09/26/2023

Cum să vă vizualizați impresiile pe X (Twitter)

Dacă nu vă verificați deja valorile pe X (fostul Twitter), acum este momentul perfect pentru a începe. Platforma oferă venituri din partajarea reclamelor pentru X utilizatori verificați cu afișări mari ale postărilor. Cu toate acestea, pentru utilizatorii obișnuiți, înțelegerea dezavantajelor tale pe X este încă un atu valoros. Vă ajută să vă dați seama dacă oamenii sunt cu adevărat în ceea ce le împărtășiți.

Iată cum vă puteți verifica impresiile pe X.

Ce sunt afișările post pe X?

Cel mai elementar, afișările postărilor sunt numărul de ori când postarea dvs. este afișată oamenilor de pe platformă. O impresie apare ori de câte ori cineva vă vede postarea. Deci, dacă postarea ta apare de 10 ori, înseamnă 10 afișări. Nu contează dacă urmăritorii tăi interacționează cu postarea ta sau nu.

Deși afișările nu sunt legate doar de numărul de urmăritori pe care îi aveți, numărul de urmăritori poate determina câte persoane văd de fapt postarea. Există și alți factori, cum ar fi utilizarea hashtag-urilor specifice, nivelurile de implicare și potențialul ca o postare să devină virală pe X (Twitter).

Dacă sunteți doar un utilizator obișnuit, căruia îi place să vă împărtășească gândurile, nu trebuie neapărat să vă pierdeți somnul din cauza numărului de impresii pe care le obțineți. În timp ce X afișări vă pot oferi dvs. sau brandului dvs. informații valoroase despre dacă postările dvs. sunt văzute de publicul dvs., ele pot fi, de asemenea, un pic de stimulare a ego-ului și o măsură de vanitate.

  Cum să vedeți de ce Apple vă încarcă cardul de credit

Și oricât de mult nu trebuie să fii obsedat de asta, a ține un ochi asupra impresiilor tale poate fi cu siguranță o mișcare inteligentă și o modalitate excelentă de a câștiga bani pe platforma X.

Cum să vă vizualizați impresiile pe X

Pentru a găsi date despre afișări în contul dvs. X și în postările individuale, puteți utiliza funcțiile încorporate disponibile în aplicația web desktop X și în aplicația mobilă.

Acest lucru se poate face pentru orice cont de utilizator pe X. Cu toate acestea, dacă sunteți o companie, puteți configura un cont profesional X (Twitter) pentru a accesa mai multe funcții de pe platformă.

Cum să verificați afișările unice post pe X

Pentru a vedea X afișări pe postări individuale, urmați acești pași:

 • Conectați-vă la contul dvs. X dacă nu ați făcut-o deja.
 • Atingeți imaginea de profil din colțul din stânga sus.
 • Faceți clic pe Profil.
 • Selectează postarea.
 • Atingeți pe Vizualizați activitatea Tweet.
 • De asemenea, puteți vizualiza direct impresiile dvs. făcând clic pe pictograma grafic de sub fiecare postare. Veți vedea datele despre afișări, precum și alte informații.

  Verificarea afișărilor contului pe X

  Pentru a verifica afișările cumulate din contul dvs. X pentru ultimele luni, urmați acești pași:

 • Conectați-vă la contul dvs. X dacă nu ați făcut-o deja.
 • Accesați browserul dvs. și vizitați analytics.twitter.com.
 • Faceți clic pe Activați analiza.
 • Veți găsi informații despre afișările dvs. X din ultimele 28 de zile și puteți explora, de asemenea, diferite intervale de timp.

  X afișările nu sunt vizionări unice, ceea ce înseamnă că, dacă un utilizator vede o postare de mai multe ori, aceasta va conta ca afișări multiple.

  Creșteți-vă impresiile pe X

  Când vine vorba de X, să știi cum să vezi și să folosești impresiile tale poate schimba jocul pentru a-ți atinge obiectivele de a fi pe platformă. În acest fel, poți să-ți păstrezi postările relevante și pline de angajamente.

    Remediați Google Voice Nu am putut finaliza apelul dvs

  Cu toate acestea, X este doar începutul, există multe alte perspective pe diverse platforme de social media care vă pot ajuta să profitați la maximum de timpul dvs. online.

  x