12/04/2023

Este cea mai bună armă secretă pentru dispozitivele dvs. iOS bolnave?

iOS este un sistem de operare uimitor care vă face experiența de a folosi un iPhone și alte dispozitive Apple o ușoară.

Cu toate acestea, chiar și cele mai perfecte tehnologii întâmpină probleme din când în când, inclusiv iOS.

Dar trebuie să alergi la un magazin de fiecare dată când apare o defecțiune tehnică pe dispozitivul tău? Nu! Mai multe aplicații de acolo remediază erorile tehnice din iOS de la sine. O astfel de aplicație este AnyFix.

Folosesc AnyFix pentru a repara mai multe probleme de iPhone de ceva vreme și nu am decât lucruri bune de spus despre asta. Iată părerea mea despre experiența mea în utilizarea AnyFix.

AnyFix: o prezentare generală

AnyFix este un instrument de recuperare a sistemului iOS care poate rezolva multe probleme iOS, inclusiv defecțiunile de actualizare și restaurare, ecrane înghețate, bucle de pornire, descărcarea bateriei, modul căști și multe altele.

Poate rezolva aproximativ 150 dintre toate problemele iOS pe care le-ați putea confrunta și vă asigură că aveți o experiență relativ mai bună folosind iPhone-ul. Cea mai bună parte este că poate repara sistemul iOS fără pierderi de date.

Iată de ce trebuie să investiți într-un software de recuperare a sistemului iOS precum AnyFix:

#1. Recuperare date 📂

Când un dispozitiv iOS întâmpină o problemă de software sau hardware, aceasta poate duce la pierderea datelor. Software-ul de recuperare a sistemului iOS poate ajuta la recuperarea datelor pierdute, inclusiv fotografii, mesaje, contacte etc.

Acest lucru este deosebit de critic dacă nu ați făcut o copie de rezervă a datelor. AnyFix rezolvă în mod specific problemele fără a compromite datele, ceea ce o face una dintre cele mai bune aplicații de recuperare de pe piață.

#2. Stabilitatea dispozitivului 📱

Problemele de software pot face ca iPhone-urile și iPad-urile să devină instabile, ducând la probleme precum înghețarea, blocarea sau blocarea într-o buclă de pornire. Aceste probleme pot apărea în mod regulat dacă ați folosit dispozitivul de mult timp. Software-ul de recuperare poate ajuta la rezolvarea acestor probleme, restabilind stabilitatea dispozitivului.

#3. Recuperare cărămidă ⚙️

Dacă un dispozitiv iOS devine „blocat” din cauza unei actualizări eșuate sau a unei încercări de jailbreaking, software-ul de recuperare îl poate restabili adesea într-o stare de funcționare. Acest lucru previne necesitatea unor reparații sau înlocuiri costisitoare de hardware.

#4. Actualizări iOS 📲

Ocazional, actualizările iOS pot duce la probleme pe anumite dispozitive. Software-ul de recuperare poate ajuta la trecerea la o versiune anterioară de iOS sau poate remedia problemele cauzate de actualizări.

#5. Recuperare la setările din fabrică 🗂️

Dacă trebuie să efectuați o resetare din fabrică pe dispozitivul dvs. iOS, software-ul de recuperare poate ajuta la restabilirea funcționalității dispozitivului ulterior.

  Cum să vă conectați și să vă deconectați de la Game Center în iOS 10

Dacă vrei să te asiguri că iOS-ul tău funcționează fără probleme ani de zile și nu trebuie să alergi la un magazin cu orice mică problemă tehnică, este crucial să ai un instrument precum AnyFix. Poate rezolva astfel de probleme fără a le lăsa să devină unele majore.

Caracteristicile AnyFix

AnyFix are toate caracteristicile din arsenalul său pentru a se asigura că dispozitivul tău iOS se remediază singur. Iată câteva dintre caracteristicile mele preferate:

#1. Soluție pentru modul de recuperare cu un singur clic

Dacă întâmpinați probleme tehnice și nu aveți idee ce le cauzează, puteți pur și simplu să puneți telefonul în modul de recuperare cu un singur clic. Doar atingeți și uitați. AnyFix ar face restul.

Intrarea și ieșirea rapidă din modul de recuperare îl face cel mai sigur mod de a vă repara iPhone-ul sau iPad-ul, mai ales dacă telefonul se prăbușește sau apar alte probleme. Puteți intra gratuit în modul de recuperare, dar trebuie să plătiți pentru versiunea completă pentru a ieși. Da, nu este gratuit, dar cu siguranță merită.

#2. Resetare iPhone sau iPad blocat

Veți iubi această funcție dacă aveți tendința de a vă uita codurile de acces. AnyHow vă poate oferi acces la iPhone sau iPad fără codul de acces.

