06/26/2022

Cum să eliminați mențiunile de pe Twitter

A fi menționat pe Twitter este o modalitate excelentă de a ține evidența lucrurilor interesante. Ori de câte ori prietenii dvs. vă menționează în Tweeturile lor, puteți consulta cu ușurință sugestiile lor.

Alteori însă, mențiunile s-ar putea dovedi a fi altceva decât spam. În plus, unele Tweeturi ar putea avea anumite implicații negative împotriva ta. Adevărat sau nu, nu este niciodată grozav să vezi astfel de lucruri. Situația se poate agrava dacă Tweeturile devin rău intenționate sau abuzive. De aceea oamenii sunt dornici să afle dacă pot șterge astfel de mențiuni.

Puteți elimina mențiunile de pe Twitter?

Un lucru de reținut atunci când utilizați Twitter este că toate Tweeturile sunt publice. Cele care includ mențiunea dvs. sunt de fapt Tweeturi create de alți oameni. Prin urmare, nu puteți elimina complet orice mențiuni pe cont propriu.

Acestea fiind spuse, dacă expeditorul este suficient de prietenos, l-ați putea aborda personal. Dacă le ceri politicos să-ți elimine mențiunile din anumite tweet-uri, s-ar putea să se conformeze. Din păcate, asta nu este ceva ce mulți oameni ar face, mai ales dacă s-au apucat de tine dintr-un motiv oarecare.

Chiar dacă nu poți face nimic cu privire la mențiunile nedorite, poți cel puțin să le ștergi din lista „Mențiuni” din aplicația ta Twitter. Pentru a face acest lucru, puteți fie să blocați expeditorul, fie să raportați Tweetul.

Blocarea expeditorului

Dacă simți că o persoană nu merită atenția ta pe Twitter, poți folosi opțiunea „Blocare”. Acest lucru va elimina în esență toate Tweeturile lor din feedul dvs., atât bune, cât și rele.

  Cum să trimiteți tweet-uri care dispar folosind flote pe Twitter

Rețineți că, după ce blocați pe cineva pe Twitter, acesta nu va mai putea să vă trimită mesaje sau să vă urmărească contul. De asemenea, nu veți mai primi notificări noi de la acest utilizator în feedul dvs. Twitter.

Pentru a bloca un utilizator, urmați pașii de mai jos:

 • Deschideți aplicația Twitter.
 • Atingeți pictograma „Clopoțel” din partea de jos a ecranului.
 • Selectați fila „Mențiuni” din partea de sus a ecranului.
 • Găsiți mențiunea pe care doriți să o eliminați din listă și atingeți „pictograma cu trei puncte” de lângă numele expeditorului.
 • Atingeți opțiunea „Blocați @nume utilizator”.
 • Va apărea o notificare pop-up. Confirmați acțiunea dvs. alegând butonul „Blocați”.
 • Odată ce faci asta, toate Tweeturile lor vor dispărea imediat din feedul tău Twitter.

  Raportarea tweet-urilor sau utilizatorilor

  Uneori este posibil să primiți zeci de tweet-uri care vă menționează. Acestea sunt probabil toate spam, așa că este bine să le raportați. Dacă cineva acționează abuziv față de tine sau chiar devine potențial amenințat, cu siguranță ar trebui să raportezi asta.

  Iată cum să raportezi Tweeturile.

 • Mai întâi, atingeți pictograma „Clopoțel” din aplicația dvs. Twitter.
 • Accesați fila „Mențiuni” și găsiți Tweetul pe care doriți să îl raportați.
 • Atingeți „pictograma cu trei puncte” de lângă numele expeditorului.
 • Atingeți „Raportați Tweet”.
 • Acum selectați unul dintre motivele pentru care doriți să raportați acest lucru. Există cinci opțiuni:
 • Urmați instrucțiunile pentru opțiunea aleasă de mai sus.
 • Selectați „Terminat” și procesul de raportare este încheiat.
 • Mențiunile nedorite au fost eliminate

  Sperăm că aceste recomandări vă vor ajuta să scăpați de orice mențiuni nedorite. Dacă doriți să blocați sau să raportați utilizatorii rău intenționați și Tweeturile acestora, gândiți-vă de două ori înainte de a face acest lucru. Deși nu le vei elimina complet de pe Twitter, măcar poți face ca aceste mențiuni să dispară din feedul tău.

    Cum să comutați între conturile Twitter de pe web