Cum să trimiteți și să verificați mesajele vocale pe Android [+5 Apps]

Tot ce trebuie să știți despre aplicațiile pentru trimiterea și verificarea mesajelor vocale pe Android, cu informații suplimentare despre mesajele vocale vizuale pentru a porni!

Trimiterea sau ascultarea mesajelor vocale pe Android📱 este o chestiune de câteva clicuri👆. Oricine poate folosi facilitatea pe dispozitivele sale folosind unele dintre cele mai bune aplicații de mesagerie vocală disponibile pe Google PlayStore.

Mai jos, am discutat despre tehnologia mesageriei vocale împreună cu beneficiile și utilizarea acesteia în scenarii generale. Veți afla, de asemenea, despre pașii pentru trimiterea și verificarea mesajelor vocale pe dispozitivele dvs. Android.

În plus, iată o listă curată de aplicații mobile de mesagerie vocală concepute special pentru același scop, cu o scurtă privire la ele în tabelul de mai jos!

Titlu

Descriere

Explora

voce Google

Număr separat pentru apeluri, mesaje text, mesaje vocale; sincronizare cu mai multe dispozitive; gratuit.


Explora

YouMail Spam Block & Voicemail

Blocare spam, mesagerie vocală vizuală, ID apelant; unele caracteristici premium.

Explora

Poșta mea vocală vizuală

Gestionarea mesageriei vocale, răspunsuri simple, salutări personalizate; nu este gratis.


Explora

Mesaj vocal vizual și apel pierdut

Management unificat, chat, numere multiple; siguranța datelor necunoscută.


Explora

Mesaj vocal vizual AT&T

Suport pentru configurare, tutoriale specifice mărcii; acces limitat la dispozitiv.


Explora

Mesajele vocale sunt o modalitate excelentă de a comunica preocupările cu o persoană sau cu o companie. Am comparat adesea fezabilitatea acestuia cu mesajele audio din aplicațiile sociale până când mi-am dat seama de aspectele largi din spatele utilizării sale în anumite momente.

Tehnologia Android a evoluat rapid. Astfel, alături de caracteristicile sale multifuncționale, sistemul de mesagerie vocală oferă și o experiență unică atât creatorului, cât și ascultătorului. Așa că, fără alte prelungiri, să vă pregătim pe toți pentru înregistrare!

Ce este mesageria vocală?

Mesageria vocală este asociată cu numerele de telefon, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de un număr de contact valid pentru a utiliza acest serviciu. Îl puteți activa pe numărul dvs. de telefon ca mesaj de instrucție atunci când un apel este nesupravegheat.

Mesageria vocală a fost folosită de mult timp, iar telefoanele Android permit configurarea acestui mesaj audio🔉 în câțiva pași. Puteți înregistra un mesaj de întâmpinare în voce și puteți informa apelanții că, dintr-un motiv anume, nu puteți prelua apelul.

Pe de altă parte, apelantul poate lăsa un scurt mesaj audio după ce a ascultat informațiile mesajului vocal. Acesta va fi trimis la căsuța poștală a destinatarului sau la notificarea mobilă.

Interesant este că funcția de mesagerie vocală funcționează în ambele sensuri, deoarece persoana care activează acest serviciu înregistrează un mesaj audio, precum și apelantul. La fel ca atunci când apelul nu primește răspuns, ascultătorul de mesagerie vocală își poate înregistra și mesajul vocal pentru a-l informa pe destinatar.

Mesaj vocal vizual

Majoritatea celor mai recente Android-uri au sistemul Visual Voicemail. Cu aceasta, devine ușor să verificați toate alertele de mesaje într-o manieră secvențială. O caracteristică mai izbitoare este că generează și transcrierea conținutului audio.

Astfel, puteți nota convenabil informațiile critice din mesaj. În plus, acest sistem oferă informații detaliate despre mesajul vocal, cum ar fi numele expeditorului, numărul de telefon mobil, ora, data și lungimea fișierului audio.

Sunt mesajele vocale diferite de apelurile telefonice și textele tradiționale?

Absolut! Există o mare diferență între un mesaj vocal și apeluri telefonice sau mesaje text. Oamenii confundă adesea și echivalează mesajele vocale cu mesajele text sau apelurile telefonice directe, în timp ce adevărul este că acestea sunt caracteristici total diferite.

Iată o scurtă diagramă care arată diferențele dintre aceste servicii, în timp ce singura similitudine notabilă este că acestea sunt accesibile prin intermediul telefoanelor mobile (Android/iOS).