Funcția vă ajută, de asemenea, să resetați dispozitivul dacă intenționați să vă vindeți telefonul și doriți să eliminați toate datele de pe vechiul dispozitiv.

Resetarea dispozitivului îl va aduce înapoi la setările din fabrică și puteți face acest lucru chiar dacă ați uitat parola de pe telefon.

#3. Upgrade sau downgrade iOS

Să presupunem că nu vă place cea mai recentă versiune de iOS sau că vă dă probleme. Nu există nicio opțiune de downgrade pe platformă, dar o puteți finaliza folosind AnyFix. Mai mult, puteți face upgrade gratuit la cea mai recentă versiune beta iOS. Deși retrogradarea te va costa bani, dar nu mult.

#4. S-au remediat erorile iTunes

iTunes poate părea uneori o lucrare, dar trebuie să lucrați cu el pentru copii de rezervă, actualizări, restaurare și alte lucruri.

Cu toate acestea, poate cauza o mulțime de probleme. AnyFix poate rezolva peste 200 de erori iTunes, inclusiv toate cele majore, cum ar fi 0xe80000a, Eroare 3194, Eroare 4013, Eroare 4000 și Eroare 4005.

#5. Confidențialitatea și securitatea datelor

AnyFix este foarte sigur de utilizat. Orice informație pe care o furnizați sau orice date pe care le înregistrează sunt 100% protejate. Datorită celor mai înalte standarde de confidențialitate și securitate a datelor, a devenit una dintre cele mai de încredere aplicații de recuperare a datelor.

#6. Asistență clienți 24/7

Utilizarea AnyFix este ușoară. Dar chiar dacă vă confruntați cu orice problemă, puteți oricând apela echipa de asistență, disponibilă 24/7 pentru a rezolva orice problemă, indiferent de locul în care locuiți. Este disponibil în toate zilele săptămânii și în toate lunile anului.

Dacă este prima dată când încercați o aplicație de recuperare iOS, v-aș sugera cu tărie AnyFix datorită suportului receptiv și timpului de răspuns rapid.

  Prima noastră privire asupra aplicației Files din iOS 11

Planurile de prețuri ale AnyFix

AnyFix oferă 3 planuri. Planul de 3 luni te-ar costa 35,99 USD, în timp ce planul de 1 an costă 39,99 USD. De asemenea, puteți obține acces pe viață la toate funcțiile aplicației pentru 59,99 USD.

Puteți vedea care plan este perfect în funcție de bugetul dvs. și cât de des credeți că ar trebui să îl utilizați.

Are și o versiune gratuită, dar oferă doar 3 funcții, cu unele limitări. Deci, înainte de a plăti ceva, încercați aplicația și vedeți dacă merită banii.

Cerințe de sistem ale AnyFix

Iată cerințele de sistem pentru a rula fără probleme AnyFix pe dispozitivul dvs.:

 • Sistem de operare Windows: Windows 11, 10, 8, 7, Vista, atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți
 • macOS: macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X 10.11, 10.10
 • iOS: iOS 17, iOS 16, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 9, iOS 8, iOS 7, iOS 6, iOS 5
 • iPadOS: iPadOS 13 – iPadOS 17
 • tvOS: tvOS 13, tvOS 12, tvOS 11, tvOS 10, tvOS 9
 • CPU (Windows): 1GHz (32-bit sau 64-bit) sau mai mare
 • CPU (Mac): Intel 1GHz sau mai mare
 • RAM (Windows): 256MB sau mai mult (1024MB recomandat)
 • RAM (Mac): 512 MB sau mai mult
 • Rezoluție: afișaj 1024×768 sau mai sus
 • Spațiu pe hard disk al computerului: 500 MB sau mai mult spațiu liber
 • Spațiu pe hard disk al dispozitivului: 800 MB sau mai mult spațiu liber
 • Placă de afișare: grafică 3D accelerată – 64 MB RAM
 • Alte cerințe: iTunes preinstalat pe computer

AnyFix este compatibil cu toate iPhone-urile și iPad-urile majore, inclusiv cu cea mai recentă serie iPhone 15 și iOS 17/iPadOS 17, și poate fi folosit pe Mac și Windows.

Alternative la AnyFix

Cel mai bine este să cercetați toate cele mai bune instrumente de recuperare iOS înainte de a alege și de a investi într-una. AnyFix este doar un început. Există mai multe alte opțiuni pe care le puteți verifica, dintre care una ar putea fi mai potrivită pentru dvs.

#1. iMyFone Fixppo

iMyFone Fixppo este o opțiune uimitoare pentru recuperarea iOS. Poate actualiza și face downgrade de la iOS 17 fără iTunes, poate reseta dispozitivul fără parolă cu un singur clic, poate repara dispozitivul fără pierderi de date și poate repara peste 150 de probleme iOS, inclusiv bucla în modul de recuperare a ecranului înghețat, ecran negru și repornire. buclă.

