu cloud computing:

#1. Configurare greșită

Configurarea greșită și lipsa de vizibilitate a setărilor de acces sunt considerate probleme majore de securitate în cloud din cauza procesului complicat de configurare a unui mediu cloud securizat. Natura inerent inaccesibilă a stocării în cloud lasă loc oricui cu anumite cunoștințe tehnice pentru a încălca orice sistem configurat greșit.

Eroarea umană și neatenția cu informațiile securizate constituie o preocupare semnificativă, deoarece infractorii cibernetici pot identifica rapid controalele de acces prost configurate și pot profita în detrimentul utilizatorilor. Prin urmare, companiile trebuie să investească în sisteme precum Cyber ​​Protect Cloud care automatizează protecția, astfel încât eforturile lor să nu fie în zadar.

  14 metaverse pe care le poți introduce deja în 2022

#2. Creșterea criminalității cibernetice

Eroarea umană a personalului companiei poate duce la un anumit număr de probleme. Cu toate acestea, orice organizație care stochează o cantitate considerabilă de informații sensibile în cloud este întotdeauna expusă riscului de a fi vizată de infractorii cibernetici.

Hackerii studiază cu atenție sistemele de operare ale principalelor facilități de stocare în cloud din lume și pot dobândi cunoștințe intime despre factorii care înconjoară operațiunile lor și controalele de securitate.

Acești actori amenințări au ajuns să înțeleagă tehnologia; cazurile de phishing și malware sunt acum la ordinea zilei.

Singura modalitate de a atenua posibilele erori umane din partea personalului și atacurile deliberate ale agenților criminali este prin integrarea celor mai bune practici de protecție a cloud-ului care oferă mai mult decât setările de zi cu zi și controalele de acces.

Deoarece stiva convențională de soluții de protecție a punctelor terminale nu este integrată și necesită mai multă gestionare – instalare, licențiere, instalare de actualizări și patch-uri și gestionarea a numeroase politici folosind diferite interfețe – Cyber ​​Protect Cloud este o opțiune mai bună.

Oferte

Acronis Cyber ​​Protect Cloud oferă protecție cibernetică esențială cu o singură soluție, prezentând capabilități bogate în servicii pentru persoane fizice și companii. Unele dintre abilitățile sale includ următoarele:

#1. Restaurare de la distanță

Practicienii IT știu că accidentele și furturile de dispozitive se numără printre evenimentele care duc adesea la încălcări ale datelor atunci când oamenii își pierd adesea laptopurile, tabletele sau smartphone-urile.

Acronis cyber protect cloud oferă capabilități de restaurare de la distanță, care le permit utilizatorilor să revină în joc în cazul în care își pierd dispozitivul sau când călătoresc în străinătate.

Această caracteristică unică permite utilizatorilor să cumpere un nou dispozitiv și să reinstaleze vechiul sistem pentru a-și accesa fișierele și setările. Acronis este conceput pentru a restaura unitățile corecte din noul hardware.

#2. Protecția automată a dispozitivului

Agentul dvs. de protecție cibernetică Acronis este responsabil pentru toate sarcinile de protecție a datelor de pe dispozitivele dvs. individuale sau ale companiei.

Spre deosebire de soluțiile de backup convenționale, totul este autonom și, odată ce a fost instalat, agenții îl vor configura cu Acronis Management Server (AMS).

Acest lucru automatizează toate activitățile de backup, replicare, recuperare și manipulare a datelor la program, inclusiv atunci când se confruntă cu o conexiune instabilă. Echipa dvs. IT nu mai trebuie să supravegheze dispozitivele suplimentare care generează în mod constant date manual.

#3. Previne atacurile ransomware

Majoritatea utilizatorilor pot păstra copii fiabile ale datelor pe care le pot folosi pentru a-și restaura rapid sistemele fără a plăti răscumpărare în cazul în care există infiltrare.

Cu toate acestea, peisajul se schimbă constant, cu noi tulpini de ransomware care vizează software-ul de backup, lăsând utilizatorii vulnerabili.

Acronis cyber protect cloud monitorizează în mod activ sistemele utilizatorilor în timp real și poate detecta și opri automat atacurile ransomware.

Procedura restaurează automat orice fișiere afectate sau deteriorate, ceea ce înseamnă că proiectul dvs. se va recupera rapid în urma atacurilor care ar putea afecta operațiunile altfel.