DescrierePostă vocalăApeluri telefoniceTexte/MesajeFormatAudioAudioCuvinteDuratăScurtFără limiteLimite de caractereTip Declarație înregistratăChaturi conversaționale

După cum puteți vedea, mesajele vocale sunt mesaje audio scurte trimise sau activate pe numerele de telefon personale, dar nu sunt de natură conversațională. În timp ce apelurile telefonice pot fi lungi sau scurte, ele necesită acceptarea din partea cealaltă parte pentru continuare, iar textele sunt conținut formulat.

Situații în care mesageria vocală devine relevantă

Mesajul vocal este o caracteristică esențială atât pentru o organizație, cât și pentru un individ. Există situații optime când le găsești valoroase și productive în loc să faci un apel direct sau să trimiți mesaje.

Acestea sunt cel mai des folosite în fronturi profesionale. Atunci când o organizație dorește să informeze potențialii angajați despre recrutare, cu siguranță poate lăsa un scurt memento. Și invers, candidații pot trimite memento-uri către recrutori pentru rezultatele interviului.

De asemenea, puteți trimite mesaje vocale despre apreciere, urări, condoleanțe, notificări societale etc., atunci când încercați să vă conectați, dar persoana respectivă nu este disponibilă pentru a participa la apel.

În mod similar, acestea sunt eficiente și pentru managerii de afaceri care pot activa acest serviciu pe numerele lor de mobil. Acest lucru va ajuta clienții potențiali și alte persoane influente să lase o notă cu privire la o problemă și să nu fie nevoiți să vă faceți griji cu privire la cel mai bun moment pentru a suna.

Există multe situații similare când puteți aplica serviciul de mesagerie vocală. Este cea mai bună modalitate de a împiedica oamenii să fie neglijați, revenind la alertele de mesagerie vocală. Să discutăm câteva dintre beneficiile sale.

Beneficiile utilizării mesageriei vocale pe Android

Configurarea unui sistem de mesagerie vocală pe dispozitivul dvs. Android are numeroase beneficii. Aici am discutat despre unele critice.

✅ Cel mai aparent avantaj al mesageriei vocale este că nu trebuie să vă opriți mobilul în weekend sau în orele de oprire. Doar prin activarea serviciului, puteți pierde apelul și puteți permite apelantului să lase un mesaj. Acest lucru vă va permite să cunoașteți problema reală din spatele apelului și, în cele din urmă, să vă conectați persoana, în funcție de nevoie.

✅ Este potrivit pentru a crea o percepție că ești mereu prezent pentru a ajuta oamenii ascultându-le întrebările, fără limitare a intervalelor de timp. În acest fel, se reduce nevoia de a primi toate apelurile sau de a sta la birou.

✅ Este adesea cea mai bună modalitate de a trimite informații private. Mai ales între client și șeful afacerii atunci când apelul nu este primit, iar detaliile confidențiale nu pot fi dezvăluite recepționerului sau asistenților.

✅ Trimiterea mesajelor vocale are un impact de autoritate asupra receptorului, spre deosebire de mesajele text sau chiar de fișierele audio/video.

Astfel de notificări rezumă posibilitatea unor informații importante, iar receptorii tind să le recupereze cu intenție.

Pași pentru trimiterea și verificarea mesageriei vocale pe Android

Trimiterea și verificarea mesajelor vocale este un proces fără probleme, deși este la fel de esențial să notați mai întâi pașii de configurare a sistemului. Prin urmare, dacă parcurgeți metoda de mai jos pentru a afla despre activarea mesageriei vocale pe Android.

Cum se configurează mesageria vocală pe Android?

Pasul 1. Alegeți telefonul mobil Android și accesați aplicația Telefon.

Pasul 2. Faceți clic pe butonul de meniu și derulați în jos pentru a deschide opțiunea „Setări”.

Pasul 3. Găsiți și apăsați opțiunea „Poștă vocală”. Această opțiune ar putea fi numită și plasată în mod similar, în funcție de producătorul mobilului.

Pasul 4. Aici, trebuie doar să verificați furnizorul de servicii sau operatorul și să setați un număr de mesagerie vocală. Acest număr poate fi dvs. sau orice alt număr de telefon mobil. În același timp, trebuie să vă amintiți că mesajul inversat de apelant va fi trimis la numărul de contact pe care îl veți seta în această secțiune.

