09/26/2023

Este instrumentul de comunicare suprem pentru platforma dvs.?

CometChat permite utilizatorilor să adauge fără efort funcționalitate de chat în aplicațiile lor web și mobile și să faciliteze comunicarea cu clienții.

Interacțiunea eficientă cu clienții este o parte esențială a fiecărei afaceri. Vă va ajuta să înțelegeți punctele dureroase, preferințele, aprecierile și displacele, etc., pentru a le oferi produse și servicii mai bune.

Dar, gestionarea comunicațiilor cu clienții poate fi o sarcină complicată. Aveți nevoie de sisteme avansate pentru a vă împuternici echipa internă să gestioneze eficient clienții.

Deci, indiferent dacă construiți o aplicație iOS, Android sau web, trebuie să adăugați funcții de chat și mesagerie aplicației dvs. pentru a interacționa ușor cu clienții.

Soluțiile moderne precum CometChat pot ușura acest proces.

Platforma oferă funcții extraordinare de chat și mesagerie, cum ar fi partajarea de documente, fișiere, autocolante, emoji-uri etc., simplificând comunicarea și oferind clienților experiențe de calitate.

Să discutăm mai multe despre CometChat și să explorăm ofertele sale pentru a decide dacă vă poate satisface nevoile.

Ce este CometChat?

CometChat este o soluție extinsă de comunicare care permite companiilor să integreze funcții de chat în site-urile și aplicațiile lor. Este un SDK de mesagerie în aplicație și un API de chat care vă poate permite să integrați apelurile video și vocea HD.

Această platformă de chat vă permite să vă conectați și să colaborați cu clienții în timp real prin chat vocal, video și text. În plus, este ușor de integrat în aplicația dvs. de site web prin SDK-uri, API-uri, kituri UI și widget-uri fără cod.

CometChat este cunoscut și ca instrument de mesagerie în aplicație sau API, permițându-vă să vă organizați conversațiile în chat-uri private sau de grup, unde puteți lucra împreună și partaja fișiere. Are o funcționalitate de traducere a limbii care traduce chatul live cu acuratețe în timp real, astfel încât clienții care folosesc orice limbă pot conversa cu ușurință cu asistența pentru clienți, fără nicio barieră.

CometChat permite dezvoltatorilor să creeze o experiență de chat cu funcții complete și de încredere în aplicația dvs. web și mobilă. SDK-ul său puternic și API-ul de chat sunt concepute special pentru a vă permite să expediați mai rapid, folosind trei pași:

 • Instalați SDK-uri: SDK-urile sunt disponibile pentru iOS, JavaScript și Android. Toate acestea funcționează împreună, astfel încât multi-platformă să poată fi configurată cu ușurință.
 • Conectați-vă în siguranță: aveți nevoie doar de o singură linie de cod pentru a configura o conexiune sigură.
 • Creați-vă experiența: puteți utiliza elemente de UI și puteți crea extensii și funcții pentru a crea o experiență completă.

În plus, CometChat vă permite să utilizați diferite instrumente pentru a adăuga apeluri video și vocale împreună cu capacități de conferință la aplicațiile lor. Puteți trimite sau primi fișiere media prin CometChat, deoarece platforma permite partajarea datelor precum fotografii, clipuri audio și video și GIF-uri.

Produse CometChat

#1. Chat și Mesaje

Cu CometChat, puteți adăuga rapid chat de grup și 1-la-1 în aplicația dvs. cu funcții suplimentare, inclusiv partajarea media, chitanțe de citire și multe altele. Îmbunătățiți soluția de chat și mesagerie în aplicație cu multe extensii, cum ar fi notificări prin e-mail, notificări pentru aplicații și multe altele.

