03/01/2024

Cum să verificați dacă cineva v-a dezamăgit pe Snapchat

La fel ca și alte platforme de socializare, Snapchat nu anunță când cineva își anulează prietenia în aplicație. Deci, cum poți să-ți dai seama dacă cineva te-a dezamăgit cu adevărat sau doar și-a șters contul? Să aflăm.

Cum să confirmi dacă cineva te-a dezamăgit pe Snapchat

Nu există o modalitate sigură de a afla dacă cineva v-a dezamăgit pe Snapchat. Cu toate acestea, unii indicatori vă pot confirma suspiciunile.

1. Verificați lista de prieteni

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă verificați lista de contacte pentru a vedea dacă încă vă puteți vedea prietenul pe listă. Pentru aceasta, urmați acești pași:

  • Deschide Snapchat și atinge pictograma profilului tău din stânga sus.
  • Sub secțiunea Prieteni, selectați Prietenii mei.
  • Derulați în jos și vedeți dacă el sau ea este listat. De asemenea, puteți căuta numele lor de utilizator în bara de căutare de sus.
  • Dacă numele lor nu apare pe lista ta de prieteni, s-ar putea să te fi dezamăgit.

    2. Verificați-vă conversațiile

    O altă abordare este să vă verificați conversațiile. Dacă aveți o discuție în curs de desfășurare cu persoana respectivă, mesajele acestuia ar trebui să fie în continuare accesibile.

    Cu toate acestea, dacă apăsați pe chat și nu se întâmplă nimic în loc să afișați conversația ca Salvată sau Nesalvată, aceasta ar putea însemna că v-au anulat prietenia.

      Cum să obțineți obiectivul Nun Snapchat

    Cum să faceți diferența dintre a nu fi prieten pe Snapchat și alte cauze

    Până acum, am învățat: dacă nu poți identifica un prieten în contactele tale, s-ar putea să te fi dezamăgit. Dar stai, ar putea însemna și că te-au blocat sau și-au șters contul. Deci, cum facem distincția între aceste scenarii?

    Când cineva te-a blocat pe Snapchat, niciunul dintre profilurile tale nu este vizibil pentru celălalt. Nu veți mai putea trimite sau primi instantanee. Dacă încercați să le adăugați, este posibil să primiți un mesaj care spune: „Ne pare rău! Nu am putut găsi acest nume de utilizator”.

    Pe de altă parte, dacă cineva își anulează prietenia, îi poți vedea în continuare profilul și îi poți trimite instantanee. Cu toate acestea, aceștia nu vor mai apărea pe lista ta de contacte decât dacă te adaugă înapoi.

    În cele din urmă, dacă cineva își șterge contul Snapchat, nu puteți vedea chat-urile vechi sau nu puteți trimite mesaje noi. Vor apărea în continuare pe lista ta de prieteni, dar nu le poți accesa profilul. Așa că iată-l, un ghid despre cum să știi dacă cineva își anulează prietenia pe Snapchat. Luați în considerare acești indicatori înainte de a lua prea în serios rețelele sociale.

    x