12/03/2023

Cum să utilizați Instrumentul Editor în Google Foto pentru web

Instrumentul de editare facilitează ajustarea imaginilor în Google Foto de pe computer, iar acest ghid vă dezvăluie cum să îl utilizați.

Google Foto este preinstalat pe majoritatea telefoanelor Android și este disponibil și pentru iOS și web. Este plin de funcții utile, cum ar fi stocarea fotografiilor și video, backup automat în cloud, opțiuni de căutare și partajare și instrumente puternice de editare.

Cu instrumentele de editare disponibile pe web, vă puteți modifica sau îmbunătăți cu ușurință fotografiile de pe orice dispozitiv, în loc să accesați telefonul de fiecare dată.

Caracteristici disponibile în Editor

Editorul Google Foto este printre cele mai bune aplicații gratuite de editare a fotografiilor și itm oferă o serie de instrumente pentru îmbunătățirea, decuparea și aplicarea filtrelor fotografiilor dvs. Iată câteva instrumente Google Foto Editor pe care le puteți folosi:

 • Sugestii: vă puteți îmbunătăți automat fotografiile din sugestii cu un singur clic. Pe baza fotografiei pe care o editați, lista de opțiuni poate include Îmbunătățire, Cald și Rece. Dacă sunteți abonat Google One, este posibil să vedeți și Dynamic, Vivid, Luminous, Radiant și multe altele.
 • Raport de aspect: împreună cu instrumentul de decupare și rotire pe tot ecranul, puteți alege și dintr-o varietate de presetări, cum ar fi Free, Original, Square, 16:9 (9:16), 5:4 (4:5), 4 :3 (3:4) și 3:2 (2:3).
 • Instrumente: cu unele tipuri de fotografii, puteți găsi și o pictogramă Instrumente în partea de sus. Unele dintre instrumentele bazate pe fotografii includ Portret light, Blur, Sky și Color, împreună cu un glisor pentru ajustare.
 • Ajustare: Dacă doriți să ajustați manual efectele individuale ale fotografiei dvs., editorul include mai multe glisoare pentru a adăuga rapid efecte. Glisoarele disponibile în Ajustare includ Luminozitate, Contrast, Punct alb, Punct negru, Evidențieri și multe altele.
 • Filtre: secțiunea Filtre oferă o selecție mare de filtre pe care să le alegeți pentru a îmbunătăți fotografia.
  Cum să șterg contul meu Philo

Cum să utilizați editorul în Google Foto pentru web

Editorul din Google Foto este simplu și ușor de utilizat. Cu toate acestea, unele instrumente de editare sunt exclusiv pentru abonații Google One, inclusiv Magic Eraser pentru a elimina obiectele nedorite.

Pentru a utiliza aceste funcții, asigurați-vă că dispozitivul are 4 GB de RAM și că browserul este actualizat. Pentru a vă îmbunătăți fotografiile folosind Editorul Google Foto, urmați pașii de mai jos:

 • Mergi la Google Foto pe browserul dvs. Deschideți fotografia pe care doriți să o editați și faceți clic pe pictograma Editați din dreapta sus.
 • În fila Sugestii, pentru a aplica editarea sugerată, faceți clic pe numele sugestiei din listă. Pentru a anula modificările, dați clic din nou pe numele sugestiei. Faceți clic pe Salvați în partea de sus.
 • Faceți clic pe fila Pictogramă Decupați din dreapta sus pentru a decupa sau a roti fotografia. Pentru a decupa, selectați o presetare din listă sau trageți marginile fotografiei. Pentru a roti fotografia, dați clic pe pictograma Rotire din stânga jos. Dacă doriți să începeți de la capăt, faceți clic pe Resetare. Faceți clic pe Salvare.
 • Fila pictogramă Instrumente apare în funcție de fotografia pe care doriți să o editați. Selectați numele instrumentului sugerat pe care doriți să îl utilizați din listă, ajustați modificările cu glisorul din centru și faceți clic pe Salvare odată ce sunteți satisfăcut.
 • Selectați fila pictogramă Ajustare din partea de sus și trageți glisorul efectului pe care doriți să îl adăugați manual la fotografia dvs. Faceți clic pe Salvare pentru a aplica. Pentru a anula modificările, pur și simplu deselectați efectul.
 • Pentru a aplica filtre fotografiilor dvs., faceți clic pe pictograma Filtre din partea de sus și selectați un filtru din selecție. Dacă doriți să reglați puterea filtrului, utilizați glisorul din partea de jos. După ce sunteți mulțumit de filtru, faceți clic pe Salvare pentru a-l aplica. Selectați Nici unul pentru a elimina filtrul.
 •   Cum să extinzi clipboard-ul browserului tău la 10 articole

  De asemenea, puteți elimina editările de pe fotografie și o puteți restaura la originalul. Deschideți fotografia editată și faceți clic pe pictograma Editați din dreapta sus. Faceți clic pe Revenire din partea de sus și selectați Salvare.

  Utilizați Editorul Google Foto pentru a vă înfrumuseța imaginile

  Google Foto pentru web oferă o listă extinsă de instrumente de editare care vă permit să vă duceți fotografiile la nivelul următor. Ca alternativă, utilizați aplicația Google Foto de pe dispozitivul mobil pentru a edita fotografii. Cu toate acestea, unele funcții nu sunt disponibile pe versiunea web mobilă.

  x