08/18/2022

Editați focalizarea și intensitatea efectului de estompare în aplicația Google Camera


Aplicația Google Camera și noul efect de estompare au devenit foarte populare; Utilizatorii de Android îl adoră, iar utilizatorii de iPhone caută modalități de a reproduce efectul de estompare pe dispozitivele lor. În prezent, caut un tricou pe care scrie „Va evadare pentru efect de estompare”. De asemenea este si acest aplicație web cu adevărat interesantă care utilizează informațiile despre imagine capturate de aplicație pentru a vă oferi o redare 3D a imaginii. Când aplicația captează o imagine și aplică efectul de estompare, captează mai mult decât știi și imaginea nu este doar un efect secundar ieftin al unei caracteristici de estompare, dar ce se întâmplă dacă ai vrea să schimbi efectul de estompare? Să-l faci mai adânc? Mai superficial? Poate reorientați subiectul principal? Asta este tot, fiecare fragment, posibil și din aplicația Google Camera.

Iată imaginea originală pentru care am capturat-o și apoi am procedat la editarea efectului de estompare. O să schimb drastic lucrurile, astfel încât schimbarea să fie mai evidentă.

Accesați aplicația pentru cameră, nu aplicația pentru galerie, aplicația pentru cameră. Mergeți acolo și glisați spre stânga pentru a vă afișa fotografiile recente. Veți vedea opțiuni de editare în partea de jos a ecranului, care includ un buton declanșator asemănător jurnalului Picasa. Atingeți-l și intrați într-un mod de editare. Folosiți glisorul din partea de jos pentru a crește sau a reduce neclaritatea. Utilizați degetul pentru a muta punctul de focalizare. Trageți-l oriunde pe imagine și atingeți Terminat. Imaginea va fi redată din nou.

Iată fotografia după aceeași imagine; Schimbarea este evidentă, desigur, cu cana nemaifiind focalizată și neclaritatea mult mai puternică.

  Cum să descărcați un tabel HTML în format CSV în Firefox

Această modificare nu afectează modul în care aplicația cameră utilizează efectul de estompare în mod implicit. Editează imaginea și nu setările aplicației, astfel încât să nu trebuie să căutați un buton de resetare sau să vă faceți griji că modificările se vor reflecta asupra tuturor fotografiilor viitoare pe care le faceți cu aplicația. Dacă vă întrebați de ce nu vedeți aceste opțiuni de editare atunci când deschideți o fotografie pentru editare în aplicația Galerie, este pentru că efectul de estompare este o caracteristică a aplicației pentru cameră pe care Galerie nu o acceptă (încă?).

Cu toate acestea, un cuvânt de precauție; nu există niciun buton de „resetare” pentru efectul de estompare, așa că, dacă îl modificați, va trebui să îl reveniți manual la starea inițială. Modificările sunt făcute fotografiei originale și nu unei copii, așa că dacă experimentați, asigurați-vă că obțineți o copie de rezervă.

Descărcați Google Camera din Google Play Store