05/24/2022

Cum să utilizați Shazam pe iPhone fără a descărca aplicația

Shazam a fost mult timp cea mai iubită aplicație de recunoaștere și descoperire a muzicii printre utilizatori. Dacă întâlnești vreodată o melodie grozavă care se joacă în jurul tău și nu o poți recunoaște, poți folosi aplicația pentru a afla instantaneu titlul și artistul melodiei. Dar știi că poți folosi Shazam pe iPhone și iPad fără a descărca aplicația? Da, ai avut dreptate! Nu trebuie să descărcați această aplicație de descoperire a muzicii pe iOS pentru a identifica melodiile care se redă în fundal. Citiți mai departe pentru a afla cum să utilizați Shazam cel mai simplu mod pe iPhone.

Utilizați Shazam fără a descărca aplicația pe iPhone (2022)

Cerințe pentru a adăuga pictograma Shazam la Centrul de control

După ce a achiziționat Shazam în 2018, Apple a introdus o funcție de recunoaștere a cântecelor la nivel de sistem alimentată de Shazam pe iPhone și iPad odată cu lansarea iOS 14.2/ iPadOS 14.2 anul trecut. Așadar, asigurați-vă că dispozitivul rulează iOS 14.2 sau o versiune ulterioară pentru a fi compatibil pentru a obține caracteristica nativă de recunoaștere a muzicii, dezvoltată de Shazam.

Pentru o schimbare, puteți adăuga o pictogramă Shazam la Centrul de control de pe iPhone sau iPad pentru a recunoaște orice melodie chiar din Centrul de control, chiar și de pe ecranul de blocare. Dacă preferați să utilizați Siri, puteți utiliza și asistentul vocal pentru a identifica melodiile. Asistentul vocal Apple profită și de repertoriul de descoperire a muzicii Shazam pentru recunoașterea instantanee a cântecelor.

  Cum să personalizați Notch-ul pe iPhone X

Adăugați pictograma Shazam la Centrul de control pe iPhone și iPad

1. Pentru a începe, deschideți aplicația Setări pe iPhone sau iPad. Acum, derulați în jos și atingeți „Centrul de control”.

2. În secțiunea „Mai multe controale”, găsiți controlul Recunoaștere muzicală și apăsați pe butonul „+” de lângă acesta pentru a-l adăuga la Centrul de control.

3. Acum, opțiunea de recunoaștere a muzicii ar trebui să apară sub secțiunea „Comenzi incluse”. În funcție de nevoile dvs., puteți rearanja ordinea în care apar controalele în Centrul de control. Pentru a face asta, atingeți lung cele trei linii orizontale chiar lângă opțiunea Recunoaștere muzicală și trageți-o în locul dorit.

4. Acum, glisați în jos din dreapta sus pe iPhone-urile cu Face ID sau glisați în sus de jos pe iPhone-urile cu Touch ID pentru a deschide Centrul de control. Veți vedea pictograma Shazam aici, așa cum este imaginea de mai jos:

Utilizați Instrumentul de recunoaștere a muzicii Shazam pentru a identifica melodiile pe iPhone

Odată ce ați adăugat pictograma de recunoaștere a muzicii Shazam în Centrul de control, identificarea melodiilor este ușor. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum funcționează:

1. Mai întâi, deschideți Centrul de control pe dispozitiv folosind gestul acceptat.

  • Pe iPhone și iPad fără un buton de pornire: glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a accesa Centrul de control.
  • Pe iPhone și iPad cu un buton de pornire: glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a afișa Centrul de control.

2. Acum, atingeți pictograma Shazam. Veți vedea pictograma animată, iar textul „Shazam Music Recognition: On” apare în partea de sus a Centrului de control.

  Ai nevoie de un antivirus pe un Mac?

3. Dacă se redă o melodie în jurul tău, Shazam o va recunoaște imediat și te va anunța despre numele melodiei împreună cu numele artistului.

Dispozitivul dvs. va recunoaște instantaneu melodia și va afișa numele în partea de sus. Atingerea acestei notificări vă va duce la Apple Music, unde puteți reda melodia. Destul de tare, nu-i așa?

Deși Shazam este proiectat să funcționeze perfect cu Apple Music, puteți, de asemenea, să conectați Shazam cu Spotify dacă nu sunteți fan al serviciului de streaming de muzică Apple. După ce ați conectat Shazam la contul Spotify, aplicația de descoperire a muzicii vă va afișa linkuri Spotify ori de câte ori o utilizați pentru a recunoaște o melodie.

Identificați melodii folosind Siri pe iPhone și iPad

Powered by Shazam, Siri este, de asemenea, bun la identificarea melodiilor. Deci, dacă auzi vreodată un cântec cântând în jur, invocă-l pe Siri și spune: „Ce cântec este acesta?”. Asistentul vocal va identifica imediat melodia și va afișa numele în partea de sus a ecranului. Dacă doriți să profitați la maximum de Siri, navigați la acest articol pentru a verifica 50 de trucuri interesante Siri.

Vedeți melodiile pe care le-ați identificat folosind Shazam pe iPhone

Puteți vizualiza rapid istoricul tuturor melodiilor pe care le-ați identificat folosind Shazam chiar din Centrul de control al dispozitivului dvs. Iată cum funcționează:

1. Mai întâi, accesați Centrul de control pe iPhone sau iPad.

2. Apoi, atingeți și mențineți apăsată pictograma Shazam pentru a vedea istoricul complet al melodiilor pe care le-ați identificat folosind serviciul de pe dispozitiv.

Profitați la maximum de Shazam fără a descărca aplicația

Deci, asta termină acest ghid despre utilizarea Shazam fără a descărca aplicația pe iPhone și iPad. Din ceea ce am experimentat, instrumentul de recunoaștere a muzicii de la Shazam funcționează ca un farmec. Profitând la maximum de integrarea la nivelul întregului sistem, instrumentul de descoperire a muzicii pare destul de intuitiv și perfect. Ce părere aveți despre instrumentul de descoperire a muzicii de la Shazam? Nu uitați să vă împărtășiți feedbackul și asigurați-vă că verificați extensia Chrome super utilă a lui Shazam dacă doriți să-i deblocați întregul potențial. În cazul în care nu sunteți mulțumit de Shazam, mergeți la turul nostru cu cele mai bune aplicații mobile și web pentru a identifica melodiile.

  Cum să salvați un Google Doodle offline