Manager de parole bun, care face bine elementele de bază

Recomandări cheie

 • ExpressVPN Keys este un manager de parole securizat disponibil ca extensie Chrome și în aplicația ExpressVPN pentru Android și iOS.
 • Necesită un abonament ExpressVPN, dar îl puteți continua să îl utilizați chiar și după expirarea abonamentului.
 • ExpressVPN Keys a trecut un audit de securitate independent și folosește criptarea fără cunoștințe pentru a vă proteja parolele.

ExpressVPN este unul dintre cele mai respectate nume din software-ul VPN, dar nu mulți oameni știu că oferă și un manager de parole securizat.

Fiind unul dintre cele mai populare VPN-uri, ExpressVPN ar putea să nu fie primul tău port de apel atunci când te gândești la un manager de parole, dar poate că este timpul să schimbi asta. Cheile ExpressVPN sunt gratuite cu fiecare abonament ExpressVPN, funcționează în browser sau cu smartphone-ul și, cel mai bine, este incredibil de simplu de utilizat.

Am testat ExpressVPN Keys pentru a vedea cum se compară cu alți manageri de parole și, dacă încă utilizați Google Password Manager, ar putea fi timpul să faceți schimbarea.

Chei ExpressVPN

ExpressVPN Keys este o adăugare relativ nouă în lumea managerilor de parole, dar face cel mai important lucru: vă protejează numele de utilizator și parolele de privirile indiscrete. Interfața sa de utilizator este ușor de navigat și funcționează bine în cea mai mare parte, dar are unele probleme cu completarea automată a informațiilor din aplicația sa mobilă cu browsere mobile și există una sau două caracteristici care ar fi bine să le vedeți în actualizări viitoare.

Pro

 • Interfață ușoară
 • Simplu de importat parole
 • Protectie excelenta
 • Poate introduce informații de debit, card de credit
 • Inclus cu abonamentul ExpressVPN

Contra

 • Completarea automată nu a funcționat corect uneori
 • Aplicația mobilă necesită ceva de lucru pentru integrarea cu browserele mobile
 • Doresc profiluri de utilizator

ExpressVPN Keys este un manager de parole pentru Chrome, Android și iOS

ExpressVPN Keys este un manager de parole securizat dezvoltat de ExpressVPN. Este disponibil ca extensie Google Chrome și ca parte a aplicației ExpressVPN pentru Android și iOS.

Descărcați: chei ExpressVPN pentru Crom ǀ Android ǀ iOS (Este necesar un abonament)

Aveți nevoie de un abonament ExpressVPN pentru a începe să utilizați ExpressVPN Keys. Cu toate acestea, puteți continua să utilizați cheile ExpressVPN pe dispozitivele dvs. chiar și după expirarea abonamentului ExpressVPN, ceea ce este grozav dacă nu doriți să mutați toate parolele la alt furnizor.

Cheile ExpressVPN pot fi folosite pentru a stoca parolele contului, numele de utilizator și alte acreditări, împreună cu informații despre cardul de credit și de debit și alte note securizate.

Cât costă cheile ExpressVPN și cum se compară?

În acest sens, un abonament ExpressVPN costă:

 • O lună: 12,95 USD
 • Șase luni: 9,99 USD pe lună (59,94 USD)
 • 12 luni: 8,32 USD pe lună (99,84 USD)

Acum, înainte de a spune că este puțin costisitor pentru un manager de parole, amintiți-vă că obțineți toate funcțiile ExpressVPN la acel preț, nu doar Chei. Deci, în timp ce 1Password este mai ieftin la 2,99 USD pe lună, este doar un manager de parole (unul bun, minte.) Mai comparabil este Dashlane, care include atât un VPN, cât și un manager de parole într-un singur pachet.

