Eroare computerul iTunes neautorizat

Apple are o mulțime de restricții nerostite pentru a-și menține utilizatorii în siguranță. Aceste restricții se încadrează în domeniul rațiunii, adică nu împiedică modul în care un utilizator folosește un dispozitiv sau o aplicație, dar vor interveni atunci când există o activitate neobișnuită.

"Computerul nu este autorizat să ruleze iTunes"

Fix Computer nu este autorizat să ruleze iTunes

Dacă dețineți un iPhone și îl faceți o copie de rezervă pe un sistem Windows 10, sunt șanse să utilizați iTunes pentru a finaliza treaba. Alte aplicații de gestionare pentru iPhone de la terțe părți oferă rareori același backup pe care îl face iTunes.

iTunes este esențial pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone sau iPad, dar, ca toate produsele Apple, trebuie să vă conectați cu un ID Apple pentru a-l folosi.

Cum să autorizați un computer pe iTunes

Dacă încercați să vă conectați la iTunes și vedeți eroarea „Computerul nu este autorizat să ruleze iTunes”, remedierea este destul de simplă.

1. Verificați ID-ul Apple

Asigurați-vă că utilizați ID-ul Apple corect pentru a vă conecta la iTunes. În mod ideal, ar trebui să utilizați același ID Apple pentru a vă conecta la iTunes pe care îl utilizați pe iPhone.

Pentru a verifica ID-ul Apple pe care îl utilizați pe iPhone, urmați acești pași.

Deschideți aplicația Setări pe iPhone.
Atingeți-vă profilul în partea de sus.
Uită-te la adresa de e-mail de sub numele tău pe ecranul Apple ID.
Conectați-vă cu contul pe iTunes.

  Cum să măriți imaginile fără a distorsiona calitatea

2. Îndepărtați computerele autorizate

Apple permite unui ID Apple să se conecteze la iTunes pe sisteme diferite, totuși, vă puteți conecta doar la cinci sisteme diferite. După aceea, dacă încercați să vă conectați la iTunes instalat pe un al șaselea computer, veți vedea că computerul nu este autorizat să ruleze mesajul iTunes. Singura modalitate de a scăpa de el este să eliminați unul dintre computerele autorizate.

Vizitați Apple și conectați-vă cu ID-ul Apple pe care încercați să îl utilizați în iTunes.
Derulați în jos la secțiunea Dispozitive.
Selectați un dispozitiv și faceți clic pe Eliminare din cont.
Conectați-vă la iTunes.

3. Dezinstalați și reinstalați iTunes

iTunes este în general o aplicație stabilă, dar asta nu înseamnă că nu poate avea probleme din când în când. O actualizare a aplicației sau a Windows 10 poate cauza probleme cu aceasta. Încercați să dezinstalați și să reinstalați iTunes.

Pentru a dezinstala versiunea de desktop a iTunes;

Deschide Panoul de control.
Accesați Programe>Dezinstalați un program.
Selectați iTunes și faceți clic pe Dezinstalare în partea de sus.
Reporniți sistemul.

Pentru a dezinstala versiunea Microsoft Store a iTunes;

Deschideți meniul Start.
Accesați Lista de aplicații.
Faceți clic dreapta pe iTunes și selectați opțiunea Dezinstalare.
Reporniți sistemul.

Instalați iTunes din nou și conectați-vă cu ID-ul Apple.

Concluzie

Eroarea „Computerul nu este autorizat să ruleze iTunes” este cel mai adesea cauzată de prea multe computere conectate la același ID Apple. Păstrați numărul de desktop-uri autorizate la 5 sau sub 5 pentru a evita să vedeți această eroare. Dacă aveți un dispozitiv care este autorizat să vă folosească ID-ul Apple, dar nu îl mai folosiți sau îl dețineți, eliminați-l și eliberați un slot pentru sistemul dvs.

  Cum să ștergeți o mulțime de cont de întâlniri cu pește