09/26/2023

Cum să utilizați modul Picture-in-Picture pe TikTok

Modul Picture-in-picture de pe TikTok îți permite să faci mai multe sarcini, în timp ce ești cu ochii pe videoclipurile TikTok. Dar ce face mai exact acest mod?

În acest ghid, vă vom prezenta ce este modul imagine în imagine al TikTok și cum să îl activați.

Ce este modul Picture-in-Picture pe TikTok?

Modul Picture-in-picture este o caracteristică care permite utilizatorilor să vizioneze videoclipuri dintr-o aplicație într-o fereastră plutitoare mică în timp ce efectuează alte sarcini pe dispozitivul lor.

În contextul TikTok, când activați modul imagine în imagine, puteți viziona fluxuri live sau videoclipuri pe pagina dvs. Pentru tine în timp ce utilizați alte aplicații. Aplicația va derula automat prin pagina dvs. Pentru tine fără mâini într-o fereastră mică din colțul ecranului.

Este important să rețineți că este posibil ca această funcție să nu fie disponibilă pe toate dispozitivele sau în toate regiunile din cauza unor factori precum compatibilitatea dispozitivului și disponibilitatea regională.

Cum să activați modul Picture-in-Picture în aplicația TikTok

Când părăsiți aplicația, streamurile live pe TikTok vor continua automat redarea în modul imagine în imagine. Dar pentru videoclipurile de pe pagina Pentru tine, va trebui să activați această funcție manual. Iată cum să o faci:

 • Accesați pagina dvs. Pentru tine în aplicația TikTok.
 • Apăsați lung pe orice videoclip.
 • Derulați prin acțiunile rapide din rândul de sus și selectați Picture-in-Picture.
 •   Cum se reglează sunetul pe TikTok

  Acum, când părăsiți aplicația TikTok, puteți continua să vizionați videoclipuri în timp ce efectuați alte sarcini pe telefon.

  Dacă nu găsiți pictograma modului imagine în imagine, este posibil să nu utilizați cea mai recentă versiune a aplicației TikTok. Încercați să vă actualizați aplicația din magazinul de aplicații și activați din nou funcția.

  Puteți extinde și minimiza mini-playerul prin ciupirea și tragerea ferestrei imagine în imagine. De asemenea, puteți muta fereastra în orice colț al ecranului care se potrivește preferințelor dvs. Pentru a continua să vizionați videoclipuri în aplicația TikTok, atingeți pictograma din colțul din dreapta sus al mini-playerului.

  Cum să activați modul Picture-in-Picture pe site-ul web TikTok

  TikTok vă permite, de asemenea, să utilizați modul imagine în imagine atunci când navigați pe platformă prin site-ul său web. Acum puteți face mai multe sarcini navigând pe alte site-uri web în timp ce vizionați videoclipuri pe TikTok.

  Activarea modului imagine în imagine pe site este destul de simplă. Pur și simplu accesați site-ul web TikTok și navigați la pagina dvs. Pentru tine, faceți clic dreapta pe orice videoclip și selectați Picture-in-picture.

  Acest mod este unul dintre modurile la îndemână prin care vă puteți personaliza experiența de vizionare TikTok.

  Distrați-vă în timp ce sunteți productiv

  Caracteristica modului imagine în imagine a TikTok oferă utilizatorilor o modalitate convenabilă de a echilibra productivitatea și divertismentul fără probleme. Acum puteți face mai multe în timp ce vă bucurați în continuare de videoclipurile dvs. scurte preferate din feed.

  x