  Ceasul inteligent Amazfit Balance cu IA se lansează la IFA 2023

Dashlane costă 3,33 USD pe lună, dar VPN-ul său (care este de fapt Hotspot Shield) pare mai degrabă o gândire ulterioară decât o caracteristică serioasă. Poate debloca anumite conținuturi geo-restricționate, dar având în vedere că Dashlane are sediul în SUA, nu este un serviciu pe care l-am recomanda din cauza legilor puternice de păstrare a datelor din țară și a potențialului de interferență guvernamentală. În plus, nu este clar dacă Dashlane VPN/Hotspot Shield vă înregistrează datele în timpul utilizării și, având în vedere acest lucru, este greu să îl recomandați prin ExpressVPN, chiar și la un preț mai ieftin.

NordVPN este, în mod realist, cea mai bună comparație, deoarece serviciul său VPN este bine revizuit în mod constant, iar combinația sa de manager de parole VPN vine la 5,99 USD pe lună timp de 12 luni, ceea ce reprezintă 71,88 USD la ofertă (rețineți că se ridică la 126,96 USD pe an fără, ceea ce este în jur de 10,58 USD pe lună).

Este simplu să importați parole

Modul în care utilizați ExpressVPN Keys diferă ușor între extensia de browser și versiunile mobile, dar ambele sunt ușor de utilizat.

Descărcarea și instalarea extensiei Keys este simplă; odată ce descărcați Extensia Chrome ExpressVPN Keysvi se solicită să vă verificați abonamentul ExpressVPN folosind un cod de verificare.

Odată copiat, Keys va activa și lansa o fereastră de browser, astfel încât să vă puteți crea parola principală puternică și unică, care protejează Keys de privirile indiscrete. Veți dori să utilizați aici o parolă puternică, dar memorabilă, deoarece faptul că trebuie să vă scrieți parola principală învinge oarecum obiectul utilizării unui manager de parole pentru început. Odată ce parola principală este setată, puteți începe să importați parole din altă parte, cu opțiuni implicite, inclusiv Chrome, 1Password, Dashlane, LastPass și Bitwarden, plus opțiunea de a importa din Alte servicii.

În toate cazurile, veți avea nevoie de un export de fișier CSV al parolelor existente. Descărcarea și exportul unui CSV cu lista principală de parole se simte întotdeauna ca o modalitate riscantă de a transfera astfel de date vitale. Dar fără servicii de transfer direct între principalii manageri de parole, aceasta este adesea cea mai ușoară cale – nu uitați să ștergeți complet fișierul CSV odată ce ați terminat.

Odată ce ați exportat fișierul de parolă, apăsați pe Alegeți fișierul în cheile ExpressVPN și lăsați să înceapă importul. Ar trebui să dureze doar câteva secunde pentru a citi fișierul CSV, după care toate parolele vor fi gata.

Importarea manuală a parolelor în cheile ExpressVPN

De asemenea, puteți importa manual parolele în ExpressVPN Keys, una câte una. Rețineți că acest lucru nu este același lucru cu adăugarea unui site web și a unei parole noi, pentru care voi explica procesul într-un moment.

Pentru a adăuga manual un nume de utilizator și o parolă existente la ExpressVPN Keys:

 • Mergeți la site-ul sau serviciul în cauză, apoi apăsați tasta roșie din bara de nume de utilizator/adresă de e-mail.
 • Va apărea dialogul ExpressVPN Keys, care vă va întreba dacă doriți să adăugați autentificare la ExpressVPN Keys.
 • Selectați aceasta, iar panoul ExpressVPN Keys Save Login va apărea în colțul din dreapta sus al ecranului dvs., inclusiv numele de utilizator/adresa de e-mail și parola existentă (ascunsă, dar vizibilă făcând clic pe pictograma ochiului).
 • Apăsați pe Salvare pentru a finaliza procesul. Acum, data viitoare când deschideți acel serviciu, puteți apăsa din nou sigla tastei roșii și va solicita ExpressVPN Keys să furnizeze parola.

    Cum să convertiți aplicația web ca PWA cu notificare push

  Mai multe moduri de a adăuga un nou nume de utilizator și o parolă

  Prima dată când am încercat să adaug noi date de conectare la ExpressVPN Keys, nu mi s-a părut că procesul este complet intuitiv. Am vrut ca ExpressVPN Keys să genereze o parolă sigură, similară modului în care funcționează majoritatea browserelor acum, oferind o soluție în domeniul parolelor care se potrivește cerințelor. Cu toate acestea, nu așa funcționează ExpressVPN Keys.