#4. Diagnosticarea atacurilor

Acronis cyber protect cloud elimină necesitatea de a avea numeroase versiuni de rezervă, solicitând utilizatorilor să investigheze amănunțit cazurile de încălcare a datelor sau de pierdere de date. Acronis creează un catalog cu toate aranjamentele copiei de rezervă și vă anunță de fiecare dată când un fișier este modificat.

Nu mai este nevoie să faceți scanări manuale prin punctele de recuperare atunci când căutați o versiune nealterată sigură a fișierelor dvs., deoarece Acronis o face automat – diagnosticarea atacurilor cibernetice repetate nu a fost niciodată mai ușoară.

#5. Verificați angajații sau utilizatorii rău intenționați

Orice soluție de protecție cibernetică care merită numele său ar trebui să aibă un sistem pe niveluri care poate limita capacitatea de a delega roluri de administrator și poate reduce semnificativ daunele pe care un angajat sau un utilizator rău intenționat le poate cauza.

Acronis cyber protect cloud permite monitorizarea și controlul întregii infrastructuri a unei companii și limitează nivelul de acces și control pe care administratorii de la distanță îl pot exercita.

Diferiților administratori li se oferă control complet asupra infrastructurii lor departamentale, dar nu pot accesa alte birouri sau departamente. Acronis folosește o „regulă a două persoane” critică conform căreia niciun utilizator nu are responsabilitate individuală deplină asupra software-ului sau hardware-ului unei companii.

#6. Faceți remedieri destul de rapid

Cu toții suntem prea familiarizați cu acele întreruperi de IT ascunse, cum ar fi reparațiile defectuoase la un sistem de operare sau o aplicație care încurcă întregul sistem sau dă jos un server. Din fericire, toate acestea ar putea fi un lucru din trecut. Cu Acronis cyber protect cloud, elimină suferința și inițiază o copie de rezervă completă a sistemului dvs. în câteva secunde.

  Cum să exportați contacte dintr-o foaie de lucru Excel în Outlook

Toată lumea din companie poate continua să lucreze pe măsură ce remediați problemele emergente, inclusiv atunci când efectuați actualizări de software, testați modificări ale infrastructurii sau instalați diferite configurații.

#7. Garantați integritatea datelor

Există o nouă formă de atac cibernetic care, în loc ca băieții răi să distrugă un sistem sau să vă fure datele, le modifică într-un mod care vă distorsionează procesul de afaceri și îi determină pe utilizatori să ia decizii de afaceri fatale.

Pentru companiile sau proiectele care se bazează pe inteligența artificială pentru a lua decizii sau a procesa informații, de exemplu, spitalele, lipsa datelor exacte sau autentice poate însemna un dezastru din cauza analizei defectuoase care are un impact negativ asupra luării deciziilor.

Acronis cyber protect clouds face față acestei provocări, deoarece integrează o soluție de notarizare bazată pe blockchain, care oferă o modalitate garantată de certificare și verificare a autenticității datelor.

Beneficii

Pe lângă faptul că oferă un agent, o licență și o gestionare care elimină complexitatea și riscurile asociate cu soluțiile tradiționale de securitate cibernetică neintegrată, Acronis cyber protect clouds oferă utilizatorilor următoarele avantaje:

#1. Mai multă Productivitate

Utilizatorii vechilor soluții de securitate cibernetică a punctelor finale neintegrate pe stivă petrec mult timp învățând despre fiecare dintre subsecțiunile lor diferite. O soluție de protecție unificată care combină toate caracteristicile crește fiabilitatea, iar utilizatorii au nevoie de mai puțin timp pentru a învăța, implementa și întreține.

Ca soluție integrată, Acronis cyber protect oferă protecție totală împotriva amenințărilor actuale, care facilitează gestionarea eficientă și reduce timpul administrativ inutil.

#2. Reduce incidentele de securitate

Acronis cyber protect cloud oferă utilizatorilor protecție împotriva amenințărilor cibernetice moderne. Soluția integrează antimalware de nouă generație și backup care permite recuperarea automată a datelor corupte.

De asemenea, folosește motorul său de detectare a amenințărilor activat de AI pentru a crea date de rezervă care îmbunătățesc ratele de detectare, eliminând în același timp falsele pozitive. Toate copiile de rezervă ale utilizatorilor sunt securizate și susținute de agenți, asigurându-se astfel că datele rămân curate.

