Cum să faci cadou muzică, filme și multe altele din iTunes Store

Fără îndoială, ați mai cumpărat muzică, filme, emisiuni TV și cărți audio de pe iTunes înainte, dar probabil a fost pentru dvs. Dacă doriți să cumpărați ceva din iTunes Store și să-l faceți cadou altcuiva, iată cum să o faceți.

Procesul de a oferi conținut digital în iTunes este surprinzător de complicat, mai ales pentru că nu este intuitiv cum să ajungeți acolo.

Primul lucru pe care veți dori să-l faceți este să deschideți aplicația iTunes Store.

De acolo, fie răsfoiți și găsiți piesa de conținut digital pe care o căutați, fie apăsați fila „Căutare” din partea de jos a ecranului.

În partea de sus a ecranului, introduceți titlul filmului, cântecului, albumului sau al oricărui lucru pe care îl căutați. În cazul meu, caut o carte audio specifică de Dale Earnhardt Jr. pe care să-l dăruiesc mamei mele.

După selectarea conținutului digital, atingeți butonul „Partajare” din colțul din dreapta sus al ecranului.

Atingeți „Cadou” în foaia de distribuire.

Apoi, introduceți adresa de e-mail a destinatarului în caseta „Către”. Dacă sunt deja în agenda dvs., le puteți selecta și în acest fel. În caseta „De la”, introduceți numele dvs. Sub aceasta, puteți scrie un mesaj dacă doriți.

Derulați în jos și sub setarea „Trimiteți cadou”, puteți selecta când doriți ca cadoul să fie trimis destinatarului dvs. – grozav dacă doriți ca acesta să-l primească în dimineața de Crăciun, ziua de naștere sau orice altceva. Apăsați „Următorul” în colțul din dreapta sus când ați terminat.

Pe ecranul următor, selectați o temă și apăsați „Next” pentru a continua.

  12 moduri de a repara lanterna iPhone care nu funcționează

Confirmați că toate informațiile sunt corecte și apoi atingeți „Cumpărați”.

Confirmați din nou și apoi atingeți „Cumpărați acum”. Poate fi necesar să vă verificați ID-ul Apple pentru a finaliza achiziția.

După finalizarea achiziției, veți trece la un ecran de confirmare. Apăsați pe „Terminat” în colțul din dreapta sus pentru a finaliza. Destinatarul va primi un e-mail prin care i-ai făcut cadou ceva de pe iTunes, cu instrucțiuni despre cum să-l răscumpere.