CometChat oferă toate funcțiile necesare pentru o experiență mai bună de chat și mesagerie. Acestea includ:

 • Chat privat 1 la 1: puteți trimite mesaje direct în caseta de chat în conversații publice, protejate prin parolă și private.
 • Conversații de grup: De asemenea, puteți trimite mesaje către mai mulți clienți simultan în conversații private sau publice. De asemenea, acceptă conversații protejate prin parolă.
 • Conversații cu thread-uri: puteți continua și organiza mesajele accesând conversațiile în curs deja începute cu un mesaj, de exemplu, Slack.
 • Mesajele necitite și numărați: păstrați-vă conversațiile organizate prin marcarea și numărarea mesajelor necitite.
 • Indicatori: există mulți indicatori în funcția de chat, cum ar fi indicatorii de prezență online, indicatorii de tastare și indicatorii pentru chitanțe de citire. Acești indicatori vă ajută să cunoașteți starea clienților.
 • Înregistrați și trimiteți mesaje vocale: CometChat vă permite să trimiteți și să primiți rapid mesaje vocale, anunțându-vă problema și clarificați-o cu clienții.
 • Chat în aplicație: chatul în aplicație și funcționalitatea de mesagerie vă permite să găsiți și să organizați rapid toate mesajele. Acest lucru vă ajută să căutați un anumit mesaj direct din istoricul căutărilor.
  8 caracteristici de accesibilitate Amazon Kindle care merită explorate

Caracteristica de chat axată pe dezvoltatori a CometChat vine cu elementele de bază de care aveți nevoie pentru a obține o aplicație pregătită pentru producție într-o chestiune de timp.

#2. Extensii

Extensiile CometChat vă permit să vă încântați clienții. Peste 40 de extensii special concepute pentru a maximiza moderarea, securitatea, implicarea și multe altele. Să explorăm toate extensiile pe care le oferă CometChat.

 • Applozic: Applozic este un widget de chat care se sincronizează cu CometChat pentru a obține date de chat în timp real.
 • Autocolante: puteți trimite autocolante în chat-urile dvs. Poate fi gestionat cu ușurință din tabloul de bord.
 • Răspunsuri prin e-mail: CometChat vă permite să răspundeți mai rapid la mesajele de chat direct din căsuța de e-mail, indiferent de platforma pe care vă aflați.
 • Sondaje: Există sondaje în chat pentru a cunoaște rapid opinia clienților.
 • Reacții: veți găsi o varietate de reacții emoji pe care le puteți utiliza și le puteți permite clienților să le folosească. Acesta este un mod rapid de a răspunde la orice mesaj în timp ce exprimați emoții.
 • Mascarea datelor: Mascarea datelor este o extensie esențială în chat, care permite ascunderea datelor sensibile, cum ar fi adrese de e-mail, numere de securitate socială și numere de telefon.
 • Filtru XSS: filtrează-ți mesajele pentru a evita atacurile de tip cross-site scripting (XSS). Acest lucru se poate face prin conversia codurilor rău intenționate în mesaje neexecutabile.
 • Notificări prin e-mail: notificările prin e-mail vă permit să urmăriți mesajele importante, astfel încât să nu pierdeți nimic de la clienți și să le permiteți să revină oricând la aplicația sau site-ul dvs. Vă ajută să trimiteți și să primiți notificări prin e-mail pentru textele necitite prin SendGrid, un partener oficial al CometChat.
 • Filtru de blasfemie: această extensie puternică detectează automat cuvintele proaste sau greșite dintr-un mesaj și vă permite să interziceți mesaje suplimentare sau să le mascați de la acel utilizator.

