Cum să faci bani pe Instagram? Top 10 moduri discutate –

Internetul este în flăcări cu generarea de fluxuri multiple de venituri, venituri pasive și agitații secundare. Dacă ți-am spune că toate acele ore pe rețelele tale de socializare preferate — Instagram — te-ar putea ajuta să câștigi niște bani?

În prezent, Instagram este una dintre primele 4 cele mai utilizate platforme de social media, cu un număr total de 4,25 miliarde de vizite în fiecare lună. De asemenea, se întâmplă să fie cea mai descărcată aplicație din lume. Aceste statistici împărtășite în raportul Digital Trends, Hootsuite, indică un lucru: Instagram este o aplicație excelentă pentru vânzare, parteneriate și generare de venituri.

De la vânzarea mărfurilor până la crearea de conținut de marcă până la câștigarea de bonusuri pe role, există multe modalități de a câștiga pe Instagram. Și asta nu include doar veniturile pasive.

Să vă prezentăm cele mai dovedite modalități de a câștiga bani pe Instagram, cu o perspectivă exclusivă asupra bonusurilor și a veniturilor pe bază de abonament de la Instagram:

Partener cu mărci

Dacă aveți o acoperire bună, un profil de creator sau un statut BOI (Born on Instagram), puteți colabora cu mărci pentru a câștiga niște bani buni.

Marketingul de influență este în creștere. Brandurile te vor plăti pentru a-și promova produsele pe mânerul tău Instagram. Oricât de simplu ar suna, a face mărcile să lucreze cu tine poate părea o sarcină atunci când ești nou și începi.

Odată ce sunteți un influencer binecunoscut cu un angajament puternic, mărcile vă vor contacta. Cu toate acestea, pe măsură ce începeți, puteți contacta mărcile direct prin e-mail sau Instagram și să le spuneți de ce vă potriviți.

De asemenea, puteți fi listat pe o piață de influență sau chiar pe propria piață de influență a Instagram pentru a crește șansele de a fi găsit. Când vine vorba de conținutul pe care îl postați, definiți o nișă de care sunteți interesat.

Aflați cine este publicul dvs., la ce oră este cel mai activ și ce tip de conținut îi place. Utilizați statisticile Instagram pentru a vă face o idee clară despre acest lucru.

Postările care au fost sponsorizate vor avea o etichetă de parteneriat sponsorizat/plătit pe ele – trebuie să mergeți mai departe și să alegeți acest lucru în timp ce încărcați postarea.

Intră în direct și câștigă cu insigne

Instagram live pare să înceapă cu adevărat! Instagram recomandă creatorilor să lanseze live cel puțin o dată pe săptămână pentru a interacționa cu publicul lor în timp real.

Disponibil numai pentru conturile de afaceri și de creatori și doar în anumite părți ale lumii, Instagram vă permite să activați insigne și să câștigați prin ele.

Configurați-vă contul de plată, familiarizați-vă cu politicile Instagram de generare de bani pentru conținut și lansați live. Odată activat, atingeți insigne pentru a le activa. Acest lucru vă oferă șansa de a câștiga bani din conținutul pe care îl creați, în timp ce spectatorii plătesc o anumită sumă pentru a obține recunoaștere suplimentară.

  Cum să anulați trimiterea mesajelor pe Instagram

Spectatorii dvs. pot achiziționa mai multe insigne într-o singură sesiune live și pot opta pentru aceste opțiuni: 0,99 USD, 1,99 USD și 4,99 USD. Spectatorii care cumpără insigne vor avea o inimă albastră lângă ei – strigă-le pentru a încuraja mai mulți fani să-ți cumpere insignele.

Puteți vedea numărul total de insigne achiziționate și câștigurile dvs. totale în timpul live; pentru o perspectivă detaliată, puteți apăsa pe Vizualizare în timpul vieții. Odată ce sesiunea live s-a încheiat, puteți urmări toate insignele din tabloul de bord profesional.

Faceți marketing afiliat

În timp ce Meta avea programul său de marketing afiliat, acesta nu va fi disponibil după 30 iunie 2023.

Deoarece majoritatea companiilor doresc să-și promoveze produsele pe rețelele sociale, ele caută în mod constant micro-influenți care să ajute să împărtășească cuvântul comunității lor. Dacă aveți un angajament puternic, ar putea fi timpul să vă alăturați unuia dintre programele de afiliere populare.

Odată ce vă alăturați acestor programe, trebuie să distribuiți link-uri de produse prin postări și role. Pentru fiecare achiziție făcută prin acel link, câștigi un comision sau un procent.

Dacă sunteți nou și vă întrebați unde să căutați, începeți cu Amazon Associates, eBay Partner Network și GoDaddy.

Creați un magazin Instagram

O altă modalitate sigură de a câștiga niște bani buni prin Instagram este să înființezi un magazin. Gândiți-vă la conducerea unui magazin online, doar că sunteți scutit de bătălia de a vă găzdui magazinul.