Pasul 5. Odată ce ați setat numărul, o fereastră de mesaj vă anunță cu privire la schimbarea numărului.

Pasul 6. Acum accesați tastatura numerică din aplicația pentru telefon și țineți apăsată tasta numerică „1” care are simbolul mesageriei vocale➿ timp de câteva secunde.

Pasul 7. Imediat, telefonul efectuează un apel către mesageria vocală. Veți primi o parolă pe care să o introduceți în timpul apelului.

Pasul 8. Conform instrucțiunilor de pe apel, rostiți numele dvs. în apel, urmat de mesajul pe care doriți să-l transmiteți apelanților după ce apelurile lor sunt pierdute.

Acum, comanda dvs. de mesagerie vocală este setată pentru apelanți.

Cum se trimite mesaje vocale pe Android?

Trimiterea unei mesagerie vocale înseamnă accesarea serviciilor de mesagerie vocală ale unei alte persoane, deoarece în timpul trimiterii, de fapt, continuați cu instrucțiunile persoanei din mesageria vocală după ce apelul nu este răspuns.

Pasul 1. Luați telefonul mobil Android și deschideți aplicația Telefon.

Pasul 2. Găsiți și sunați pe cineva din contactele dvs. sau formați un număr și așteptați până când apelul se încheie.

Pasul 3. Când persoana nu preia apelul până la finalizarea soneriei, aceasta va merge la mesageria vocală.

Pasul 4. Mesajul vocal va da mesajul audio înregistrat sau solicitat de persoana respectivă, iar după bip, puteți înregistra orice doriți să spuneți.

Pasul 5. După înregistrarea mesajului, puteți încheia apelul.

Aceasta va trimite mesajul vocal înregistrat persoanei, iar ea poate verifica.

Cum se verifică mesageria vocală pe Android?

Androidii au o modalitate similară de a accesa mesajele vocale primite pe dispozitivul mobil. Două metode proeminente de a verifica sunt prin notificare și prin tastatură. În schimb, puteți consulta și câteva aplicații potrivite pentru a gestiona aceste mesaje.

Verificarea mesageriei vocale prin notificări

Pasul 1. Deblocați telefonul mobil Android și glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a verifica notificările.

Pasul 2. Pe măsură ce vedeți o notificare de mesagerie vocală, atingeți-o pentru a asculta mesajul.

Procesul va reda mesageria vocală în aplicația Telefon.

Verificarea mesageriei vocale prin tastatură

Pasul 1. Deschideți secțiunea Tastatură numerică din aplicația Telefon.

Pasul 2. Apăsați lung tasta numerică „1” pentru a iniția apelul de mesagerie vocală.

Acum, veți putea asculta mesajele vocale.

Trimiteți și verificați mesageria vocală prin aplicații mobile

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații Android care servesc scopului gestionării mesageriei vocale.

voce Google

Cu peste 10 milioane de descărcări globale🌎, voce Google este printre cele mai preferate soluții de mesagerie vocală de pe PlayStore. Puteți descărca aplicația pe smartphone și, de asemenea, să instalați versiunea sa web pe computer pentru o utilizare fără probleme.

Avantaje

✨ Google oferă un număr separat pentru efectuarea de apeluri, trimiterea de mesaje text și chiar mesajele vocale numite Google voice number.

✨Puteți instala aplicația pe toate dispozitivele dvs. (calculatoare, file și telefoane mobile) și puteți sincroniza datele pentru a le folosi confortabil în sistemele de birou sau acasă.

✨ Este gratuit, iar utilizatorul trebuie doar să aibă un Cont personal Google pentru a accesa serviciile. În timp ce în multe alte țări, sunt acceptate și conturile Google Workspace.

✨Echipa de asistență tehnică este mereu activă în secțiunea de asistență pentru clienți. Ei încearcă în mod regulat să revină clienții cu asigurarea că vor rezolva orice problemă tehnică cât mai curând posibil.

Dezavantaje

🔶Partajează informațiile personale ale utilizatorului (Adresa) cu terțe părți.

🔶Google accesează o mulțime de date de pe dispozitive pentru a-și oferi serviciile. Mulți utilizatori pot deveni conștienți, deoarece colectează date legate de fișierele media personale, interacțiunile cu aplicațiile, informațiile financiare etc.

🔶Deși este popular, serviciul aplicației Voice nu este încă disponibil în multe țări din întreaga lume.

