Cum să ascundeți bara de stare iOS 7 sau oricare dintre pictogramele / elementele sale

Modificări precum HideMe7 sunt grozave, deoarece se ocupă de mai multe aspecte ale iOS, dar există întotdeauna loc pentru pachete specializate în magazinul de jailbreak. În timp ce HideMe7 are câteva opțiuni destul de decente pentru a personaliza bara de stare iOS 7, nu puteți numi lista de funcții exhaustivă în niciun caz. De exemplu, dacă doriți să ascundeți cu totul bara de stare, HideMe7 nu vă poate ajuta acolo. Cu o modificare precum StatusBarSuite, puteți face exact asta și multe altele. Această nouă versiune vă permite să modificați starea de vizibilitate a tuturor elementelor barei de stare iOS 7, ocupându-se atât de cele temporare, cât și de cele permanente. Utilizatorii pot ascunde pictogramele bateriei și WiFi, afișarea orei și aproape orice altceva care apare în bara de stare.

Unele pictograme/indicatori apar în bara de stare numai atunci când aveți o anumită setare activată sau când este utilizat un anumit serviciu. Cu StatusBarSuite, puteți păstra aceste pictograme departe de vedere chiar și atunci când setarea este funcțională. Acesta adaugă propriul meniu în aplicația Setări (Setări > Preferințe SBS), unde veți găsi o comutare separată pentru fiecare pictogramă individuală. Componentele care pot fi ascunse din bara de stare includ următoarele.

Pictograma baterie (procentul rămâne vizibil, deoarece îl puteți dezactiva oricum din aplicația Setări stoc)
Numele operatorului dvs. de telefonie mobilă
Afișare timp
Pictograma Bluetooth, chiar și atunci când este activă
Pictograma bateriei Bluetooth
Pictograma WiFi și LTE
Puterea semnalului curent
Pictograma care indică o alarmă activă
Pictograma care apare de fiecare dată când blocarea orientării este activată
Pictograma mod avion
Pictograma Nu deranja

  Microsoft Power Pages, aplicația ChatGPT iOS, Wiremock și Memcyco

Amintiți-vă că pentru a ascunde un anumit element, comutatorul corespunzător trebuie să fie pornit și nu oprit. De asemenea, modificările efectuate folosind StatusBarSuite nu intră în vigoare decât dacă respiri dispozitivul, opțiunea pentru care este disponibilă în partea de jos a meniului Setări al tweak-ului.

O caracteristică destul de unică, deși greșită, a StatusBarSuite este comutatorul „Ascunde bara de stare”. Când această opțiune este activată, toate aplicațiile devin ecran complet. Din păcate, acest lucru ar putea duce la câteva blocări neașteptate și probleme cu aplicațiile care afișează o tastatură. Din experiența noastră, problemele nu scapă, dar există totuși și trebuie rezolvate.

StatusBarSuite este o modificare gratuită, spre deosebire de HideMe7 (care vine cu 99 de cenți). Îl poți descărca pe dispozitivul tău iOS 7 din depozitul BigBoss al magazinului Cydia.