12/11/2023

Cum să ștergeți contul Sling

Sling TV este primul serviciu TV bazat pe aplicații prin care puteți transmite conținut la cerere pe tot internetul. Puteți urmări emisiuni live și multe altele. Sling TV are sediul în Statele Unite ale Americii și a fost înființat în 2015. În acest articol, vom analiza diferite întrebări legate de contul Sling. Dacă vă întrebați cum să ștergeți definitiv conturile Sling, rămâneți la curent până la sfârșit. Vă vom ajuta să înțelegeți cum să ștergeți Sling TV și să ștergeți contul Slingbox. Asadar, hai sa incepem!

Cum să ștergeți contul Sling

Puteți anula sau șterge contul Sling din secțiunea Abonamentul dvs. din contul dvs. Sling TV. Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla pașii care demonstrează același lucru într-o manieră detaliată, folosind imaginile pentru o mai bună înțelegere.

Puteți șterge definitiv contul Sling TV?

Da, puteți șterge definitiv contul Sling TV. Dar rețineți că, dacă ștergeți contul, acesta nu poate fi inversat, ceea ce înseamnă că, odată ce contul dispare, acesta dispare pentru totdeauna. Toți utilizatorii care au acces la acel cont își vor pierde și accesul.

  Cum să abordați tranziția de la Scrum la SAFe

Puteți reactiva contul Sling în viitor dacă îl ștergeți?

Nu, nu vă puteți reactiva contul Sling TV după ce l-ați șters. Este ireversibilă. Cu siguranță vă puteți crea un cont nou cu același plan ca cel anterior.

Cum puteți șterge contul Sling?

Nu vă puteți șterge contul Sling TV prin intermediul site-ului web. Pentru a vă șterge contul, trebuie să contactați direct Centrul de ajutor Sling TV pentru a vă șterge definitiv contul sau pentru a elimina doar informațiile dvs. de credit.

Cum puteți șterge cardul de credit din Sling?

Puteți schimba cardul de credit actual din contul dvs. Sling actualizându-l cu un alt card de credit. Urmați metodele viitoare pentru a face asta.

1. Mergeți la Sling TV site-ul web și conectați-vă cu acreditările contului dvs.

2. În tabloul de bord al contului, faceți clic pe Actualizare informații de plată.

3. Acum, introduceți noul dvs. număr de card de credit, codul de securitate și data de expirare în câmpurile date și faceți clic pe ACTUALIZARE INFORMAȚII DE FACTURARE.

Este dificil să anulați Sling TV?

Nu, nu este deloc dificil. Puteți anula cu ușurință abonamentul la Sling TV din Sling TV site-ul web.

Cum puteți șterge contul Slingbox?

Nu există nimic numit cont Slingbox. Slingbox este un dispozitiv hardware care vă va ajuta să accesați canalele Sling TV. Puteți anula contul Sling TV, făcând automat Slingbox-ul inutil. Pentru a vă șterge contul Sling TV de pe Slingbox, puteți lua în considerare următorii pași:

1. Conectați-vă la contul dvs. Sling pe Sling TV site-ul web.

2. Faceți clic pe Gestionare cont.

  Cum să verificați dacă actualizarea Fall Creators este disponibilă

3. Faceți clic pe Anulare abonament din secțiunea Abonamentul dvs.

4. Debifați toate abonamentele și faceți clic pe CANCEL ALL.

5. Alegeți motivul dorit pentru anulare.

6. Faceți clic pe CONTINUARE CANCEL în solicitare.

7. Faceți clic pe CONFIRM ANULARE.

Veți primi un e-mail pentru a confirma anularea abonamentului.

De ce nu vă puteți anula abonamentul Sling?

Trebuie să încercați să faceți asta în aplicația mobilă Sling TV, dar este imposibil să faceți acest lucru folosind aplicația mobilă. Pentru a vă șterge abonamentul Sling, trebuie să vizitați Site-ul Sling. Celălalt motiv ar putea fi VPN sau ad-blocker. De asemenea, orice problemă cu browserul poate cauza această problemă.

Cum să ștergeți contul de angajat Sling?

Nu puteți șterge contul de angajat Sling TV.

Cum să eliminați contul Sling din Roku?

Urmați pașii de mai jos pentru a vă elimina contul Sling din Roku:

1. Mergeți la Site-ul Roku în browserul dvs. preferat.

2. Introduceți detaliile de conectare și faceți clic pe Trimitere.

3. Faceți clic pe Gestionați-vă abonamentele.

4. Căutați Sling TV sub Abonamente active și faceți clic pe opțiunea Anulare abonament.

5. Selectați unul dintre motivele de anulare, iar contul dvs. va fi deconectat.

***

Așadar, sperăm că ați înțeles cum să ștergeți contul Sling cu pașii detaliați în ajutor. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.

x