Există multe întreprinderi mici care par să fi preluat această tendință. Unele companii mari au început să vândă, de asemenea, prin Instagram, dincolo de site-ul lor web și de aplicații terță parte, cum ar fi Amazon și eBay.

Pentru a crea un magazin, va trebui să treceți la un cont de afaceri, să vă conectați pagina de Facebook, să încărcați un catalog de produse relevant și să finalizați o revizuire a contului și sunteți gata. De asemenea, găsiți cel mai bun moment pentru a posta pe Instagram și lăsați-l să vă influențeze pozitiv vânzările!

De fapt, puteți folosi Instagram pentru a genera trafic către site-ul dvs. web și pentru a vă ajuta cu acoperirea organică. Puteți, de asemenea, să vă îmbunătățiți postările și să creați anunțuri pentru a ajunge la mai mult publicul țintă.

Deveniți antrenor Instagram

Popularitatea antrenorilor de pe Instagram a crescut vertiginos în ultimii doi ani. Acum, cu siguranță vei găsi cu ușurință antrenori. Unele vă vor ajuta să înțelegeți finanțele personale, în timp ce altcineva vă va permite să vă extindeți afacerea mică.

Și totuși, altcineva te-ar putea învăța cum să stăpânești o abilitate esențială și să te pui pe piața muncii.

De la fitness personal la branding personal, vei găsi diverși antrenori care te pot ajuta în călătoria ta. Dacă ești bun la ceva și ai un talent pentru predare, de ce să nu încerci?

Poți să înființezi un curs și să le ceri oamenilor să-l cumpere; puteți găsi diferite căi de a vă vinde serviciile și de a face bani. Dar va trebui să fii consecvent!

Vinde cursuri

S-ar putea să credeți că tocmai am menționat acest lucru înainte, dar am atins-o doar ca unul dintre serviciile suplimentare oferite de antrenorii de rețele sociale.

  Cum să citești mesajele Instagram fără a fi văzut

Vânzarea de cursuri online care definesc și simplifică abilitățile complicate și domeniile de dezvoltare poate fi o modalitate practică de a câștiga bani pe platformă.

Coaching-ul poate fi în mare parte live, în timp ce cursurile presupun o listă de materiale înregistrate în diferite formate pentru a-ți ajuta elevii/studentii să învețe în propriul ritm.

Puteți folosi alte platforme pentru a crea cursuri multimedia și a le comercializa pe Instagram! Bum, ești gata să vinzi.

Vinde fotografii sau conținut digital

Instagram a fost întotdeauna o platformă foarte vizuală. Odată cu adăugarea de role, a devenit totul despre factorul estetic. Instagram Insights vă poate ajuta să înțelegeți ce conținut funcționează bine și care nu.

Utilizați această oportunitate și vindeți fotografii, grafică digitală și ilustrații prin Instagram. Puteți vinde fotografii și videoclipuri altor companii din sectoarele de călătorie, blogging alimentar și modă.

Puteți să vă vindeți ilustrațiile și să primiți comenzi personalizate dacă sunteți designer. Mai mult, dacă ai deja un portofoliu, poți folosi Instagram pentru a-i da un impuls și a genera trafic către munca ta, astfel încât companiile și persoanele fizice să investească în serviciile tale.

Creați o pagină de cont pentru funcții

Dacă vrei să eviți să creezi conținut pe cont propriu, poți în continuare să câștigi existența prezentând conținutul altor persoane (cu creditele datorate, desigur) și să-l monetizezi pe termen lung.

Porniți un cont cu funcții Instagram în care afișați lucrări bune sau produse bune într-o anumită nișă. Este important să ai nișă în jos, astfel încât să poți atrage un public țintă care realizează conversii.

Odată ce sunteți popular și aveți un set de urmăritori, puteți continua să oferiți locuri plătite companiilor, companiilor și chiar persoanelor fizice. Îi puteți ajuta să-și vândă serviciile și să percepe un comision pentru fiecare consumator care vă vizitează pagina.

Câștigați bonusuri pe role de pe Instagram

Pentru aceasta, va trebui să fiți înregistrat în programul de creație al Instagram, care poartă numele Born on Instagram sau BOI. Dacă creați conținut grozav pe care algoritmii și publicul Instagram îl iubesc, veți primi bonusuri de la Instagram.

Da, așa e! Puteți accesa acest lucru în tabloul de bord profesional odată ce treceți la un cont profesional Instagram.

Reels Surprise este un program prin care creatorii pot câștiga până la 20.000 USD pentru crearea de conținut pe care comunitatea lor îl iubește, îi place și cu care se interacționează.

În prezent, acest lucru este în practică pentru creatorii din SUA. Trebuie să fiți eligibil și să fiți în acord cu politicile de generare de bani pentru parteneri ale Instagram. Instagram are în prezent până la 150 de role pe săptămână! Așadar, continuați să creați.

