08/18/2022

Cum să ștergeți permanent contul dvs. mobil PUBG

PlayerUnknown’s Battleground, cunoscut și sub numele de PUBG, este un joc dezvoltat și publicat de PUBG Studios, o subsidiară a Krafton, care este foarte popular în întreaga lume. Jocul are peste 100 de milioane de descărcări și are același număr de utilizatori activi zilnic. PUBG este disponibil pe aproape toate platformele precum iOS, Android, Windows, PlayStation și Xbox. Este un joc multiplayer și vă permite să vă jucați cu prietenii într-o echipă și puteți, de asemenea, să conversați vocal în timpul jocului. Dacă sunteți dependent de acest joc și acum doriți să ștergeți contul mobil PUBG de pe Google Play, acest articol vă va ajuta cu siguranță. Citiți acest articol până la sfârșit pentru a înțelege cum să vă ștergeți permanent contul mobil PUBG. De asemenea, vă va ghida pentru ștergerea contului PUBG de pe computer și vă va afla dacă puteți șterge cu adevărat contul mobil PUBG de pe Facebook.

Cum să ștergeți permanent contul dvs. mobil PUBG

Vă puteți șterge definitiv contul mobil PUBG contactând serviciul pentru clienți PUBG mobil din SETĂRI. Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică același lucru în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

Notă: Următorii pași sunt efectuati pe Battlegrounds Mobile India (anterior PUBG Mobile India), iar ilustrațiile sunt, de asemenea, atașate din același joc. Acest joc multiplayer a fost publicat de Krafton exclusiv pentru jucătorii din India. Dacă utilizați versiunea globală PUBG pe mobil, verificați pașii menționați mai jos înainte de a modifica aplicația sau contul dvs.

  Remediați PUBG care nu funcționează pe Windows 10

De ce este PUBG popular în India?

PUBG nu este popular doar în India, ci și în întreaga lume. Există câteva motive pentru care acest joc a devenit atât de popular în India. Motivele sunt următoarele:

  • PUBG funcționează pe aproape toate platformele majore (Android, iOS, Windows, Xbox și PS).
  • Puteți juca acest joc pentru internet mai ieftin și smartphone-uri la prețuri accesibile, cu specificații hardware excelente în India.
  • Cerința minimă de hardware pentru PUBG mobile și PUBG mobile lite a fost de 1 GB RAM.
  • Versiunile mobile ale PUBG pot fi descărcate gratuit din Play Store și App Store.
  • Jocul vine cu o grafică excelentă și, de asemenea, multiplayer.
  • Oferă o experiență completă de război, arme și vehicule.

Când ar trebui să ștergeți contul dvs. mobil PUBG?

Jucând orice joc în anumite limite, nu vă va afecta corpul mental și fizic. PUBG este un joc distractiv, dar dacă ești prea dependent, este timpul să scapi de el. Puteți fie să ștergeți acest joc. Dacă doriți să scăpați definitiv de acest joc, atunci vă puteți gândi să vă ștergeți contul mobil PUBG. Dacă contul dvs. mobil PUBG a fost piratat vreodată în acest caz, ar trebui să vă gândiți imediat să vă ștergeți contul.

Cum vă puteți șterge contul mobil PUBG?

Deci, ați decis în sfârșit să vă ștergeți contul mobil PUBG. Ștergerea unui cont va șterge toate datele din joc și, odată ce un cont este șters, acesta nu poate fi restaurat. Urmați pașii de mai jos pentru a șterge definitiv contul dvs. mobil PUBG:

Nota 1: Funcționează atât pentru iOS, cât și pentru Android. De asemenea, asigurați-vă că rulați cea mai recentă versiune a jocului.

Nota 2: Dacă utilizați un emulator mobil pe computer, puteți lua în considerare și ștergerea contului PUBG de pe computer cu ajutorul acestuia.

1. Lansați jocul mobil PUBG.

2. Atingeți pictograma săgeată în sus din colțul din dreapta jos.

  Cum să alegi aleatoriu un punct de drop pentru Fortnite și PUBG

3. Apăsați pe SETĂRI.

4. Apăsați pe Serviciu clienți.

5. Din ecranul Ajutor, atingeți pictograma de chat din colțul din dreapta sus al ecranului.

6. Introduceți și trimiteți mesajul Ștergeți contul, iar echipa de asistență vă va contacta în termen de 24 de ore. Acesta este modul în care puteți continua să ștergeți contul PUBG de pe computer cu un emulator mobil.