#3. Îmbunătățește securitatea datelor

Implementarea protecției cibernetice Acronis elimină sistemele fizice din biroul dvs., ceea ce înseamnă că există mai puțin risc ca cineva să o modifice, deoarece nimeni nu are acces direct la datele dvs.

Mai mult decât atât, furnizorul de servicii trebuie să păstreze tehnologia actualizată, să facă copii de rezervă și să patcheze. Aceasta nu este o problemă pentru companie, deoarece nu are limitări de infrastructură cu care utilizatorii s-ar putea lupta.

#4. Recuperare în caz de dezastru îmbunătățită

Utilizarea unui serviciu cloud securizat este cea mai bună garanție pentru a vă recupera toate datele în cazul nefericit al unui dezastru în locația fizică a biroului dumneavoastră. Implementarea protecției cibernetice Acronis atenuează riscurile asociate cu dispozitivele pierdute sau furate.

Caracteristici

Acronis cyber protect cloud se laudă printre cele mai interesante caracteristici pentru o mai bună livrare a serviciilor. Acestea includ următoarele:

Monitorizarea zilnică automată a sarcinii de lucru

Această caracteristică ajută la gestionarea și execuția scripturilor preaprobate pentru a ajuta utilizatorii să atenueze riscurile asociate cu eroarea umană prin utilizarea de scripturi personalizate verificate de Acronis la cerere, la program sau oricând sunt îndeplinite condițiile de pornire.

Managementul mai multor clienți

Utilizatorii pot folosi o singură filă pentru a gestiona centralizat toți clienții lor direcți folosind consola Acronis Cyber ​​Protect Cloud. Gestionarea centralizată facilitează o gestionare mai simplă a scripturilor și execuția lor la nivelul întregii sarcini de lucru de grup sau individuale.

Recuperare rapidă cu un singur clic

Nu mai trebuie să angajați personal IT cu înaltă calificare pentru a implementa recuperarea datelor în urma oricărui incident la scară largă sau a unui atac cibernetic. Funcția de recuperare cu un singur clic facilitează recuperarea în timp real a sarcinii de lucru cu un singur clic.

Pachet avansat de prevenire a pierderii datelor (DLP).

Utilizatorii pot minimiza scurgerile de date utilizând caracteristica de stocare amovibilă criptată care îi ajută pe clienți să își protejeze mai bine datele și neutralizează orice risc asociat cu datele sensibile care părăsesc sarcinile de lucru ale clientului prin dispozitive de stocare necriptate.

Verificați starea și programul de service

Această nouă caracteristică oferă o opțiune de autoservire în care utilizatorii își pot verifica stările de service și programele de întreținere.

Pachete avansate

Acronis Cyber ​​Protect Cloud face parte dintr-o platformă robustă care permite furnizorilor de servicii să ofere o soluție all-in-one pentru problemele de stocare în cloud. Următoarele pachete avansate oferă o soluție bogată în servicii care mărește rezultatele dorite.

Backup avansat

În plus față de ceea ce obțineți cu Acronis cyber protect cloud, backup-ul avansat îmbunătățește protecția datelor prin protejarea datelor clienților și se asigură că toate aplicațiile, datele și sistemele sunt securizate, inclusiv între backup-urile programate.

  Cum să ștergeți profilul Netflix

Recuperare avansată în caz de dezastru

Suplimentul avansat de recuperare în caz de dezastru asigură că clienții dvs. nu se confruntă cu timpi de nefuncționare prea mari. Puteți crește veniturile lunare prin implementarea unei opțiuni de implementare fără VPN, a mai multor șabloane și a configurației DNS personalizate.

Securitate avansată

Pe lângă exploatarea prevenirii, add-on-ul Advanced Security include protecția cibernetică pentru navigarea pe internet, datele de rezervă și procesul de recuperare. Acest supliment îmbunătățește rata de detectare și reacția la amenințările cibernetice de astăzi, fără resurse suplimentare.

Securitate avansată a e-mailului

Cu ajutorul suplimentului avansat de securitate pentru e-mail, sistemul detectează și interceptează orice amenințări prin e-mail, inclusiv spam, phishing, compromisuri de e-mail de afaceri sau amenințări persistente avansate, în timp real înainte ca acestea să ajungă la utilizatorii vizați.