Caracteristicile extinse și compatibilitatea software-ului cu toate modelele proeminente de iPhone, iPad și iPod touch îl fac o opțiune uimitoare.

#2. Tenorshare ReiBoot

Tenorshare ReiBoot poate face tot ce poate face orice software de recuperare iOS obișnuit. Dar ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune atrăgătoare este accesibilitatea sa și unele servicii gratuite.

Spre deosebire de AnyFix, care vă poate pune telefonul în modul de recuperare gratuit, ReiBoot vă scoate și gratuit cu un singur clic. De asemenea, poate rezolva mai mult de 200 de probleme iOS/iPadOS/macOS și se poate asigura că dispozitivul dumneavoastră funcționează ca și cum ar fi scos din cutie.

  Cum să activați Nu deranjați pentru ora de culcare pe iOS 12

Pentru începători, este într-adevăr o opțiune excelentă. Dacă doriți doar să utilizați funcția de intrare și ieșire de recuperare, aceasta este pentru că nu va trebui să plătiți un ban pentru asta. Pentru alte funcții, ar trebui să vă abonați la planul lor plătit.

Citește și: Tenorshare ReiBoot – Soluția supremă pentru problemele iOS

#3. UltFone

UltFone Instrumentul de reparare a sistemului iOS oferă o serie de caracteristici care îl fac un bun valoros pentru utilizatorii de dispozitive Apple. Acest software este compatibil cu iOS 17, asigurându-se că poate rezolva cele mai recente probleme de sistem.

Se remarcă prin capacitatea de a face downgrade de la iOS 17 fără iTunes, o intrare și ieșire în modul de recuperare cu un singur clic și capacitatea de a remedia peste 150 de probleme ale sistemului iOS, cum ar fi eroarea logo-ului Apple, buclele de pornire și ecranele care nu răspund, toate fără pierderi de date.

În plus, UltFone oferă confortul de a reseta dispozitivele iOS fără o parolă, de a face upgrade la cea mai recentă versiune iOS fără probleme și de a ajuta la downgrade dacă Apple încă semnează firmware-ul. Instrumentul rezolvă, de asemenea, problemele Apple TV și iTunes, oferind o soluție cuprinzătoare pentru multe probleme legate de Apple.

Cu interfața sa ușor de utilizat, UltFone iOS System Repair le permite utilizatorilor să rezolve probleme complexe cu ușurință și eficientă, făcându-l o necesitate pentru orice utilizator iOS care apreciază integritatea datelor și stabilitatea dispozitivului.

#4. TunesKit

TunesKit oferă o soluție ușor de utilizat pentru probleme precum sigla Apple, buclele de pornire și diverse probleme legate de ecran. Puteți intra sau ieși fără efort din modul de recuperare pe dispozitivul iOS cu un singur clic.

Ceea ce este deosebit de demn de remarcat este capacitatea sa de a se actualiza la cel mai recent iOS 17 fără a vă compromite datele sau chiar a trece la o versiune anterioară de iOS fără jailbreak. În plus, își extinde suportul la cele mai noi modele de iPhone 15 și iOS 17.

TunesKit iOS System Recovery asigură că datele dumneavoastră rămân intacte în timpul procesului de reparare și funcționează, de asemenea, ca un instrument de reparare iTunes, abordând problemele legate de erorile iTunes. Două moduri de reparare pentru Windows și Mac oferă o soluție atotcuprinzătoare pentru rezolvarea erorilor iOS și iPadOS.

Cu actualizări gratuite ale software-ului, protecție excelentă a confidențialității și o interfață ușor de utilizat, este o opțiune de preferat pentru cei care caută un instrument fiabil de recuperare a sistemului iOS.

Gânduri de închidere

Alegerea instrumentului perfect de reparare a sistemului iOS poate fi dificilă, mai ales dacă doriți să găsiți potrivirea perfectă și să obțineți valoarea banilor dvs.

De aceea este esențial să-ți faci cercetarea corect. După ce am folosit diverse instrumente, aplicația remarcabilă care m-a ajutat enorm este AnyFix. Are tot ce se poate cere de la un instrument de recuperare, inclusiv funcții, asistență pentru clienți mereu disponibilă și planuri de prețuri flexibile.

Mai mult decât atât, are, de asemenea, o interfață fantastică, ceea ce face ușor pentru oricine să navigheze în numeroasele sale funcții. Dar, deși am descoperit că AnyFix se potrivește perfect pentru mine, puteți explora alte opțiuni pentru a vedea dacă altceva vă oferă exact ceea ce căutați. Vezi dacă vreuna dintre alternativele sale rezonează cu tine.

Te confrunți cu eroarea „Nu se poate conecta la App Store” pe dispozitivul tău iOS? Aflați cum să o remediați astăzi.

x