09/25/2022

Cum se reinstalează Microsoft Visual C++ Redistributable

Microsoft Visual C++ Redistributable este un software Visual Studio disponibil în forme trialware și freeware. Pachetul constă din instrumente care sunt necesare pentru dezvoltarea și depanarea, inclusiv codul C++. Pachetul redistribuibil MSVC++ este esențial pentru ca programele și aplicațiile Windows să funcționeze, deoarece conține fișiere DLL de care au nevoie. Dacă întâmpinați probleme la lansarea unei aplicații sau a unui joc, atunci este posibil să fie ceva în neregulă cu pachetul redistribuibil de pe computer. Ghidul nostru vă va ajuta să reinstalați Microsoft Visual C++ Redistributable, care este necesar în astfel de cazuri. Așadar, permiteți-ne să vă prezentăm importanța MSVC++ împreună cu metoda de reinstalare a Visual Studio 2015, 2017, 2019 și 2022 pentru a evita erorile de rulare Microsoft Visual C.

Cum se reinstalează Microsoft Visual C++ Redistributable

Microsoft Visual C++ Redistributable este important pentru a rula mai multe programe, inclusiv sistemul de operare Windows. Conține software pre-scris, care îi salvează pe programatori de la rescrie secvențelor comune de cod. Ștergerea sau dezinstalarea pachetului MSVC poate opri funcționarea aplicațiilor pe computer. Una peste alta, Microsoft Visual C++ Redistributable este destul de util și este extrem de util pentru aplicații.

Necesitatea reinstalării Microsoft Visual C Runtime

  • Necesitatea reinstalării Microsoft Visual C++ Redistributable apare din cauza instalării pachetelor deteriorate sau corupte.
  • De asemenea, dacă oricare dintre fișierele pachetului este eliminat, va trebui să reinstalați MSVC++ Redistributable.
  • Ștergerea sau eliminarea Visual C++ va opri funcționarea unora dintre aplicații și, prin urmare, este necesară găsirea și instalarea din nou a software-ului.
  Cum să verificați dacă Apple și-a rechemat MacBook-ul dvs. (pentru reparații gratuite)

Procesul de descărcare Microsoft Visual C 2013 Redistributable x86

Pentru a reinstala pachetul Microsoft Visual C Runtime, mai întâi dezinstalând software-ul și, ulterior, este necesară o nouă instalare.

Pasul I: Dezinstalați Microsoft Visual C++ folosind Panoul de control

Este important să dezinstalați mai întâi toate fișierele Microsoft Visual C runtime pentru a instala fișierele corecte mai târziu. Puteți urma pașii de mai jos pentru a dezinstala fișierele Visual C++:

1. Închideți toate programele care sunt deschise pe sistemul dumneavoastră.

2. Acum, faceți clic dreapta pe pictograma Start și selectați Run din meniul de alimentare Windows.

3. Introduceți Control Panel în caseta de dialog Run și apăsați enter.

4. Deschideți opțiunea Programe și caracteristici din lista dată.

5. Faceți clic dreapta pe Microsoft Visual C++ Redistributable pentru versiunea dvs. de QuickBooks și faceți clic pe Dezinstalare.

De exemplu, Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x64, așa cum este prezentat mai jos.

Notă: Asigurați-vă că sunt eliminate toate componentele pachetului Microsoft Visual C++.

6. Tastați și căutați promptul de comandă în bara de căutare Windows și faceți clic pe Executare ca administrator, așa cum este descris mai jos.

7. Acum, tastați următoarele comenzi una câte una și apăsați Enter după fiecare:

Dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

Dism /online /Cleanup-Image /restorehealth

8. Odată ce dezinstalarea este terminată, reporniți computerul așa cum se arată.

Citiți și: Cum să remediați eroarea de rulare C++ pe Windows 10

Pasul II: Instalați Microsoft Visual C++

Odată ce procesul de dezinstalare este încheiat, este timpul să reinstalați Microsoft Visual C++ Redistributable. Reinstalarea software-ului ajută la instalarea versiunii corecte și a fișierelor nedeteriorate ale Visual C++, ceea ce permite aplicațiilor să ruleze corect. Deci, pentru a face acest lucru, continuați cu pașii menționați mai jos:

  Adresa IP implicită a routerului explicată

1. Lansați orice browser web pe computer și deschideți Microsoft Visual C++ redistribuibil pagină.

2. Descărcați cel mai recent pachet Visual C++ disponibil, de exemplu pachetele redistribuibile Microsoft Visual C++ pentru Visual Studio 2015, 2017 și 2019.

3. Acum, faceți dublu clic pe fișierul descărcat și Instalați pachetul urmând instrucțiunile de pe ecran.

4. Odată ce procesul de instalare s-a încheiat, reporniți computerul.

Acum că ați instalat proaspăt pachetul Visual C++ pe sistemul dvs., puteți rula aplicațiile sau programele care au fost dificil de operat mai devreme, fără interferențe sau probleme.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Ce pot face pentru a repara Visual C++ care nu se instalează?

Ans. Problema de neinstalare a Visual C++ poate fi rezolvată forțând pași precum repararea versiunii deja instalate de Microsoft Visual C++. De asemenea, reinstalarea fișierelor pachetului ar ajuta și cu astfel de probleme.

Q2. Unde pot găsi Microsoft Visual C++ instalat pe computerul meu?

Ans. Microsoft Visual C++ poate fi găsit stocat în HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE[Wow6432Node]Cheia MicrosoftVisualStudio14.0VCruntimes{x86|x64|ARM} în Editorul de registru.

Q3. Ce se întâmplă când dezinstalați Microsoft Visual C++?

Ans. Dacă se întâmplă să dezinstalați Microsoft Visual C++ de pe computer, atunci posibilitatea ca o serie de aplicații și programe să nu funcționeze poate deveni mai mare. Deoarece un număr de programe depind de aceste fișiere pachet, ștergerea lor din sistemul dvs. va interfera cu modul în care funcționează aplicațiile și cu funcțiile lor de bază.

Î4. Cum pot verifica versiunea Microsoft Visual C++?

Ans. Versiunea Microsoft Visual C++ poate fi verificată din Panoul de control de pe computer. Lansați Panoul de control și deschideți Programe și caracteristici în el, acolo veți găsi versiunile de MSVC++ Redistributable disponibile în lista de programe instalate.

  Cum să recuperați fișierele șterse definitiv din Google Foto

Î5. Ce cauzează erorile de rulare în Microsoft Visual C++?

Ans. Erorile de rulare în Microsoft Visual C++ sunt de obicei cauzate de lipsa componentelor de rulare ale bibliotecilor Visual C++ sau, de asemenea, dacă există probleme software în sistem. Aceste erori sunt de obicei rezolvate cu ajutorul unei simple reporniri a sistemului.

***

Sperăm că acest document vă poate ghida cu privire la cele mai bune metode posibile de a reinstala pachetul Microsoft Visual C++ Redistributable. Lăsați întrebările sau sugestiile dvs. valoroase în caseta de comentarii de mai jos.

x