Cum să vizualizați versurile melodiilor pe un iPhone, iPad, Mac sau Apple TV

Apple Music este modalitatea de a asculta muzică pe dispozitivele Apple și, deși există alternative, integrarea este inegalabilă. Există și câteva caracteristici destul de grozave, cum ar fi posibilitatea de a urmări versurile cântecelor.

Apple Music nu este singurul serviciu de streaming muzical disponibil pe platformele Apple, dar chiar dacă Spotify și alții sunt mai mult decât capabili, există ceva despre utilizarea software-ului conceput special pentru o platformă și Apple Music este un exemplu excelent în acest sens. Există și multe lucruri de iubit acolo, iar versurile cântecului este una dintre acele caracteristici pe care s-ar putea să nu le folosești foarte mult, dar că ești foarte bucuros să le ai când nu poți desluși exact acel cuvânt din noua ta melodie preferată.

Din păcate, Apple are o istorie de eșec din greu atunci când vine vorba de a face caracteristicile descoperite, iar acesta poate fi un alt exemplu în acest sens. Este posibil să nu știați că Apple Music acceptă versuri, așa că suntem aici nu numai pentru a vă aminti că acestea există, ci și pentru a vă arăta cum să ajungeți la ele. Metoda diferă ușor în funcție de dacă ascultați pe un Mac, Apple TV sau un dispozitiv iOS, așa că să aruncăm o privire la ambele opțiuni.

Vizualizarea versurilor melodiilor pe iPhone sau iPad

Pentru a începe, deschideți aplicația Muzică și începeți să redați melodia pentru care doriți să vizualizați versurile. Apoi, glisați în sus pe comenzile muzicale din partea de jos a ecranului pentru a vedea ecranul „Acum se redă”.

În cele din urmă, atingeți butonul „Afișați” de lângă unde scrie „Versuri”.

Vizualizarea versurilor melodiilor pe un Mac

Pe un Mac, deschideți iTunes (îmi pare rău, este singura cale!) și începeți să redați melodia pentru care doriți să vizualizați versurile. Apoi, faceți clic pe pictograma „Mai multe” din partea de sus a ecranului și apoi faceți clic pe „Versuri”.

Vizualizarea versurilor melodiilor pe Apple TV

Apple TV poate să nu fie primul loc în care vă gândiți să ascultați muzică, dar funcționează ca un farmec și ar putea avea sens dacă Apple TV face parte din configurația dvs. de divertisment acasă.

Indiferent de difuzoarele la care este conectat, începeți să redați melodia și apoi glisați în sus pe suprafața Touch a telecomenzii înainte de a selecta pictograma „Mai multe”. Cam despre asta e.