 • Moderarea mesajelor în timpul zborului: această extensie vă oferă acces la interfața de moderare unde dvs. și echipa dvs. puteți revizui manual mesajele înainte de a le lăsa să fie difuzate.
 • Previzualizarea linkului: oferiți clienților funcția de previzualizare a linkului în chat, astfel încât aceștia să aibă o idee despre ceea ce se află în interiorul linkului înainte de a da clic pe el. Acest lucru sporește securitatea.
 • Răspunsuri inteligente: extensia de răspunsuri inteligente vă permite să răspundeți cu ușurință la mesaje folosind orice dispozitiv cu capacități de intrare de bază, cum ar fi un ceas inteligent. Această extensie vă economisește timp în timp ce oferiți răspunsuri.
 • Notificări prin SMS: vă puteți asigura că toate mesajele esențiale nu sunt omise cu o extensie de notificare prin SMS. CometChat colaborează cu Twilio pentru a vă permite să trimiteți notificări prin SMS pentru mesajele necitite.
 • Traducerea mesajelor: Copierea și lipirea mesajelor folosind un serviciu de traducere extern necesită timp și este imposibil de gestionat. Pentru aceasta, CometChat oferă o extensie de traducere a mesajelor care vă permite dvs. și clienților dvs. să comunicați cu ușurință. În acest fel, CometChat nu permite niciodată niciunei limbi să devină o barieră între conversații.
 • Tablă albă colaborativă: este o tablă albă online care permite colaborarea ușoară folosind desene inteligente, note lipicioase și multe altele.
 • Document de colaborare: CometChat vă permite să partajați orice document din chat pentru recenzii, planificare, comunicare și colaborare ușoare și rapide.
 • Modul lent: extensia modul lent încetinește mesajele din chat pentru a le face lizibile.
 • Raportați mesajul și utilizatorul: puteți permite clienților să raporteze utilizatorilor și mesajele din chat.
 • Comenzi rapide pentru mesaje: le permite utilizatorilor să creeze și să partajeze mesaje folosind comenzi rapide, de exemplu, hb pentru La mulți ani.
 • Avatare: CometChat vă permite să adăugați avataruri la profilurile dvs. și chiar și utilizatorii pot adăuga avatarele preferate la profilurile lor. Această extensie este utilă pentru site-uri web și aplicații.

 • Bitly: Bitly este un instrument terță parte care vă permite să scurtați adresele URL. De asemenea, vă ajută să creșteți brandul.
 • TinyURL: TinyURL este un alt instrument folosit pentru a scurta adresele URL greoaie.
 • Salvarea mesajelor: marcați cu ușurință orice mesaj de chat pentru referințe ulterioare.
 • Mementouri: puteți crea mementouri programate pentru mesaje și altele.
 • Mențiuni: această extensie permite utilizatorilor să eticheteze cu ușurință un alt utilizator într-o conversație. De asemenea, pot vedea când au fost etichetate.
 • Fixați mesajul: puteți fixa mesaje importante în conversații individuale și de grup pentru referire rapidă.
 • Analiza sentimentelor: puteți genera metadate suplimentar pentru a determina dacă un mesaj este negativ, neutru, pozitiv sau mixt. În plus, puteți filtra și semnala mesajele nepoliticoase.
 • Generare miniaturi: partajarea unei imagini de înaltă rezoluție poate duce la o lățime de bandă mai mare. Extensia de generare a miniaturii vă ajută să generați linkuri de miniaturi mici, medii sau mari în metadatele mesajului dvs. de chat.
 • Mesaje care dispar: CometChat le permite utilizatorilor să partajeze mesaje care pot dispărea cu ușurință după o anumită perioadă.
 • Previzualizare rich media: vă permite să aveți coduri de încorporare unice și receptive pentru editorii dvs. rich media și pentru alții.
 • Chatwoot: Vă puteți conecta și transfera cu ușurință mesaje între Chatwoot și CometChat.
 • GIF-uri Tenor: ajută utilizatorii să spună exact ce spun prin utilizarea GIF-urilor.
 • Stipop: ajută la crearea unor experiențe bune pentru utilizatori și poate spori implicarea utilizatorilor cu 20% cu autocolantele Stipop.
 • Interfon: Puteți conecta Intercom cu CometChat, făcându-l accesibil agenților de asistență și utilizatorilor să converseze 1-la-1.
 • Scaner de viruși și programe malware: păstrați-vă clienții în siguranță prin scanarea imaginilor, videoclipurilor și fișierelor folosind un scaner pentru programe malware.
  Cum să recuperați schița ștearsă în Outlook 365

 • Criptare end-to-end: această extensie de la Virgil Security securizează cu ușurință mesajele clienților tăi.
 • Giphy: extensia Giphy vă ajută, de asemenea, să partajați GIF-uri animate în mesajele dvs.
 • Gfycat: Gfycat permite utilizatorilor să creeze, să răsfoiască și să trimită GIF-uri.
 • Streaming live prin api.video: puteți crea, opera și scala videoclipuri în flux live în aplicație folosind aceasta.

#3. Kituri UI

CometChat are o interfață de utilizator excelentă, care vă oferă o experiență modernă de chat. De asemenea, acest lucru vă ajută să vă accelerați procesul de lansare pe piață. În fiecare kit UI, veți găsi un fișier schiță, componente UI și o aplicație de chat open-source.