  Ar trebui să adaug că nu este că ExpressVPN nu funcționează bine; a fost pur și simplu diferit de ceea ce eram obișnuit.

 • Accesați site-ul sau serviciul unde creați un cont nou.
 • Apăsați pictograma Chei din bara de extensie a browserului, apoi deblocați cheile ExpressVPN introducând parola primară.
 • Odată deblocat, apăsați pictograma verde plus, apoi Adăugați o autentificare nouă.
 • Acum, adăugați numele site-ului web, numele dvs. de utilizator și parola.
 • Apoi, apăsați Need a new password pentru a deschide ecranul securizat de generare a parolei. Măriți lungimea parolei până la valoarea dorită, apoi apăsați Utilizați parola.
 • Sub Adresa URL a site-ului web, introduceți adresa site-ului web.
 • Apăsați Salvare.
 • Acum, introduceți aceleași informații pe site-ul web la care vă înscrieți și finalizați procesul de înscriere.
 • Data viitoare când vă conectați pe site, ExpressVPN Keys va fi la îndemână pentru a vă furniza numele de utilizator și parola. Cu toate acestea, ExpressVPN Keys nu s-a lansat pe unele site-uri web. De exemplu, nu am putut face ca pictograma cheie roșie să apară când încercam să creez un exemplu de cont Reddit pentru această recenzie, chiar și după ce am creat un cont folosind metoda de mai sus.

  Cu toate acestea, funcționează bine pe alte site-uri web unde mi-am făcut un cont exemplu, cum ar fi Netflix. Când apare pictograma cheie roșie, procesul de creare a contului este mult mai simplu decât metoda de mai sus. Luați Netflix, de exemplu.

 • Mi-am introdus adresa de e-mail și apoi am trecut cu mouse-ul peste pictograma ExpressVPN Keys, ceea ce m-a solicitat să adaug contul.
 • Adaug contul la ExpressVPN Keys fără o parolă, apoi Salvează și trec la următoarea parte a procesului de creare a contului.
 • Pe următorul ecran, ExpressVPN Keys oferă o parolă foarte puternică și apoi salvează informațiile în datele de conectare existente.
 • Acum, asta este simplu și cum ar trebui să funcționeze de fiecare dată. Prima metodă, care este listată și pe site-ul ExpressVPN ca „Cum să vă salvați detaliile de conectare pentru un cont nou”, nici măcar nu menționează a doua metodă. Nu că ExpressVPN Keys este singur în acest proces oarecum frustrant; 1Parola are, de asemenea, aceleași probleme.

  Probleme de completare automată pe mobil

  Aplicația pentru smartphone ExpressVPN necesită ceva lucru, în special în ceea ce privește procesul de creare și salvare a adreselor de e-mail și a numelor de utilizator și de lansare a aplicației în sine. Am încercat aplicația ExpressVPN pe o serie de dispozitive Android (OnePlus Nord, Nothing Phone 2 și Tecno Phantom V Flip) și am găsit aceleași probleme cu completarea automată și crearea contului.

  De multe ori, procesul de completare automată nu ar funcționa când folosești Chrome, browserul meu implicit. Dar dacă te îndrepți către pagina de depanare a completarii automate ExpressVPN pentru sfaturi, doar repetă procesul obișnuit al paginii de creare a contului, ceea ce nu este de ajutor. Trecerea la Firefox a permis completarea automată să înceapă să funcționeze, dar am găsit pictograma ExpressVPN Keys plutind deasupra barei de adrese URL, mai degrabă decât să aibă o opțiune la îndemână în câmpurile de introducere a textului.

    Cum să faci Pixel Art: Ghidul suprem pentru începători

  Ceea ce mă duce la următorul punct: câți oameni folosesc site-uri web pe smartphone-urile lor? Dacă folosesc Reddit, folosesc aplicația Reddit și nu există nicio opțiune de completare automată prezentă pe niciun dispozitiv. A fost o poveste similară cu alte aplicații pe care le-am încercat.

