06/26/2022

Iată cum să-ți închizi definitiv contul de Twitter

Te-ai săturat de Twitter și de barajul nesfârșit de vești proaste/troli misogini/bigoți de la dreapta (ștergeți după caz)? Dezactivarea contului dvs. de Twitter este o modalitate sigură de a scăpa de prostiile răspândite în fluxul de conștiință de 140 de caractere care este Twitter.

Din fericire, dezactivarea contului dvs. de Twitter este de fapt minunat de simplă. Îți va lua doar câteva minute și se poate face atât pe mobil, cât și online. Există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a merge înainte și de a vă dezactiva contul de Twitter.

Cum să dezactivați Twitter: Ce trebuie să știți

Înainte de a vă grăbi să vă dezactivați contul de Twitter, trebuie să aveți în vedere câteva lucruri.

  • Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă reactiva contul înainte ca totul să fie șters definitiv.

  • Dacă doriți doar să vă schimbați numele de utilizator sau adresa de e-mail, nu trebuie să vă dezactivați contul de Twitter pentru a face acest lucru.

  • Dezactivarea contului dvs. nu va elimina neapărat informații din rezultatele căutării Google.

  • Dezactivarea și reactivarea unui cont nu rezolvă problemele legate de tweet-urile lipsă, numărarea incorectă a urmăritorilor, mesajele DM suspecte sau potențialele compromisuri ale contului.

  • Conturile dezactivate vor avea pagina de profil eliminată în câteva minute, dar conținutul poate rămâne vizibil pentru câteva zile prin twitter.com.

  • Dacă trebuie să schimbați numele de utilizator/adresa de e-mail de la un cont la altul, trebuie să le schimbați mai întâi, apoi să confirmați modificarea menționată înainte de a șterge contul inițial. Twitter explică procesul aici.
  Cum să activați Economizorul de date în aplicațiile Twitter

Cum să dezactivați Twitter: vă dezactivați contul de Twitter online

Dacă doriți să vă dezactivați contul Twitter din browserul PC sau Mac, pur și simplu urmați acești patru pași:

  • Conectați-vă la twitter.com.

  • Accesați Setările contului și derulați la „Dezactivați contul” în partea de jos a paginii.

  • După ce ați citit termenii de dezactivare ai Twitter, faceți clic pe „Dezactivați”.

  • Apoi vi se va solicita să introduceți parola și să verificați dezactivarea contului. Face acest lucru.

  • Finalizați selectând butonul „Dezactivare”.
  • Cum să dezactivați Twitter: vă dezactivați Twitter pe mobil

    Dacă doriți să vă dezactivați contul de Twitter, dar nu aveți acces la un computer, o puteți face prin intermediul aplicației mobile. Deschideți aplicația pe telefonul mobil și urmați pașii de dezactivare enumerați mai sus.