Vei primi:

 • Design perfect pentru pixeli: fiecare kit de interfață de utilizare este proiectat special pentru a asigura o perfecțiune mai bună a pixelilor.
 • Opțiune de glisare și plasare: kiturile de interfață de utilizare CometChat vin cu opțiunea de glisare și plasare pe care o utilizați pentru a aranja logica de afaceri pe care o creați.
 • Capacitate de personalizare: Codul sursă vă permite să personalizați interfața cu utilizatorul exact în funcție de nevoile dvs.

Puteți integra cu diferite kituri UI, cum ar fi Android Java, iOS Swift, Flutter, Angular, React, Vue și React Native, folosind cod simplu, personalizabil. În cea mai recentă versiune v4, CometChat îmbunătățește experiența dezvoltatorului prin includerea unei arhitecturi modulare care vă oferă flexibilitatea de a crea și personaliza aplicații mobile și web.

#4. SDK-uri și API-uri

Puteți integra cu ușurință chat-ul folosind SDK-urile și API-urile CometChat. Sunt ușor de utilizat și complet personalizabile. API-ul REST vă permite să interacționați cu diverse resurse ale funcțiilor de chat, inclusiv utilizatori, grupuri, mesaje și multe altele.

Unele SDK-uri sunt:

 • Flutter chat SDK: Flutter chat SDK vă ajută să adăugați chat în aplicația Flutter.
 • JavaScript chat SDK: puteți adăuga text, voce și apeluri video pe site-ul web JavaScript în câteva minute.
 • Swift chat SDK: Swift chat SDK vă permite să adăugați funcții de chat text și apelare la aplicația dvs. iOS în câteva minute.
 • React Native Chat SDK: Acest lucru vă permite să adăugați apeluri video și vocale împreună cu chat text în aplicația dvs. React Native în câteva minute.
 • React chat SDK: puteți adăuga funcții video și de apel vocal pe site-ul web React într-o chestiune de timp.
 • Angular chat SDK: De asemenea, ajută la adăugarea de funcții de apelare și chat la aplicația dvs. web în câteva minute.
 • Vue chat SDK: puteți adăuga cu ușurință funcții de chat și apel pe site-urile dvs. web.
 • Alte SDK-uri: CometChat vă oferă multe alte SDK-uri, cum ar fi Java chat SDK, jQuery SDK și Kotlin chat SDK.

Unele API-uri sunt:

 • Chat API: CometChat vă permite să gestionați mesaje, grupuri și utilizatori pentru o anumită aplicație prin intermediul API-ului său de chat.
 • API de analiză: API-ul de analiză CometChat încorporează cu ușurință rapoartele de utilizare în aplicația site-ului web.
 • API de gestionare a aplicațiilor: cu API-ul de gestionare a aplicațiilor, vă puteți crea și gestiona aplicația din mers.
  Top 11 site-uri cu reduceri de jocuri pentru a cumpăra jocuri video ieftin

Compatibilitate browser

CometChat acceptă aproape toate browserele WebRTC, cum ar fi Firefox, Edge, Chrome și Opera. Are și o compatibilitate beta cu browserul Safari. De asemenea, este compatibil cu toate browserele Android, dar are compatibilitate beta cu browserele iOS.

Prețuri și planuri

CometChat vine cu diferite planuri de prețuri pentru a satisface cerințele diferitelor companii:

 • Elemente esențiale: prețul este de 109 USD/lună și include funcții de bază de chat, integrare ușoară, infrastructură globală, asistență prin e-mail și multe altele.
 • Pro: Prețul este de 529 USD/lună și include implicarea puternică a utilizatorului, integrarea cu Chatwoot sau Intercom, webhook-uri post-eveniment, minute video și voce de 15k și multe altele.
 • Personalizat: CometChat vă oferă o opțiune personalizată, astfel încât să puteți alege pachetul perfect pentru dvs. în funcție de utilizarea în afaceri. Include crearea de mai multe aplicații, implementarea partajată, implementarea cloud dedicată, 50.000 minute video și voce și multe altele.

