12/05/2022

7 Soluție API pentru vreme de încredere pentru produsele dvs. inteligente

Intenționați să construiți o aplicație legată de vreme? Aceste API-uri pot face treaba pentru tine.

Informațiile despre vreme au fost întotdeauna o parte importantă a vieții noastre și nu ne putem opri să le verificăm, mai ales în timpul navetei. De la ploaie, ceață și zăpadă până la uragan, tornadă și ciclon, vremea poate fi imprevizibilă.

De aceea, oameni ca tine și ca mine apelează la aplicații de informații meteo care ne informează în prealabil despre prognoza meteo a zilei. Companii precum Google și Yahoo sunt grozave în a furniza acest tip de informații, care este doar un alt motiv pentru care au atât de mult succes.

Dacă nu aveți o aplicație sau un produs pentru informații despre vreme pentru afacerea dvs., pierdeți un element incredibil. Și acum este un moment grozav pentru a avea unul folosind soluțiile menționate în acest articol.

Să aflăm mai întâi cum API-ul meteo vă poate ajuta să creați produse și aplicații mobile legate de vreme.

Beneficiile utilizării API-urilor meteo pentru a construi produse

Utilizarea API-urilor meteo are o mulțime de beneficii și avantaje față de construirea aplicației dvs. de vreme. Unele dintre ele sunt evidențiate mai jos:

Reduce efortul la jumătate

În loc să petreceți ore întregi pentru a construi o aplicație de la zero, utilizarea API-urilor meteo poate reduce semnificativ acest efort. Cu soluțiile menționate în acest articol, aveți acces la baze de date mari de informații despre vreme și istoric, care pot fi încorporate cu ușurință în aplicația dvs.

Eficient din punct de vedere al costurilor

Cu toții știm ce fel de investiție este necesară pentru a construi ceva de la zero. Poate fi uriaș și stricător pentru orice afacere. Pe de altă parte, utilizarea API-urilor meteo poate fi extrem de economică.

  Cum să ștergeți o linie orizontală în Word

Actualizari automate

Când utilizați API-uri meteo, aplicația dvs. primește automat actualizări cu privire la cele mai recente prognoze meteo și alte informații, fără a fi nevoie să o proiectați.

Vreme

Cu statistici meteo în timp real și date istorice, Vreme este un API meteo fantastic în care au încredere peste 75.000 de mărci din întreaga lume, inclusiv Microsoft, Schneider Electric și Warner Bros. API-ul lor este plin cu informații despre vreme, de la istoria multianală până la prognoza meteo actuală.

Unele dintre caracteristicile notabile ale acestui API includ:

 • Verificare ușoară a milioane de date despre locație
 • Viteza de funcționare super-rapidă, care acționează aproape de 100%.
 • Informații exacte și de încredere
 • Abilitatea de a gestiona mai mult de un miliard de solicitări într-o zi
 • Si mult mai mult!

Acest API are un plan 100% gratuit pentru început, dar puteți alege oricând unul dintre planurile lor plătite, începând de la doar 9,99 USD/lună. Este foarte simplu să integrezi acest lucru în aplicația ta. Ceea ce trebuie să faceți este să accesați punctul final API și să configurați datele pentru a afișa informații despre vreme în lume.

Și acceptă toate limbajele de programare majore, inclusiv PHP, Python, JQuery etc.

Cer intunecat

Cer intunecat este un API meteo foarte prietenos pentru dezvoltatori, creat pentru informații precum:

 • Prognoza și condițiile actuale
 • Date istorice
 • Avertismente meteo serioase

Acceptă acoperirea datelor din întreaga lume și obțineți informații minut cu minut, eliminând timpul de așteptare inutil. Acest API are o documentație simplă care poate fi urmată concis pentru o integrare ușoară. Acceptă toate limbile de programare majore + diverse limbi vorbite, cum ar fi engleză, arabă, franceză etc.

Dark Sky este gratuit până la 1.000 de apeluri pe zi. După aceea, costă doar 0,0001 USD/apel și poți alege să plătești pe măsură ce mergi. Există, de asemenea, un plan Enterprise cu funcții mai mari pentru care îi puteți contacta și întreba despre el.

