Cum să vizionați Hulu pe desktopul Linux cu Electronplayer

Căutați să vizionați Hulu pe computerul dvs. Linux din confortul desktopului dvs. Linux? V-ați săturat să deschideți Firefox sau Chrome pentru a vă urmări emisiunile? Verificați Electronplayer. Este o aplicație de streaming pentru Linux care acceptă majoritatea serviciilor de streaming mainstream, inclusiv Hulu. Iată cum să-l configurați pe sistemul dvs.

Notă: pentru a urma cu succes acest ghid; va trebui să aveți un cont Hulu, precum și un abonament plătit pentru serviciu. Hulu nu va funcționa în Electronplayer fără un cont. Găsiți mai multe informații despre Hulu Aici.

Instalarea Electronplayer pe Linux

Electronplayer este o aplicație excelentă pentru a viziona emisiunile preferate pe Hulu de pe desktopul Linux. Cu toate acestea, această aplicație nu vine preinstalată pe niciun sistem de operare Linux, așa că va trebui să o configurați manual.

Instalarea Electronplayer pe Linux se poate face în trei moduri. Prima cale este printr-un pachet Linux Snap. A doua metodă este AppImage, care este similară cu un Windows EXE. Este disponibil și în Arch Linux AUR.

Pachetul Linux Snap

Pentru a configura Electronplayer pe Linux prin magazinul Snap, începeți prin a activa durata de execuție a pachetului Snap pe computer. Puteți activa runtime instalând pachetul „snapd” și activând serviciul „snapd.socket” cu Systemd.

Notă: aveți nevoie de ajutor pentru configurarea runtime-ului Snap pe computer? Dacă da, putem ajuta. Vă rugăm să urmați ghidul nostru despre cum să configurați pachetele Snap pe Linux.

  Cum să utilizați SLSK pentru a face copii de rezervă ale jocurilor Steam pe Linux

După configurarea timpului de execuție Snap pe computer, instalarea Electronplayer pe Linux poate începe. Mai întâi, deschideți o fereastră de terminal pe desktopul Linux apăsând Ctrl + Alt + T de pe tastatură. Sau, căutați „Terminal” în meniul aplicației și lansați-l.

Cu fereastra terminalului deschisă, utilizați comanda de instalare rapidă de mai jos.

sudo snap install electronplayer

AppImage

Dacă Snaps-urile nu vă interesează, puteți instala aplicația și printr-o AppImage. Pentru a începe, deschideți o fereastră de terminal pe desktopul Linux. Puteți deschide o fereastră de terminal apăsând Ctrl + Alt + T de pe tastatură sau căutând „Terminal” în meniul aplicației.

Cu fereastra terminalului deschisă și gata de utilizare, introduceți comanda wget de mai jos pentru a prelua cea mai recentă versiune AppImage a Electronplayer.

wget https://github.com/oscartbeaumont/ElectronPlayer/releases/download/v2.0.8-rc4/electronplayer-2.0.8.AppImage

După descărcarea fișierului AppImage, utilizați comanda mkdir pentru a crea un folder nou. Acest folder va fi numit „AppImages” și va fi folosit pentru a stoca fișierele Electronplayer AppImage.

mkdir -p ~/AppImages/

Folosind comanda mv, plasați fișierul AppImage în folderul AppImages nou creat.

mv electronplayer-2.0.8.AppImage ~/AppImages/

Acum trebuie să actualizați permisiunile aplicației Electronplayer, astfel încât să poată fi executată ca fișier.

sudo chmod +x electronplayer-2.0.8.AppImage

În cele din urmă, lansați programul Electronplayer folosind comenzile de execuție de mai jos.

cd ~/AppImages/
./electronplayer-2.0.8.AppImage

De asemenea, puteți lansa Electronplayer deschizând folderul „AppImages” și făcând dublu clic pe fișierul AppImage.

Arch Linux

Aplicația Electronplayer este disponibilă pentru instalare în Arch Linux AUR. Dacă doriți să îl instalați pe sistemul dvs., deschideți o fereastră de terminal pe desktopul Linux. Apoi, introduceți succesiv comenzile de mai jos.

sudo pacman -S git base-devel

git clone https://aur.archlinux.org/trizen.git

cd trizen/

makepkg -sri
trizen -S electronplayer

Cum să vizionezi Hulu pe desktopul Linux

Pentru a viziona Hulu pe desktopul Linux folosind aplicația Electronplayer, procedați în felul următor. Mai întâi, deschideți „Electronplayer” căutându-l în meniul aplicației. După ce este deschis, urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos.

  Cum se instalează tema Vimix GTK pe Linux

Pasul 1: În interiorul aplicației, localizați pictograma „Hulu” și faceți clic pe ea cu mouse-ul. Dacă utilizați o versiune de Electronplayer care nu are pictograma Hulu, procedați în felul următor.

Mai întâi, găsiți meniul „Setări” și localizați submeniul „Servicii activate”. Căutați prin submeniu „Hulu” și faceți clic pe el cu mouse-ul pentru a-l activa. Apoi, reporniți aplicația Electronplayer.

Pasul 2: După ce faceți clic pe pictograma „Hulu” din interiorul aplicației Electronplayer, site-ul web Hulu se va încărca. Găsiți meniul în colțul din dreapta sus și selectați-l cu mouse-ul pentru a vizualiza conținutul.

Pasul 3: În meniul Hulu, faceți clic pe butonul „Log In” cu mouse-ul. Când alegeți acest buton, vă va cere să introduceți acreditările și parola de utilizator. Face acest lucru.

Pasul 4: După conectarea la contul tău Hulu, va apărea „Lucruri”. Folosind mouse-ul, selectați emisiunea TV sau filmul pe care doriți să-l vizionați și permiteți-i să se încarce pentru a vă bucura de emisiune.

Trebuie să închideți Hulu? Închideți fereastra Electronplayer și ar trebui să se închidă. Alternativ, pentru a schimba serviciile, faceți clic pe „Servicii” și selectați opțiunea „meniu” pentru a accesa meniul de servicii.