Venituri recurente cu abonamente

Ai putea crede că câștigurile prin Instagram sunt foarte incerte: nu există o sumă fixă ​​pe care ai putea-o câștiga în fiecare lună. Dar asta nu este adevărat!

Oferiți conținut sau experiențe exclusive comunității și urmăritorilor dvs. Adepții tăi vor plăti o taxă lunară pentru a viziona acel conținut exclusiv. Le va oferi o insignă de abonat la profilul dvs. și vă recomandăm să oferiți fiecăruia dintre urmăritorii dvs. un strigăt pentru a-i aprecia!

Deci, vei avea o casă de abonat care poate accesa tot conținutul tău exclusiv. Puteți crea rulete, postări, sesiuni live și povești numai pentru abonați. Abonații tăi vor apărea cu o insignă violet în jurul lor pentru a-i ajuta să iasă în evidență.

  Cum să postezi pe mai multe conturi Instagram simultan

De asemenea, puteți configura chat-uri pentru abonați, prin intermediul cărora vă puteți conecta la 30 de abonați diferiți simultan. Creșteți-vă comunitatea și obțineți câștiguri!

Faceți ceva special pentru abonații dvs., construiți împreună și descoperiți ce le place. Continuați să-i recunoașteți și păstrați-vă activitățile de implicare consistente pentru a reuși într-un program de abonament!

Sunteți eligibil dacă vă aflați în SUA, aveți minimum 10.000 de urmăritori și îndepliniți Politicile Instagram privind generarea de bani și generarea de bani pentru parteneri.

Cine poate face bani pe Instagram?

Acum, când vine vorba de a câștiga bani pe Instagram – există criterii pe care trebuie să le îndeplinești. Cu toate acestea, criteriul de eligibilitate nu este complicat. Doar că e bine să știi câteva dintre acestea pentru a obține un venit bun de pe platformă fără a fi interzis.

#1. Vârstă

Va trebui să ai 18 ani, indiferent de țară în care te afli

#2. Tip de cont

Va trebui să treceți la un cont profesional — un creator sau un cont de afaceri — pentru a face bani; un cont personal nu te poate ajuta să-ți monetizezi conținutul

#3. Numărul de urmăritori

Trebuie să ai un număr puternic de urmăritori – o listă de urmăritori în mii, de preferință 10K și mai mult. Pentru a simplifica, aveți nevoie de o bază de urmăritori care să interacționeze cu conținutul dvs. în mod regulat.

Există creatori cu un număr mai mic de urmăritori care încă fac bani prin Instagram. Cu toate acestea, a avea un număr mai mare de urmăritori ajută.

Pentru a fi eligibil pentru programe precum Abonament, trebuie să aveți minimum 10.000 de urmăritori pe platformă.

#4. Locație (numai SUA)

Pentru a fi eligibil pentru anumite programe exclusive pe care Instagram nu le-a lansat la nivel mondial, trebuie să ai sediul în SUA. Acest lucru se aplică programului Abonamente, programului bonus Reels Surprise și insignelor de activare în sesiunile Live.

Dacă doriți ca Instagram să vă recomande conținutul pe pagina sa de explorare, urmați regulile comunității.

Acest lucru încearcă să creeze un spațiu sigur care să respecte pe toată lumea, să respecte legea țării și să se abțină de la postarea de nudități și spamuri de persoane. Iată cele mai importante lucruri de reținut:

  • Distribuie conținut care este al tău; nu plagiați și nu încălcați drepturile de proprietate intelectuală
  • Nu postați conținut neadecvat, deoarece nuditatea nu este permisă
  • Rămâneți fără spam și nu postați conținut care promovează sau facilitează recenzii și evaluări false
  • Nu sprijiniți crima organizată, terorismul sau grupurile de ură
  • Nu oferiți servicii sexuale și nu participați la actul de cumpărare și vânzare de arme, arme și droguri (și alte bunuri reglementate)
  • Nu glorifica auto-vătămarea și nu participa la discursuri instigatoare la ură sau hărțuire

Continuați să creați (un impact)

Așadar, după cum puteți vedea, să câștigați bani pe Instagram este ușor dacă sunteți consecvent cu eforturile dvs. și dacă continuați să creați. Cu toate acestea, nu uitați să examinați Politicile Instagram de generare de bani pentru parteneri și Politicile de generare de bani pentru conținut, astfel încât să nu publicați conținut neadecvat sau să vă implicați în practici care ar putea afecta negativ numărul de urmăritori sau starea contului.

De asemenea, nu uitați să respectați termenii și condițiile Instagram și Regulile comunității pentru a continua să câștigați. Ajutați Instagram să mențină un spațiu sigur pentru comunitate în care ne ajutăm unul pe altul să prospere.

De asemenea, puteți explora câțiva creatori de povești Instagram pentru a crea povești profesionale și captivante.