Horizon se asigură că videoclipurile sunt întotdeauna înregistrate peisaj pe iOS

Voi începe această postare cu o declarație puțin controversată: Apple, Google și Microsoft ar trebui să-și pună mâna împotriva… video portret/vertical! Este o problemă de utilizare mai mare decât crezi. Videoclipul vertical este bine pentru consum pe dispozitive mobile moderne, cu ecran lat, dar este o „durere în gât” literală pe desktop-uri și laptopuri. Deoarece este extrem de incomod să ajustați orientarea monitorului, nu aveți altă opțiune decât să vă întindeți gâtul în unghiuri incomode pentru perioade prelungite de timp pentru a viziona acele videoclipuri despre bebeluși pe care unchiul Grant le trimite o dată la două săptămâni.

Nu am găsit încă pe cineva care preferă în mod conștient videoclipul vertical în locul orizontalului ca decizie de design. Nu se poate avea încredere în utilizatorul obișnuit cu o astfel de decizie, deoarece videoclipul portret doar îi deranjează pe alții, deoarece videoclipul este distribuit. Oamenii preferă videoclipurile orizontale cu ecran lat, deoarece așa sunt proiectați ochii noștri să privească lucrurile. Cinematograful a evoluat de la 4:3 video la 16:9, 2.21:1 și altele asemenea în ultimele 3-4 decenii tocmai din acest motiv!

În ciuda faptului că totul este în favoarea videoclipurilor orizontale, nu văd producătorii de smartphone-uri eliminând suportul video vertical din sistemele lor de operare mobile. Echipa de la „Evil Window Dog” a simțit oportunitatea aici și, astfel, a venit cu o aplicație elegantă numită Horizon. Aplicația se va asigura că videoclipul dvs. rămâne orizontal pe ecran lat în orice moment, prin decuparea inteligentă a părților neesențiale.

Stânga: Rotire și Scalare. Dreapta: Doar rotiți.

  Cum să lăsați un contact să ocolească modul Nu deranjați iOS

Horizon vine cu două moduri de înregistrare – „Rotire și scalare” și „Rotire doar”. Prima scalare dinamică a zonei video decupate pe măsură ce schimbați orientarea dispozitivului, rezultând videoclipuri mai largi, dar ușor agitate. Acesta din urmă selectează static o dimensiune de decupare, care reduce dramatic unghiurile de vizualizare, dar produce videoclipuri mai stabile.

iPhone 5 și versiunile ulterioare acceptă până la 1080p, în timp ce 4S și mai vechi au doar până la 720p.

În orice caz, poți evita videoclipurile portret. Alegerea dintre cele două este o chestiune de preferință.

De asemenea, puteți combina un mod „dezactivat” cu rezoluția HD 720p dacă, ca mine, găsiți că Apple restricționează aplicația Camera foto la videoclipuri Full HD 1080p incomod din cauza spațiului de stocare redus. Desigur, puteți selecta și rezoluția VGA!

Pe lângă aceasta, Horizon acceptă și filtre, diferite rapoarte de aspect, calități video reglabile și autofocus + blocare expunere automată.

Chiar dacă mă asigur că videoclipurile mele sunt întotdeauna înregistrate orizontal, văd în continuare Horizon ca o aplicație excelentă, dedicată de înregistrare video, care merită atenția dvs. – dacă nu vă place simplitatea excesivă a aplicației Camera stoc.

Horizon este disponibil pentru 0,99 USD în App Store.

Instalați Horizon din App Store

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre Horizon, lăsând un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.