09/25/2022

Ghidul suprem pentru un profesionist autorizat certificat (CAP)

Profesioniștii obțin certificări din diverse motive. Aceasta include validarea cunoștințelor și abilităților lor, asistarea în procesul de progresare în carieră și remunerarea sporită.

Certified Authorization Professional, adesea cunoscut sub numele de CAP, este o acreditare care poate fi utilă celor care lucrează în domeniul managementului riscului de siguranță și al cadrului de management al riscului (RMF).

Consorțiul Internațional de Certificare a Securității Sistemelor Informaționale (ISC2) eliberează acreditarea de Certified Advanced Practitioner (CAP) în domeniul securității cibernetice.

(ISC)2, pentru cei care nu sunt conștienți de acest lucru, este o organizație la nivel mondial care funcționează ca o organizație non-profit și oferă profesioniștilor standarde de securitate neutre pentru furnizori.

Aceste certificări reflectă nivelul de calificare al unei persoane în multe aspecte ale securității datelor. În plus, CAP ajută la demonstrarea conformității cu ghidul ISO 17024.

Pregătirea pentru test, pe de altă parte, necesită o cantitate mare de aplicare reală. Cheia pentru a avea succes la un examen este pregătirea adecvată. Să parcurgem specificul testului fără alte prelungiri. Apoi, putem începe cu pregătirea dumneavoastră pentru acest examen.

Privire de ansamblu pentru Certified Authorization Professional (CAP).

Certified Associate in Risk Management (CAP) este un certificat de management al riscului. Acest lucru este pentru a se pregăti persoanele care lucrează în diferite RMF-uri legate de managementul riscului de securitate. Acest standard vă asigură că înțelegeți în mod cuprinzător guvernanța, riscul și conformitatea (GRC).

În plus, verifică dacă puteți aproba și opera activele informaționale ale unei companii. Puteți face acest lucru utilizând RMF-uri. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți cele mai eficiente tehnici, procese și reguli de gestionare a riscurilor pentru securitate. Puteți obține această certificare prin CompTIA. Această acreditare are o reputație puternică și este binecunoscută printre mulți oameni.

(ISC)2 este instituția care conferă această calificare. Acesta verifică dacă deținătorul are abilitățile și competențele necesare pentru a dezvolta, aproba și gestiona rețelele de informații pentru organizațiile respective.

Ce certifică CAP pentru oamenii calificați?

O persoană poate obține certificare și validare de la CAP prin crearea de documente și proceduri formale. Puteți face asta pentru a stabili accesul, securitatea și controlul într-o rețea. Acest lucru îmbunătățește securitatea unui anumit sistem pentru acele persoane sau profesioniști cărora li se permite să facă acest lucru.

Următoarele sunt considerentele principale în evaluarea PAC:

Autorizarea sistemului informatic

 • Monitorizarea controalelor de securitate
 • Selectarea controalelor de securitate
 • Implementarea controlului de securitate
 • Cadrul de management al riscului
 • Categorizarea sistemelor informatice
 • Evaluarea controlului de securitate

Chiar dacă acreditarea CAP se concentrează doar pe managementul riscului de securitate, numeroase titluri de post necesită persoane cu această calificare. Următoarea este o listă de fișe de post care caută candidați care au certificarea CAP:

 • Inginer superior IT
 • Inginer de sisteme analist suport
 • Analist în asigurarea informațiilor
 • Analist de securitate cibernetică
 • Director Securitate Informațională
 • Manager de risc IT
 • si multe altele…
  Cum se creează un șablon personalizat în PowerPoint

Obținerea acreditării Certified Associate in Protection (CAP) este o metodă încercată și adevărată pentru a-ți avansa în carieră. Puteți demonstra stăpânirea cadrului de gestionare a riscurilor (RMF). Certificarea CAP este singura care îndeplinește cerințele regulii DoD8570. Coincide cu fiecare fază RMF.

Demonstrează că managerii dvs. de angajare au cunoștințe tehnologice avansate. Ei au abilitățile necesare pentru a aproba și gestiona sisteme informatice. Ei fac acest lucru folosind standardele de calitate, regulile și cerințele de întreținere ale specialiștilor în securitate cibernetică de la (ISC).

Tipul de întrebări din examenul CAP

Problemele de la examenul CAP vă testează cunoștințele despre subiectul inclus în domeniile de expertiză menționate mai sus.

Cu toate acestea, subiectele nu sunt deloc provocatoare la examene. Experții consideră că acestea se numără printre majoritatea testelor de certificare. Acestea sunt pentru niveluri de management, cu un accent concentrat pe înțelegerea GRC.

Persoanele care au absolvit cu succes testul CAP și-au atribuit realizarea conținutului examenului CAP furnizat de Infosec. Realizările lor se bazează pe experiențe anterioare cu subiectele din cursul de certificare CAP.