Puteți începe cu un plan gratuit pentru a înțelege cum este util CometChat pentru chatul și mesajele în aplicație ale companiei dvs.

Alternative

Cu toate acestea, dacă nu vă place CometChat, consultați alternativele de mai jos.

#1. OneSignal

Maximizați implicarea clienților și creșteți loialitatea clienților cu funcțiile de comunicare ale OneSignal, cum ar fi e-mail, SMS, notificări push și mesagerie în aplicație.

Permiteți clienților să vă înțeleagă rapid mesajul atunci când își ridică telefoanele. Acest lucru se datorează faptului că notificările sunt singura sursă de adevăr pentru aplicațiile mobile.

Notificarea push web a OneSignal vă permite să țineți pasul cu clienții dvs. chiar și atunci când aceștia nu sunt pe site-ul dvs. Funcționează pe Firefox, Opera, Edge, Yandex, Chrome și Safari. Puteți gestiona călătoria dvs. de mesagerie pe diferite canale cu ajutorul generatorului său de flux de lucru ușor de utilizat, fără cod.

Veți obține o configurare de 15 minute, raportare în timp real, scalabilitate incredibilă, testare A/B, segmentare superioară, mesagerie automată, livrare inteligentă și analiză a rezultatelor.

Obțineți gratuit toate funcțiile necesare sau alegeți planuri plătite, începând de la 9 USD/lună.

#2. Chat în aplicație

Folosiți abilitățile și roboții de pe mai multe platforme care pot funcționa cu ușurință într-o singură interfață de chat. Chat în aplicație vă permite să experimentați funcții avansate de mesagerie pentru aplicația dvs. web sau mobilă.

Veți primi opțiuni precum copierea, editarea, ștergerea, indicatorul de tastare, marcarea timpului, notificările push, setările de notificare, redirecționarea mesajelor, restaurarea chatului, confirmarea de citire și multe altele.

În plus, puteți partaja fișiere media cum ar fi imagini, videoclipuri, audio, hyperlinkuri, emoji-uri, fișiere, contacte, locații, GIF-uri și multe altele. In-App oferă alte funcții avansate, inclusiv căutare locală, căutare globală, @mențiuni, reacții, urmărire fir, mesaj PIN, vizualizare galerie, răspuns predefinit, criptare E2E, anunțuri, mesaje offline și multe altele.

Puteți începe cu abonamentul său gratuit, care include 10 MAU, 5 conexiuni simultane, 5000 de mesaje și multe altele. Cu un plan plătit care începe de la 39 USD/lună, puteți experimenta mai multe beneficii cu funcții moderne.

#3. Freshchat

Atrageți clienții cu funcționalitatea de conversații mai inteligente a Freshchat pe orice canal. Permite suportului, vânzărilor, marketingului și boților să aibă o conversație ușoară cu clienții. Veți primi opțiuni de mesagerie, e-mail, voce și chat live pentru a interacționa cu clienții dvs.

Freshchat permite clienților tăi să folosească canalele pe care le preferă, cum ar fi mobil, web, Messenger, LINE, Facebook, Apple Business Chat sau WhatsApp. Puteți alege dintre peste 33 de limbi pentru a vă personaliza mesajele în aplicație în funcție de limba preferată a clientului.

În plus, veți obține gratuit multe integrări utile, căsuța de echipă, răspuns predefinit, traducere live, informații despre vizitatori, acțiuni în bloc și multe altele pentru a experimenta adevăratul potențial al Freshchat. De asemenea, are planuri plătite care oferă caracteristici și funcționalități avansate pentru utilizarea dvs.

Cuvinte finale

CometChat vă permite să interacționați cu vizitatorii site-ului și clienții dvs. în timp real. Deci, dacă doriți să adăugați funcții de chat și mesagerie în aplicație la aplicația sau site-ul dvs., CometChat este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile, cu o mulțime de funcționalități utile.

SDK-urile și API-urile sale permit dezvoltatorilor să adauge cu ușurință chat text, apeluri vocale și video la aplicația dvs. folosind o simplă linie de cod. Dacă nu, puteți încerca câteva alternative CometChat.

Apoi, consultați soluțiile de chat în aplicație pentru a crea o implicare mai bună a utilizatorilor.

x