Suplimentul folosește o detectare rapidă, după o configurare și o configurare simplă.

Sincronizare și partajare avansată a fișierelor

Acest program suplimentar folosește un serviciu de partajare și sincronizare a fișierelor pentru a îmbunătăți colaborarea și productivitatea echipelor clienților dvs.

Serviciul include capabilități de partajare care includ verificarea, notarizarea de la distanță și semnarea online pe toate platformele, pe lângă faptul că oferă control total asupra locației, gestionării și confidențialității datelor.

Management avansat

Suplimentul de management avansat este ideal pentru utilizatorii care doresc să economisească timpul petrecut în îndeplinirea sarcinilor administrative folosind un set cuprinzător și automat de instrumente de gestionare a corecțiilor care permite consolidarea soluțiilor și eliminarea proactivă a lacunelor de securitate, îmbunătățind în același timp timpul de funcționare prin verificarea sănătății unității de disc.

Concurenți

Puteți consulta furnizori alternativi de servicii cloud de protecție cibernetică care oferă diferite niveluri de integrare, implementare și capabilități specifice de produs și modul în care se compară cu Acronis. Printre principalii concurenți se numără următorii:

Kaspersky Endpoint Security

Kaspersky Endpoint Security este conceput pentru a proteja serverele și punctele finale în mod egal și, deoarece software-ul funcționează prin noduri bazate pe cloud, nu trebuie să vă îngrijorați foarte mult de compatibilitate.

Pro

 • Protecție contra virus
 • Protejează dispozitivele externe, cum ar fi USB, CD și Firewall
 • Consola centrala
 • Protecția accesului site-ului web
 • Gestionarea aplicațiilor

Contra

 • Controlul actualizărilor Windows lipsește
 • Aplicația de actualizare a clienților ar putea fi îmbunătățită

Kaspersky le permite utilizatorilor să supravegheze gestionarea pachetelor, astfel încât administratorii să poată vedea că sistemele lor rulează întotdeauna cea mai recentă versiune a unei anumite piese de software.

Fortinet Endpoint Security

Fortinet este un instrument de securitate a rețelei cloud bine-cunoscut, conceput special pentru două cazuri de utilizare proeminente. În primul rând, implementează un mediu de securitate care asigură utilizatorilor o singură politică. Al doilea caz de utilizare controlează punctele finale în care acționează atât ca software antivirus, cât și ca software antispyware.

Pro

 • Suporta filtrarea web
 • Ușor de configurat
 • Suportă acces la distanță

Contra

 • Utilizare mare a memoriei
 • Panoul de control nu este ușor de navigat

Componenta de bază a soluției este capacitatea sa de a deveni un scanner de vulnerabilități încorporat care caută temeinic vulnerabilități cunoscute și necunoscute.

Sophos Endpoint Antivirus

Sophos Endpoint Antivirus este conceput pentru a opri o gamă largă de atacuri pentru a preveni chiar și cele mai recente programe malware și ransomware. Soluția folosește o combinație de tehnologii de învățare profundă de ultimă generație care îi permit să abordeze programele malware nemaivăzute până acum pentru a interzice accesul instrumentelor atacatorilor.

Pro

 • Detectează programe malware
 • Protejează împotriva ransomware-ului
 • Gestionat central
 • Ușor de implementat

Contra

 • False pozitive
 • Resurse intensive

Intercept X de la Sophos oferă, de asemenea, o analiză a cauzei principale care oferă o perspectivă asupra amenințărilor, elimină imediat programele malware și asigură că nu rămân rămășițe de atac.

Cuvinte finale

Cu cloud computing, companiile experimentează următorul nivel de servicii pentru clienți, oferind colectare și stocare îmbunătățite de date, lucru de la distanță și flexibilitate și scalabilitate de mare viteză.

Cu toate acestea, norul întunecat vine cu pericolul mereu prezent ca hackerii să pândească în apropiere, așteptând cea mai mică șansă de a lovi. Aici intervine Acronis cyber protect cloud, pentru a oferi o protecție robustă activelor digitale ale utilizatorilor și pentru a atenua toate riscurile cauzate de eroarea umană.

Apoi, puteți verifica cum să vă securizați computerul Windows sau Mac cu Acronis Cyber ​​Protect.

x