  Procesul mobil este, de asemenea, înapoi. Cei mai mulți oameni doresc să meargă la un site web sau o aplicație, să-și creeze contul și să solicite managerului de parole să salveze aceste informații, nu să meargă la managerul de parole, să-ți creeze informațiile contului și apoi speră că va ajunge automat pe site sau cont. .

  Cheile ExpressVPN sunt sigure?

  Pentru toate deficiențele ExpressVPN Keys legate de introducerea de noi acreditări, este un manager de parole securizat cu acreditări bune de securitate.

  În primul rând, ExpressVPN Keys a fost independent auditat de Cure53, o companie de securitate de testare a pătrunderii specializată în VPN și manageri de parole. Cure53 a auditat anterior NordVPN și Surfshark, printre altele, iar cheile ExpressVPN au trecut cu brio.

  În al doilea rând, ExpressVPN Keys utilizează ceea ce este cunoscut sub numele de criptare zero-knowledge, ceea ce înseamnă, practic, că nimeni, în afară de dvs., vă puteți accesa și decripta parolele; ExpressVPN nu are niciodată acces la numele dvs. de utilizator, parolele sau orice altceva stocați în Keys. Dacă ExpressVPN ar fi încălcat, hackerii nu ar avea acces la baza ta de parole.

  În plus, folosește criptarea AES-256 pentru a vă securiza datele, ceea ce înseamnă că datele dumneavoastră sunt extrem de sigure.

  Funcțiile ExpressVPN Keys pe care aș dori să le văd

  Sunt impresionat de cheile ExpressVPN. Abordarea sa ușoară și redusă a gestionării parolelor este utilă și, în general, ExpressVPN Keys este ușor de utilizat.

  Cu toate acestea, având în vedere concurența dintre managerii de parole, există câteva caracteristici pe care aș spera să le văd pe măsură ce ExpressVPN Keys se maturizează ca produs.

 • Suport pentru autentificarea cheie/hardware: opțiunea de a utiliza o cheie de acces sau o cheie de autentificare hardware ar fi un plus util și ar spori securitatea.
 • Profiluri de utilizator: partajați un computer cu partenerul, fratele sau alte persoane similare? Ar fi util să aveți opțiunea de a comuta între profilurile securizate ExpressVPN Keys.
 • Suport pentru browser: browserele Chromium sunt bine acceptate, dar sunt necesare chei ExpressVPN pe Firefox, Safari etc.
 • Acestea sunt mici dispute, dar ar fi bine să le vedem abordate în viitoarele actualizări ExpressVPN Keys.

  Cheile ExpressVPN merită banii?

  ExpressVPN Keys nu este cel mai plin manager de parole pe care îl veți folosi vreodată. Cu toate acestea, nu există de mult timp și face cele mai importante lucruri bine.

  Aș dori să văd mai multă consecvență între site-uri și servicii, iar o foarte mică îmbunătățire ar fi favicon-urile adecvate în aplicație, mai degrabă decât primele două litere ale adresei URL. Există o mulțime de conturi marcate AC sau WW când o pictogramă adecvată ar fi mai plăcută pentru experiența utilizatorului. Sunt prezenți în aplicația mobilă, așa că de ce nu versiunea desktop?

  În ceea ce privește costul, este o afacere bună dacă ești deja utilizator ExpressVPN. Adică, de ce nu ai folosi un instrument la care ai acces deja? Mai ales că puteți continua să utilizați Keys după încheierea abonamentului ExpressVPN.

  Așadar, în general, da, ExpressVPN Keys este un bun manager de parole, chiar dacă este puțin ușor cu privire la funcții și necesită ceva lucru, dar mă aștept că va veni în timp.

  Chei ExpressVPN

  ExpressVPN Keys este o adăugare relativ nouă în lumea managerilor de parole, dar face cel mai important lucru: vă protejează numele de utilizator și parolele de privirile indiscrete. Interfața sa de utilizator este ușor de navigat și funcționează bine în cea mai mare parte, dar are unele probleme cu completarea automată a informațiilor din aplicația sa mobilă cu browsere mobile și există una sau două caracteristici care ar fi bine să le vedeți în actualizări viitoare.