Ce se întâmplă după ce ștergeți contul mobil PUBG?

După ce știi cum să ștergi definitiv contul tău mobil PUBG, ar trebui să cunoști și consecințele acestuia. După ce v-ați șters contul mobil PUBG, consecințele sunt:

  • Nu îl puteți restaura din nou. Ștergerea unui cont PUBG este un proces unidirecțional. Nu poate fi anulat.
  • Contul pe care l-ați șters va șterge toate realizările din joc, skin-urile, monedele și alte date asociate contului dvs.
  • Profilul tău de jucător PUBG va deveni invizibil pentru toți prietenii tăi din joc.

Așadar, regândește-te înainte de a șterge contul PUBG de pe computer sau mobil.

Vă puteți recupera datele după ștergerea contului?

Nu, nu vă puteți recupera datele după ce ați solicitat ștergerea contului dvs. mobil PUBG. Toate datele care au fost asociate contului dvs. vor fi șterse definitiv. Puteți descărca datele înainte de a vă șterge contul. Ștergerea contului mobil PUBG este un proces unidirecțional și nu poate fi anulat.

Puteți șterge datele din joc fără a șterge contul?

Nu, nu vă puteți șterge datele din joc fără a vă șterge contul PUBG. Nu există nicio opțiune de a face asta. Chiar dacă încercați să dezinstalați jocul sau să ștergeți datele, toate datele conectate prin contul dvs. vor reveni când vă conectați din nou.

Cum să ștergeți permanent contul PUBG Mobile de pe Google Play?

Puteți șterge contul mobil PUBG urmând acești pași simpli despre cum să ștergeți permanent contul dvs. mobil PUBG de pe Google Play:

1. Deschideți aplicația Jocuri Play pe mobil.

2. Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

  Cum se remediază eroarea „Inițializare STEAM eșuată” pe PUBG

3. Apăsați pe Setări.

4. Din meniul Setări, apăsați pe Ștergeți contul și datele Play Games.

5. Atingeți opțiunea Ștergere de lângă PUBG Mobile.

6. Apăsați pe Ștergere definitivă din fereastra pop-up pentru a șterge definitiv contul.

Puteți șterge permanent contul PUBG Mobile de pe Facebook?

Nu puteți șterge contul mobil PUBG de pe Facebook. Facebook nu are drepturi asupra PUBG mobile privind manipularea datelor și a conturilor utilizatorului. Puteți deconecta contul dvs. mobil PUBG conectat de la Facebook, dar nu îl puteți șterge. Pașii pentru asta sunt următorii:

Notă: asigurați-vă că contul dvs. mobil PUBG este conectat la contul dvs. Facebook.

1. Deschideți aplicația mobilă PUBG și atingeți pictograma săgeată în sus.

2. Apăsați pe SETĂRI.

3. Apăsați pe Deconectarea conturilor sub Setări cont.

4. Apăsați pe Da din solicitare pentru a vă deconecta contul Facebook de la PUBG mobil.

5. Deschideți contul dvs. de Facebook în browser.

6. Faceți clic pe pictograma Profil > Setări și confidențialitate > Setări, așa cum se arată mai jos.

7. Derulați în jos panoul din stânga și faceți clic pe Aplicații și site-uri web.

8. Faceți clic pe Eliminare de lângă PUBG Mobile pentru a deconecta contul de mobil PUBG.

9. Din nou, faceți clic pe Eliminare din fereastra pop-up de confirmare.

Puteți deconecta contul dvs. mobil PUBG de la joc?

Da, vă puteți deconecta contul mobil PUBG de la joc. În versiunile anterioare, exista o opțiune de autentificare ca invitat. Vă puteți deconecta cu ușurință conturile Facebook și Google folosind jocul mobil PUBG. Dar în cea mai recentă versiune, vă puteți deconecta doar contul de Facebook de la joc.

***

Așadar, sperăm că ați înțeles cum să vă ștergeți permanent contul mobil PUBG cu pașii detaliați în ajutor. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.