Cum să vizionezi Super Bowl LVIII cu sau fără cablu

Recomandări cheie

  • Super Bowl LVIII va include San Francisco 49ers și Kansas City Chiefs.
  • Usher va cânta la spectacolul de pauză, urmând performanța Rihannei din 2023.
  • Super Bowl este disponibil pentru vizionare pe CBS și Nickelodeon, împreună cu mai multe platforme de streaming.

Super Bowl va captiva din nou atenția fanilor NFL din întreaga lume în februarie 2024. Și puteți urmări acțiunea în direct pe anumite canale de cablu și servicii de streaming. Iată unde puteți viziona Super Bowl LVIII, indiferent dacă aveți cablu sau nu.

Cine joacă în Super Bowl LVIII?

San Francisco 49ers îi vor înfrunta pe Kansas City Chiefs la Las Vegas pentru Super Bowl LVIII duminică, 11 februarie. Chiefs își propun să finalizeze o performanță rară, devenind prima echipă de la New England Patriots (2003 și 2004) care câștigă două. titluri succesive.

Usher va fi interpretul principal la spectacolul de pauză de la Super Bowl din 2024, deși încă nu se știe ce melodii va cânta. Post Malone va fi, de asemenea, la Super Bowl pentru a cânta „America the Beautiful”. Între timp, Reba McEntire va cânta imnul național, iar Andra Day va cânta „Lift Every Voice and Sing”.

Super Bowl-ul 2024 va începe la 18:30, ora estului.

  Pot oamenii legii să recupereze cu adevărat fișierele pe care le-ați șters?

Cum să vizionezi Super Bowl LVIII în SUA la TV prin cablu

Aveți câteva opțiuni diferite pentru a viziona Super Bowl LVIII la TV prin cablu, inclusiv CBS și Nickelodeon.

CBS

CBS va difuza Super Bowl din 2024, iar marele joc va fi disponibil pentru vizionare în multe părți ale SUA.

Puteți folosi o antenă TV pentru a viziona Super Bowl, dar pentru a face acest lucru este necesar să fiți în apropierea unui post de difuzare. Deci, în funcție de locul în care locuiți, asta ar putea fi destul de dificil.

Dacă nu puteți viziona Super Bowl pe televizor, puteți urmări jocul prin intermediul Site-ul CBS in schimb. Mai mult, jocul va fi disponibil prin aplicația CBS Sports.

Descărcați: CBS Sports pentru iOS | Android (Gratuit)

Nickelodeon

De asemenea, puteți viziona Super Bowl LVIII pe Nickelodeon, care s-ar putea să găsiți o opțiune ideală dacă aveți copii. Acoperirea Super Bowl de la Nickelodeon va avea un accent mai orientat spre copii, cu personaje populare de desene animate precum SpongeBob SquarePants formând echipa de acoperire.

Super Bowl-ul din 2024 va fi pentru prima dată când are loc o versiune a jocului mare axată pe copii.

Cu toate acestea, Nickelodeon a experimentat cu acest tip de acoperire în trecut, inclusiv pentru victoria Raiders din Las Vegas cu 20-14 împotriva Chiefs în ziua de Crăciun în 2023.

Vizita: Pagina Nickelodeon pentru Super Bowl

Cum să transmiteți în flux Super Bowl LVIII în SUA

Dacă nu doriți să vizionați Super Bowl la TV prin cablu, nu vă faceți griji. Aveți o mulțime de opțiuni alternative pentru a vă bucura de o acoperire live a jocului.

  Un laptop ușor, cu performanțe uluitoare

Paramount+

JOCA_PH/Shutterstock

Paramount+ este cel mai simplu mod de a transmite în flux Super Bowl LVIII dacă nu doriți să vizionați jocul prin cablu. Dacă doriți doar să urmăriți Super Bowl, vă puteți gândi să utilizați versiunea de încercare gratuită de șapte zile a Paramount+.

Principalul avertisment aici este că trebuie să vă asigurați că procesul nu expiră înainte de Super Bowl.

Paramount+ începe de la 5,99 USD/lună pentru Paramount+ Essential și 11,99 USD/lună pentru Paramount+ cu Showtime dacă doriți să vă continuați abonamentul după perioada de încercare gratuită.

Dacă te gândești la asta, consultă ghidul nostru complet pentru Paramount+.

Descărcați: Paramount+ pentru iOS/iPadOS/Apple TV | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Philo

monticello/Shutterstock

Philo este o altă alternativă dacă vrei să urmărești versiunea pentru copii a Super Bowl-ului fără cablu. Aplicația oferă acces la Nickelodeon, dar este mai scumpă decât celelalte opțiuni din această listă.

Abonamentele pentru Philo încep de la 25 USD/lună. Dar dacă vrei doar să urmărești Super Bowl, poți obține o probă gratuită de șapte zile.

Descarca: Philo pentru iOS/iPadOS/Apple TV | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Aplicația NFL

Dacă doriți să vizionați Super Bowl pe smartphone sau tabletă, aplicația NFL este o opțiune posibilă. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android și puteți folosi și un televizor conectat pentru aplicația NFL.

Descărcați: NFL pentru iOS/iPadOS/Apple TV | Android/Android TV (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

YouTube TV

O altă opțiune pentru a viziona Super Bowl 2024 este via YouTube TV. Puteți viziona gratuit Super Bowl cu o probă de șapte zile.

Dacă doriți să păstrați YouTube TV după perioada de încercare gratuită, serviciul costă 72,99 USD/lună, așa că asigurați-vă că anulați dacă trebuie să faceți acest lucru.

  Rulați un sondaj live în timpul unei prezentări și obțineți rezultate instantanee [PowerPoint]

Descărcați: YouTube TV pentru iOS/iPadOS/Apple TV | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Hulu+ Live TV

Hulu + Live TV este o altă opțiune pentru vizionarea Super Bowl-ului, cu planuri care încep de la 75,99 USD/lună pentru toate canalele Hulu + Live TV.

În timp ce Hulu are o perioadă de încercare gratuită pentru principalele sale servicii de streaming, nu puteți obține o încercare gratuită pentru Hulu + Live TV. Prin urmare, această opțiune este o alegere mai bună dacă ești un mare fan al sportului și ți-ai folosi abonamentul după încheierea Super Bowl-ului.

Descarca: Hulu pentru iOS/iPadOS/Apple TV | Android/Android TV (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Indiferent dacă sunteți un fan NFL pe tot parcursul anului sau preferați să vă conectați la cele mai mari jocuri, aveți o mulțime de opțiuni pentru a viziona Super Bowl 2024.

Cea mai bună opțiune depinde în cele din urmă de dacă veți folosi celelalte servicii mai târziu, dar o mulțime de teste gratuite sunt disponibile dacă nu.