OpenWeather

Probabil unul dintre cele mai populare de acolo, OpenWeather API-ul este excelent pentru date meteo, cum ar fi prognozele, condițiile actuale, istoricul, avertismentele meteo și multe altele. De asemenea, au date despre poluarea aerului din trecut și din prezent, cum ar fi monoxidul de carbon, dioxidul de sulf, dioxidul de azot și ozonul.

  18 locuri de muncă metaverse care ar putea fi fierbinți în viitor

Pentru a integra acest API meteo, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site-ul lor și să obțineți cheia dvs. API prin e-mail. După câteva ore, cheia va fi activată și gata pentru a fi utilizată în aplicațiile dvs. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nu procesați cereri fără cheia API. Asigurați-vă că utilizați cheia API la fiecare apel API.

Au un plan complet gratuit pentru a începe, dar puteți face upgrade oricând, începând de la 40 USD/lună dacă doriți să accesați mai multe funcții.

AccuWeather

AccuWeather este o altă opțiune excelentă pentru API-urile meteo care au prognoze precise minut cu minut și pe oră despre orice locație de pe Pământ. Au un set de 9 API-uri pe care le puteți folosi, cum ar fi:

 • Actualizări meteo actuale
 • Prognoza
 • Alerte

Datele AccuWeather pot fi prezentate în peste 40 de limbi și dialecte. Vine cu o probă gratuită de 50 de apeluri pe zi și o alocație de o singură cheie/dezvoltator. După aceea, puteți alege oricare dintre planurile lor plătite, începând de la 25 USD/lună. Proba gratuită este suficientă pentru a verifica integrarea și performanța ca exemplu.

Weatherbit

Cu Weatherbit API, aveți acces la o mulțime de funcții interesante, cum ar fi:

 • Date meteo actuale și istorice
 • Timp de răspuns super rapid
 • Precizia prognozei învățare automată
 • Până la 99,9% timp de funcționare
 • Colectare de date din diverse surse, inclusiv stații

Acceptă peste 30 de limbi și vine cu un plan gratuit, precum și cu cele plătite, începând de la 35 USD/lună. Cu toate acestea, cel gratuit nu poate fi folosit în scopuri comerciale.

Puteți accesa instantaneu cheia API în tabloul de bord atunci când vă creați un cont. În funcție de planul pe care l-ați ales, funcțiile vor acționa în funcție de asta, dar îl puteți actualiza oricând.

  Cum să dezactivezi modul incognito pe iPhone

Meteomatică

Meteomatică furnizează date meteorologice globale de la istoria anului 1979 până la cea actuală, împreună cu prognoza. Toate acestea cu acuratețe!

Este o „platformă ca serviciu” pentru companii pentru a implementa rapid API-ul în aplicațiile lor, fără nicio bătaie de cap, tot creditul pentru conectorii lor și timp de funcționare 100%. Puteți obține acces instantaneu la API-ul lor folosind versiunea de încercare gratuită care permite până la 500 de interogări într-o zi. De asemenea, au un plan Enterprise care are multe mai multe funcții și merită verificat.

AICI

Conform Raportul ovulului, AICI este clasat pe locul cel mai înalt când vine vorba de platforme de locație. Felicitari pentru funcțiile lor generale grozave, care includ API-ul meteo, care vă permite să accesați:

 • Rapoarte de prognoză
 • Condițiile meteo actuale
 • Alerte de vreme severă
 • Informații importante despre rotația soarelui și a lunii
 • Peste 90 de limbi, inclusiv thailandeză, arabă și rusă

Puteți obține acces la API fie înregistrându-vă pentru planul lor freemium, fie unul dintre cele plătite, începând de la 449 USD/lună. Este puțin costisitor, dar apoi include o suită de API-uri de locație care o justifică. Pe o notă secundară, mărcile precum Samsung, Intel, Bing Maps, AWS și multe altele au încredere în el.

Concluzie

Au fost multe alte API-uri meteo disponibile pe care le-aș fi putut include în această listă. Totuși, am încercat să mă concentrez doar pe cele mai bune. Lista de mai sus de API-uri meteo este tot ce trebuie să alegeți.

x