(FIXAT) Microfonul Google Meet nu funcționează, „Dezactivat din cauza dimensiunii apelului”

Una dintre limitările întâlnirilor online este lățimea de bandă. Nu orice instrument de întâlnire online poate gestiona mai multe fluxuri audio și/sau video simultan. Aplicațiile trebuie să gestioneze mai multe fluxuri, să le păstreze pe toate separate, să păstreze calitatea apelului decentă și să accepte participanții noi care se alătură.

Microfonul Google Meet nu funcționează

Microfonul Google Meet nu funcționează?

Google Meet este una dintre numeroasele aplicații populare utilizate în prezent pentru întâlniri online. Este un instrument robust care oferă încețoșarea fundalului, modul imagine în imagine și întâlniri cu până la 100 de participanți. De asemenea, este gratuit, ceea ce îl face mai accesibil pentru mulți oameni.

Google Meet este ca orice alt instrument de întâlnire online care trebuie să gestioneze un număr mare de fluxuri audio și video într-un apel. Dacă vă alăturați unei întâlniri Google Meet și vedeți mesajul „Microfonul este oprit din cauza dimensiunii apelului”, nu este de ce să vă faceți griji și soluția este simplă.

Cum să remediați „Microfonul este oprit din cauza dimensiunii apelului”?

Dezactivați microfonul

Google Meet dezactivează automat microfonul pentru participanții la o întâlnire odată ce numărul de participanți depășește 5. Acesta nu este un blocaj greu; ca utilizator, puteți activa microfonul făcând clic pe pictograma microfon.

Cum functioneaza

La o întâlnire Google Meet, primii cinci utilizatori se vor alătura cu microfonul pornit. A șasea persoană care se va alătura întâlnirii va fi dezactivată și va vedea mesajul „Mic-ul este oprit din cauza dimensiunii apelului”. Toți utilizatorii următori care se alătură întâlnirii vor fi, de asemenea, dezactivați și ei vor vedea același mesaj.

  Experiența mea de retrogradare de la telefoanele emblematice la Nokia X

În toate cazurile, utilizatorul care a fost dezactivat automat poate activa microfonul.

De ce Google Meet dezactivează sunetul utilizatorilor

Google Meet dezactivează utilizatorii, deoarece cu cât mai mulți utilizatori se alătură întâlnirii, cu atât mai mult „zgomot” va crea un microfon activ în conversație. Cel mai bine este să dezactivați sunetul unui utilizator și să îi permiteți să dezactiveze sunetul atunci când are ceva de spus. De asemenea, poate ajuta la gestionarea mai ușor a lățimii de bandă pentru apel.

Concluzie

Nu există nicio opțiune pentru a dezactiva această funcție. Dacă organizați în mod obișnuit întâlniri cu mai mult de cinci utilizatori, este o idee bună să le informați pe ceilalți participanți de ce sunt dezactivați sunetul la intrare și că se pot activa singuri oricând doresc. Google Meet permite tuturor să aibă microfonul activat și nu va dezactiva forțat sunetul altor utilizatori, astfel încât să puteți vorbi. Toate acestea fiind spuse, este bună eticheta de întâlnire online să dezactivați microfonul dacă nu sunteți cel care vorbește.