Detalii esențiale despre examenul CAP

Aici, vă vom oferi cele mai actualizate informații despre examenul CAP. Acestea vor include durata examenului, nr. de întrebări, punctajul necesar pentru promovarea examenului, taxa de testare și multe altele.

1. Taxa de examen CAP

Există o diferență semnificativă în ceea ce privește suma de bani obligatorie pentru a susține examenul de certificare CAP în diferite regiuni. Costul este de 599 USD pentru cei care locuiesc în Statele Unite ale Americii. Același lucru pentru oamenii din toate celelalte țări din America combinate.

2. Numărul de întrebări de examen în CAP

O sută douăzeci și cinci de întrebări unice vă vor fi prezentate în timpul examenului de certificare CAP. Testul este în limba engleză și îl puteți susține la un centru de testare Pearson VUE din zona dvs. Întrebările testului sunt și în limba engleză.

3. Durata examenului CAP

Întregul timp alocat pentru examenul de certificare CAP este de trei ore și treizeci de minute. Deoarece acesta este timpul maxim pe care îl primiți pentru a o finaliza, nu înseamnă neapărat că vă va lua trei ore întregi pentru a o face.

4. Salariu așteptat CAP

Să fim sinceri: se pare că toți cunoaștem motivele din spatele deciziei tale de a citi această postare. Astfel, ți-l vom oferi imediat, în loc să încercăm să ți-l ascundem. Ca și cum familiile încearcă să-și împiedice copiii să-și descopere cadourile de Crăciun în săptămânile premergătoare vacanței.

Desemnarea Certified Associate in Project Management (CAP) obține o compensație estimată de peste 124.000 USD pentru deținătorii săi.

De la estimările anterioare, compensația tipică pentru CAP este de două ori mai mare. Acest lucru este posibil deoarece acreditarea este încă la început.

5. Condiții preliminare pentru examenul CAP

Dacă auzind despre venitul mediu te motivează să obții acest certificat pentru tine, s-ar putea să fii curios despre cerințele de certificare.

Apoi, ar trebui să îndepliniți condiția prealabilă pentru a deveni complet certificat de către CAP. Se spune că atunci ar trebui să dețineți două cumulative. Acest lucru ar compensa anii de muncă într-unul dintre cele șapte domenii de expertiză pe care le cuprinde corpul de înțelegere dominant al PAC (CBK).

  Cum să configurați și să utilizați Siri pe un iPhone

Vi se va cere să îndepliniți această cerință pentru a fi complet certificat de CAP.

Avantajele unei persoane certificate CAP

Cei care obțin acreditarea CAP nu au pus încă resursele și timpul necesar pentru a obține certificatul pentru bunăstarea lor.

În schimb, există o listă lungă de avantaje pe care le-ar putea avea persoanele cu calificarea CAP dacă ar combina această calificare cu adoptarea unei atitudini proactive față de viața lor profesională.

În calitate de deținător al unei certificări CAP, ați fi eligibil pentru următoarele beneficii:

 • Beneficiile asociate cu organizația (ISC)2 includ economii la sesiunile de practică care vă pot ajuta să obțineți certificări ulterioare.
 • Când dețineți o certificare CAP, aceasta indică faptul că vă conformați ambelor categorii ale DoD 8570, în special IAM Nivelul I și Nivelul II. Vă oferă oportunități de a căuta un loc de muncă în Departamentul Militar. Și, de asemenea, în diverse afaceri legate de apărare și cu companii de apărare.
 • Veți putea beneficia nu numai de certificarea CAP în SUA, ci peste tot în întreaga lume, deoarece companiile din aproape fiecare țară caută specialiști CAP.
 • Firmele de angajare înțeleg pe deplin valoarea și cunoștințele pe care angajarea unui profesionist certificat CAP le-ar adăuga companiei lor. Mai multe oportunități vor deveni disponibile pentru dvs. în potențiale oportunități de angajare.
 • Credibilitatea profesională sporită rezultă dintr-un nivel sporit de expertiză și înțelegere. Puteți obține toate acestea după obținerea unei certificări CAP.
 • Salariul este mult mai mare decât cel al unui expert în managementul riscurilor care nu deține certificarea.

Ce înseamnă obținerea certificatului CAP?

Experții în securitatea informației și tehnologia informației care operează în RMF ar putea alege să obțină certificatul CAP. Adică pentru a demonstra potențialilor angajatori că posedă abilități și abilități superioare. Ar trebui să se descurce bine la testul de certificare CAP pentru a obține certificările.

Vei fi într-o poziție excelentă pentru a trece cu succes testul CAP dacă ai tonuri de determinare. Să presupunem că vă pregătiți bine și înțelegeți planul procedurii și specificul examenului prezentat anterior.

[BONUS SECTION]: Sfaturi pentru a promova examenul CAP cu numere bune

Nivelul dumneavoastră de pregătire va determina dacă puteți finaliza sau nu testul de certificare CAP. Este important să rețineți că ar trebui să începeți să vă pregătiți pentru test cu cel puțin câțiva ani înainte de a dori să îl susțineți.

