Cum se creează imagini virale AI cu mesaje ascunse/subliminale

Ghidul tău pentru crearea și decodarea artei mesajelor virale ascunse AI!

Cât de des te-ai trezit uitându-te la o postare iluzorie întâmplătoare pe rețelele sociale?

Da, acestea sunt aceleași postări care vă cer să vă uitați la un punct pentru a verifica ce culoare puteți vedea sau cele care vă întreabă dacă ați văzut mai întâi două furculițe sau un pahar de vin. Conținut amuzant, nu-i așa?

În epoca actuală a rețelelor sociale, imaginile vorbesc mai tare decât cuvintele. Și odată cu creșterea platformelor de socializare de partajare a imaginilor, crearea de imagini captivante și care captează atenția a devenit mai importantă pentru a vă răspândi mesajul în mod unic.

O metodă care a luat cu asalt lumea virtuală este încorporarea mesajelor ascunse sau subliminale în imaginile tale. Sunt piese de conținut interesante🕵️ care au devenit virale datorită curiozității pe care o stârnesc.

În această postare, vom afla cum puteți crea astfel de imagini virale cu ajutorul unui instrument AI numit Illusion Diffusion HQ – un instrument puternic folosit în acest scop.

Ce sunt imaginile AI cu mesaje ascunse?

Aceste imagini sunt creații vizuale care conțin elemente ascunse. Ele pot fi text sau o imagine (în interiorul unei imagini) care nu este ușor vizibilă cu ochiul liber. Mesajul care trebuie transmis este plasat strategic într-un mod care se îmbină cu imaginea principală și necesită să depuneți un efort pentru a-l decoda.

  Cum să ștergeți o pagină goală din Word [4 Easy Ways]

Acest element de mister și curiozitate este folosit intenționat pentru a genera buzz pentru campaniile de marketing viral și pentru a crește ratele de implicare pe platforma de socializare.

Cum să decodificați imaginile cu mesaje ascunse?

Bine, în timp ce explorați pentru a genera astfel de imagini, voi lăsa pisica să iasă din geantă și vă voi spune cum să le decodați. Dar acest secret rămâne între noi!🤫

Nu există una, ci câteva tehnici sau metode pe care le puteți utiliza pentru a vizualiza astfel de imagini. Iată câteva dintre cele mai eficiente:

#1. Strângându-ți ochii

În această metodă, trebuie să închideți parțial ochii și să estompați imaginea. Acest lucru face ca elementele ascunse să fie mai vizibile, deoarece apar adesea ușor diferite de restul imaginii.

#2. Micșorarea

Folosind funcția de micșorare, puteți obține o imagine mai largă a imaginii pe care o vizualizați. Acest lucru vă ajută să înțelegeți elementele ascunse care pot fi mai greu de identificat atunci când vizualizați imaginea la dimensiunea inițială.

Citește și: Platforme pentru a găsi subiecte în tendințe

#3. Îndepărtarea de pe ecran

De asemenea, puteți încerca să creați o anumită distanță între dvs. și ecran. Acest lucru ajută la o schimbare de perspectivă, ajutându-vă să găsiți mai ușor elementele ascunse.

#4. Înclinarea telefonului

Uneori, imaginile sunt realizate în așa fel încât să fie nevoie să înclinați telefonul și să vizualizați imaginea de la mufa audio. Schimbă perspectiva vizualizării imaginii și transmite mesajul.

Acum că știți puțin despre aceste imagini, să ne aruncăm în tutorialul pas cu pas pe care îl puteți urma pentru a le crea. Pentru aceasta, vom explora un instrument AI numit Illusion Diffusion HQ din casa Hugging Face.

  Integrare perfectă cu continuitate și transfer explicat [OS X]

Ce este Illusion Diffusion HQ?

Illusion Diffusion HQ este un instrument puternic, intuitiv și ușor de utilizat, care vă permite să creați imagini uimitoare cu conținut ascuns sau subliminal.

Folosește AI pentru a crea imagini fascinante și captivante vizual. AI vă ajută să amestecați perfect textul ascuns cu imaginea, rezultând un conținut care atrage atenția.

Platforma este ușor de utilizat, așa că puteți stăpâni cu ușurință arta în primele câteva ori. Este un instrument utilizat pe scară largă de către creatorii de conținut și agenții de marketing pentru a-și răspândi mesajul în mod creativ.

Illusion Diffusion HQ este o combinație obligatorie de artă și tehnologie, chiar și pentru persoanele care își desfășoară activitatea prin intermediul rețelelor sociale. Este grozav în a crea iluzii vizuale convingătoare cu elemente ascunse.

Cum se creează imagini virale AI cu mesaje ascunse/subliminale

Procesul este destul de simplu și direct. Urmați pașii de mai jos pentru a vă crea propriile imagini cu mesaje ascunse/subliminale folosind Illusion Diffusion HQ:

Pasul 1: Deschideți un software de editare. Puteți folosi software de editare precum Canva, Photoshop, Paint și altele pentru a scrie cuvintele pe care doriți să le ascundeți în imagine. Textul trebuie scris pe un fundal alb. Puteți edita stilul fontului și spațierea dintre litere pentru a le face să pară atrăgătoare.

Pasul 2: Exportați imaginea text ca PNG pentru a vă asigura că se îmbină complet cu fundalul fără efort.

Pasul 3: Mergeți la Iluzie Difuziune HQ și încărcați imaginea text în secțiunea Input Illusion. Alternativ, puteți, de asemenea, să trageți și să plasați imaginea pentru a o încărca. De asemenea, poți controla puterea iluziei tale pentru a o face mai ascunsă/vizibilă, după bunul plac.

  8 cele mai bune certificări de securitate cibernetică pentru a vă îmbunătăți abilitățile în 2023

Pasul 4: Acum, este timpul să scrieți promptul. Puteți solicita AI să creeze o imagine descriind ce imagine doriți ca rezultat. De exemplu, o scenă de sat medieval cu străzi aglomerate și un castel în depărtare. Voi scrie „un câmp de flori” pentru acest exemplu pentru a fi simplu.

Pur și simplu faceți clic pe butonul Run pentru a permite AI să vă creeze imaginea cu mesajul subliminal. După cum puteți vedea, rezultatul a fost generat:

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, vă puteți juca cu diferitele setări pentru a obține rezultatul dorit. Odată ce ați terminat, sunteți gata să vă împărtășiți creația pe rețelele de socializare și să obțineți niște globi oculari.

Citește și: Cel mai bun software și aplicații pentru editor foto alimentat de AI pentru profesioniști

Gânduri de închidere

Crearea de imagini cu mesaje ascunse folosind AI este simplă și complet gratuită cu ajutorul Illusion Diffusion. Aceste tipuri de imagini pot capta atenția unui public larg online.

Ele stârnesc în mod natural curiozitatea și atrag unic spectatorii dvs., făcându-i ideali pentru rețelele sociale și campaniile de marketing digital. Deci, eliberează artistul ascuns din tine și începe să experimentezi!

În continuare, învață cum să creezi tu însuți artă virală în spirală AI!

A fost de ajutor articolul?

Multumim pentru feedback-ul dvs!