Facilitatea de transcriere a mesageriei vocale vă economisește timp pentru a verifica toate mesajele. Această aplicație permite, de asemenea, utilizatorului să răspundă la apeluri de la oricare dintre dispozitivele conectate sau poate alege să păstreze doar unul dintre ele pentru facilitatea apelurilor de intrare.

⬇️ Descărcați: voce Google pentru Android

YouMail Spam Block & Voicemail

YouMail Spam Block & Voicemail nu este doar o aplicație de gestionare a mesageriei vocale, deoarece este, de asemenea, capabilă să blocheze spam-ul nedorit sau apelurile robo pe numărul dvs. de telefon. Oferă o soluție vizuală pentru a gestiona mesajele vocale, dar te poți baza pe ea pentru a elimina escrocii de pe dispozitiv.

Avantaje

✨ Ei se angajează să nu împărtășească nicio informație cu alte organizații.

✨ Echipa de asistență se ocupă de problemele clienților și se asigură că revine cu o explicație în timp util.

✨ Oferă un sistem de mesagerie vocală vizuală pe o versiune gratuită și îl poți folosi pe orice dispozitiv.

✨ Aplicația este capabilă să blocheze și mesajele vocale spam.

✨ Puteți cere apelanților să se alăture apelului conferință gratuit.

✨ Cu peste 13 milioane de utilizatori în comunitate, aceștia au reușit să blocheze aproximativ un milion de apeluri automate, ceea ce este un număr uriaș. Astfel, vă protejează dispozitivul și confidențialitatea.

✨ Sistemul lor eficient de identificare a apelantului vă permite să știți cine sună, în timp ce puteți utiliza și asistentul automat.

Dezavantaje

🔶 Aplicația YouMail nu este complet gratuită, deoarece multe funcții utile sunt deblocate doar pentru cumpărătorii premium.

🔶 Unii utilizatori pot evita semnarea aplicației din cauza obligației de a accesa fotografii și videoclipuri de pe dispozitiv.

🔶 De multe ori uit să văd mesajele și întâmpin dificultăți în a gestiona alertele dacă notificările dispar din întâmplare.

Pe o notă pozitivă, au început un sistem comunitar pentru a opri din punct de vedere legal spammerii cu ajutorul feedback-ului comun, care împuternicește și eforturile de aplicare a legii.

⬇️ Descărcați: YouMail Spam Block & Voicemail pentru Android

Poșta mea vocală vizuală

Poșta mea vocală vizuală se conectează cu operatorul de rețea pentru a oferi acces la mesajele vocale. Nu îl veți putea folosi pe desktop, deoarece nu are o versiune web, dar aplicația mobilă are o interfață ușor de utilizat.

Avantaje

✨ Există o facilitate pentru a asculta mesajele vocale în orice ordine. Le puteți gestiona direct fără a deschide mesajele.

✨ Răspunsul la mesaje este rapid și ușor.

✨ My Visual Voicemail facilitează crearea de mesaje de întâmpinare pentru mesageria vocală, permițând utilizatorului să înregistreze un sunet de trei minute.

✨ Aplicația se angajează să nu partajeze date despre utilizatori cu organizații terțe pentru reclame.

✨ Nu colectează date de fișiere personale de pe mobil, cu excepția contactelor, mesajelor și detaliilor dispozitivului.

Dezavantaje

🔶 Această aplicație nu are o versiune web. Deci, îl puteți folosi doar cu smartphone-ul dvs.

🔶 Adesea, utilizatorii se confruntă cu probleme legate de conectivitatea aplicației, utilizarea și interfața pentru sortarea fișierelor.

🔶 Aplicația nu este gratuită, iar utilizatorii trebuie să cumpere o versiune premium pentru a obține o facilitate de transcriere audio.

Utilizatorii pot sări rapid la mesaje și le pot reda, în timp ce citesc transcrierea alături, dacă aplicația acceptă limba audio. De asemenea, puteți înregistra un mesaj de întâmpinare sau puteți schimba oricând numele de întâmpinare cu câteva clicuri.

⬇️ Descărcați: Poșta mea vocală vizuală pentru Android

Mesaj vocal vizual și apel pierdut

Mesaj vocal vizual și apel pierdut este lansat de Kirusa Inc. sub numele de aplicația mobilă InstaVoice pentru gestionarea mesajelor vocale și a apelurilor pierdute ale utilizatorilor. Este o aplicație gratuită și este acceptată în aproximativ 46 de țări din întreaga lume.

