08/18/2022

Cum să încorporați videoclipul cuiva pe Twitter fără a-i retweetare

Partajarea unui videoclip pe care l-ați văzut pe Twitter nu necesită retweetarea mesajului sau a răspunsurilor tweetului original. În schimb, puteți încorpora videoclipul în propriul tweet, oferind în continuare credit și un link către persoana care a încărcat. Iată cum.

Este posibil să partajați videoclipul Twitter al altcuiva folosind aplicațiile mobile ale rețelei sociale și clientul web. Procesul este cel mai ușor pe iPhone, dar este încă posibil pe site-ul desktop Android și Twitter.

Partajați videoclipuri pe Twitter de pe iPhone

Începeți prin a deschide Aplicația Twitter pe iPhone și apoi găsirea unui tweet care include un videoclip. Apoi, țineți apăsat pe videoclip.

Mai multe opțiuni ar trebui să apară într-un meniu pop-up. Atingeți butonul „Tweet Video”.

Selectează

Apoi, compuneți tweet-ul, asigurându-vă că adresa URL a tweet-ului original a fost adăugată automat în caseta de text. Când sunteți gata să vă distribuiți mesajul și videoclipul, selectați butonul „Tweet”.

Compuneți un tweet și apoi atingeți

Tweet-ul tău a fost acum distribuit urmăritorilor tăi. Când este vizualizat, ar trebui să vedeți un link „De la” sub videoclip care vă duce la profilul Twitter al persoanei care a încărcat inițial atunci când este atins.

Partajați videoclipuri pe Twitter de pe Android

Procesul de partajare a unui videoclip Twitter pe Android este similar cu cel al iPhone-ului, dar necesită câțiva pași suplimentari.

Începeți prin a deschide Aplicația Twitter pe dispozitivul dvs. Android și localizarea unui tweet cu un videoclip încorporat. Apoi, atingeți butonul Partajare aflat sub secțiunea „Retweets” și „Like”.

  Cum să trimiteți tweet-uri care dispar folosind flote pe Twitter

Din meniul care glisează în sus din partea de jos a ecranului, selectați opțiunea „Copiați linkul la Tweet”. Adresa URL a tweet-ului a fost acum salvată în clipboard-ul dispozitivului dvs.

Selectează

Acum, întoarceți-vă la pagina de pornire a aplicației Twitter și atingeți butonul Compune din colțul din dreapta jos.

Compuneți un mesaj și apoi inserați adresa URL copiată în videoclipul Twitter apăsând lung pe ecran și selectând butonul „Lipire” din meniul contextual care apare.

Acum vine partea dificilă. Atingeți ecranul pentru a muta cursorul la sfârșitul adresei URL. Apoi, tastați și adăugați „/video/1” la finalul adresei URL. Acum sunteți gata să selectați butonul „Tweet”.

Compuneți tweet-ul, lipiți adresa URL, adăugați

Acum ați distribuit videoclipul tuturor adepților tăi fără a fi nevoie să retweeți tweet-ul original. Când mergi și vezi tweet-ul, vei găsi un link „De la” care generează utilizatorul care a încărcat videoclipul.

Partajați videoclipuri pe Twitter de pe web

Adăugarea unui videoclip Twitter la următorul tweet folosind computerul este aproape identică cu procesul Android.

Începe prin a vizita site-ul Twitter și găsirea unui tweet cu un videoclip pe care doriți să-l partajați. De acolo, faceți clic pe butonul Partajare.

Apoi, selectați opțiunea „Copy Link To Tweet” pentru a salva adresa URL a tweet-ului în clipboard-ul computerului.

Selectează

Întoarceți-vă la pagina de start a Twitter și apoi compuneți un tweet folosind caseta din partea de sus a ferestrei. Acum, lipiți adresa URL a tweetului. Puteți face acest lucru făcând clic dreapta în casetă și selectând opțiunea „Lipire”, folosind comanda rapidă de la tastatură Ctrl+P pe Windows sau apăsând Cmd+P pe Mac.

Ca și în cazul Android, acum va trebui să adăugați „/video/1” la capătul adresei URL de tweet lipite. Când totul arată bine, faceți clic pe butonul „Tweet”.

  Cum să căutați și să adăugați GIF-uri în aplicația mobilă Twitter

Acum ați postat pe Twitter cu videoclipul Twitter încorporat în tweetul dvs. Contul de Twitter al persoanei care a încărcat inițial poate fi vizualizat și accesat făcând clic pe linkul care se găsește sub videoclip.