 • Ai nevoie de cel puțin doi ani de experiență continuă, plătită. Ar fi de ajutor dacă ați avea toate acestea în unul sau mai multe dintre cele șapte domenii de expertiză incluse în testul de certificare CAP pentru a vă califica pentru testul CAP.
 • Cursul de certificare CAP cuprinde un spectru larg de subiecte. Această cunoaștere directă în lumea reală pune bazele bazei de informații. După care se vor dezvolta următoarele pregătiri pentru test și timpul de studiu.
 • Nu există „un singur mod” în care trebuie să studiezi pentru testul CAP pentru a-l trece. Trebuie să aibă la dispoziție câteva alternative distincte pentru a trece examenul.
 • Studiul de unul singur (În alt sens, bazându-te doar pe resursele tale pentru a pregăti, de exemplu, orice manuale sau altă literatură publicată pe care o poți întâlni).
 • Participarea la o sesiune de instruire autorizată oferită de (ISC)2.
 • Participarea la centrele de formare pentru testarea CAP sau instruirea oferită de o terță parte.

Resurse pentru a ajuta la rezolvarea examenului CAP

Următoarele sunt cele mai bune resurse pentru a vă ajuta cu examinarea CAP:

  8 găzduire Redis cel mai bine gestionată pentru aplicațiile dvs

#1. Examen de practică CAP – [Udemy]

Cu seria CAP Practice Test de la Udemy, veți putea trece cu încredere testul de certificare CAP. Are 325 de întrebări și răspunsuri pentru a vă ajuta să promovați examenul.

Datele au fost colectate din cea mai recentă revizuire a NIST SP 800-37. Exemplul de examen include 5 examene, dintre care 4 sunt construite în conformitate cu etapele Planului de Autorizare a Sistemului.

#2. Cadrul de management al riscului – [Global Knowledge]

Cadrul de management al riscului bazat pe standardele NIST este principalul obiectiv al implementării Cadrului Federal de Management al Riscului (RMF). Dacă sunteți interesat să obțineți acreditarea ISC2 Certified Authorization Professional (CAP), acest curs oferit de Global Knowledge poate servi drept material de studiu.

Exemple de documente, publicații NIST și reglementări guvernamentale pot fi găsite pe CD-ul de materiale de referință care însoțește cursul. Referințele și politicile, precum și un ghid de studiu descărcabil, sunt disponibile ca resurse suplimentare.

#3. Curs de formare pentru certificare CAP – [IntelliPaat]

Programul de instruire Certified Authorization Professional (CAP) oferit de IntelliPaat echipează participanții cu experiența teoretică și experiența practică necesare pentru a gestiona și autoriza sistemele informatice în inițiative din lumea reală, bazate pe industrie.

Programul Certified Authorization Professional (CAP) acoperă diverse probleme de securitate a informațiilor în curriculum-ul său, inclusiv cadrul de gestionare a riscurilor (RMF), controalele de securitate, clasificarea sistemelor de comunicații și multe altele.

#4. Curs de formare pentru certificare CAP – [Koenig Solutions]

Formarea profesională cu autorizare certificată de la ISC2 este destinată celor care ocupă funcții de autoritate, inclusiv proprietarii de date, administratorii seniori de sistem și experții în securitatea informațiilor. Cursul de certificare CAP îi învață pe studenți dedesubturile administrării și aprobării sistemelor IT punându-i să lucreze la proiecte din lumea reală.

Abilitățile dumneavoastră în domenii precum proiectarea, implementarea, evaluarea și monitorizarea controlului securității vor fi afișate complet – instrumente pentru evaluarea și atenuarea riscurilor, cum ar fi cadrele de gestionare a riscurilor (RMF).

Concluzia: Merită examenul CAP?

CAP este pentru dvs. dacă doriți să vă avansați în profesia de securitate IT. Și dacă sunteți în căutarea unui mijloc de a vă deosebi de concurență.

Aceasta este singura certificare oferită de (ISC)2 pentru a testa lucrătorii IT. Cu conformitatea RMF în mod explicit, merită să investești bani, timp și efort. Aceasta este profesia de preferat dacă doriți să vă avansați în pozițiile pentru a deveni mai atractiv și de succes.

Un beneficiu suplimentar al utilizării CAP? Pentru că este neutru față de furnizor. Puteți folosi toate aceste cunoștințe cu diverse tehnici și platforme.

În plus, obținerea certificării vă va oferi acces la o rețea mondială de peste 160.000 de alți experți în securitate cibernetică cu interese similare.

Puteți avea conversații despre cum să începeți să vă pregătiți. Ar fi de ajutor dacă ați face acest lucru pentru a preveni problemele de securitate și pentru a-i motiva pe alții să creeze un mediu online sigur.

Puteți consulta și aceste cursuri de certificare Linux.

x