Avantaje

✨ Puteți controla mesajele vocale și apelurile pierdute dintr-un singur loc.

✨ Aplicația permite conectarea mai multor numere de telefon într-o singură aplicație.

✨ Înregistrarea cu numărul de mobil și configurarea serviciilor este ușoară.

✨ Există secțiuni separate pentru mesajele vocale, apelurile pierdute și chaturile pentru a evita complexitatea utilizării.

✨ Puteți trimite sunet, texte sau imagini în timp ce discutați.

✨ Puteți chiar să trimiteți mesaje de chat prietenilor care nu folosesc aplicația InstaVoice.

✨ Aplicația va oferi stocare nelimitată de informații, chiar și după ce vă schimbați operatorul.

✨ Secțiunea de apeluri pierdute va conține, de asemenea, alertele când dispozitivul dvs. a fost oprit.

✨ Este posibil să fi trimis greșit mesaje vocale, texte, sunet sau imagini, dar funcția de retragere permite ștergerea lor și de pe dispozitivul destinatarului.

Până acum, ei susțin că au gestionat peste 100 de miliarde de apeluri pentru peste 100 de milioane de utilizatori activi la nivel global. Veți fi bucuroși să utilizați această interfață de utilizator interactivă asemănătoare chatului, lucrând alături de dvs. ca asistent virtual.

Dezavantaje

🔶 Nu sunt disponibile informații despre siguranța și securitatea datelor utilizatorului.

🔶 Nu au creat o versiune desktop pentru gestionarea alertelor de mesagerie vocală/apeluri pierdute.

🔶 Funcția de voce în text este disponibilă numai în SUA, Marea Britanie și Canada.

⬇️ Descărcați: Mesaj vocal vizual și apel pierdut pentru Android

Mesaj vocal vizual AT&T

Mesaj vocal vizual AT&T aplicația a atins peste 10 milioane de descărcări globale, cu o evaluare de 3+ ⭐. Este cel mai mare brand de telecomunicații din lume și deține credibilitate în furnizarea celor mai bune servicii clienților.

Avantaje

✨ Echipa de asistență este disponibilă în mod regulat pentru a ajuta utilizatorii în configurarea mesageriei vocale vizuale.

✨ Portalul web al AT&T oferă tutoriale specifice mărcii și modelului pentru configurarea aplicației de mesagerie vocală.

Dezavantaje

🔶 Îți colectează toate înregistrările vocale de pe dispozitiv și le partajează împreună cu detaliile dispozitivului și numerele de telefon către companiile terțe.

🔶 Nu puteți accesa mesajele vocale pe niciun alt dispozitiv decât smartphone-ul dvs.

Puteți asculta mesajele vocale în orice ordine specifică în timp ce citiți și transcrierea audio. Puteți șterge simultan mesajele nedorite, le puteți salva pe cele critice sau puteți efectua un apel rapid la număr.

Descarca: Mesaj vocal vizual AT&T pentru Android

Aprecierea mea: accesarea mesageriei vocale pe Android

Poșta vocală este o modalitate autentică de comunicare a informațiilor atunci când nu este posibil să vă conectați personal cu persoana respectivă. Androidii au făcut ca sistemul de mesagerie vocală să fie fără probleme, indiferent dacă trebuie să configurați un mesaj de salut👋 sau să verificați mesajele.

Cu toate acestea, există câteva aplicații mobile utile pentru mesageria vocală disponibile în PlayStore care simplifică revizuirea notificărilor, oferind în același timp multe alte funcționalități utile.

Google Voice este cea mai bună alegere pentru gestionarea mesageriei vocale, mai ales dacă aveți nevoie de un număr separat de mesagerie vocală. Pe de altă parte, YouMail este o aplicație credibilă pentru protecție împotriva spammerilor. AT&T este o marcă la standarde înalte în telecomunicații și este de încredere pentru gestionarea mesajelor vocale.

Puteți încerca, de asemenea, alte aplicații, în funcție de cerințele dvs., cum ar fi gestionarea alertelor privind apelurile pierdute sau a nu doriți să oferiți acces la date personale la aplicație.

În continuare, aflați cum să vă protejați mesageria vocală împotriva atacurilor vishing și ce aplicații de blocare a spamului vă pot ajuta să faceți acest lucru.

  Exportați profilul dvs. Firefox de pe un dispozitiv nerădăcinat pe desktop [Android]