Cum să economisiți bani pe stocarea iCloud

Situația cu stocarea iCloud ar fi amuzantă dacă n-ar fi atât de ridicolă și deja ne-am clarificat sentimentele dacă Apple ar trebui să ofere mai mult spațiu de stocare gratuit. Dar dacă chiar trebuie să plătiți, de ce să nu economisiți niște bani?

Chiar dacă prețul Apple pentru stocarea iCloud s-a îmbunătățit, asta nu scuză faptul că ar trebui să ofere mai mult gratuit și există o școală de gândire că ar trebui să ofere suficient pentru a face backup complet pentru orice iPhone sau iPad pe care îl vând. . Acest lucru este problematic din multe puncte de vedere, nu în ultimul rând faptul că, odată cu încetinirea vânzărilor de iPhone, Apple se bazează mai mult ca niciodată pe serviciile sale ca o modalitate de a câștiga bani.

Este adevărat că prețurile de stocare iCloud de la Apple sunt mai competitive decât unele, dar asta nu îl scuză să ofere 5 GB de stocare meschin atunci când este așezat la nivelurile de numerar Scrooge McDuck. Din acest motiv, nu avem nicio reținere în a partaja câteva moduri în care ați putea economisi niște bani, dacă aveți absolut nevoie de spațiu de stocare pentru fotografiile dvs. etc.

Deci, cu acestea spuse, să începem.

Cumpărați carduri cadou cu reducere

Apple a vândut carduri cadou App Store și iTunes de mulți ani și, în ciuda numelor, acestea sunt aparent la fel. Indiferent cum se numește, soldul cardului este adăugat în cele din urmă la ID-ul tău Apple, ceea ce înseamnă, la rândul său, că îl poți folosi pentru achiziționarea oricăruia dintre serviciile sau produsele software Apple. Asta înseamnă că puteți cumpăra aplicații, muzică sau chiar puteți plăti pentru un abonament în aplicație, dacă doriți. Și puteți plăti chiar și pentru mai mult spațiu de stocare iCloud.

  Diferența dintre codare și scriptare este în sfârșit explicată

Acest lucru în sine nu vă va economisi bani, dar magazinele mari pun uneori în vânzare carduri cadou iTunes pentru o reducere, așa că poate exista o oportunitate de a economisi câțiva dolari ici și colo. Amintiți-vă, fiecare mic ajutor.

De câtă spațiu de stocare ai nevoie cu adevărat?

Uneori suntem cu toții vinovați de cumpărare de panică. Depozitarea este o zonă în care acest lucru se poate strecura, mai ales dacă nu ești sigur de cât spațiu aveți nevoie. Uneori poate fi mai ușor să plătiți pentru cel mai înalt nivel de stocare, doar pentru a nu mai avea grijă să nu vă mai faceți griji cu privire la stocare, dar dacă nu aveți nevoie de atât de mult, puteți economisi câțiva dolari pe lună, asigurându-vă că sunteți pe nivelul drept.

Accesați Setări, apoi atingeți-vă numele în partea de sus a ecranului.

Apoi, atingeți „iCloud” și minunați-vă de reprezentarea vizuală a cât de mult spațiu de stocare iCloud utilizați, precum și cât este disponibil în prezent.

Dacă utilizați o mică parte din ceea ce este disponibil, ar putea fi timpul să faceți downgrade.

Utilizați Family Sharing pentru a partaja spațiul de stocare

Family Sharing este o caracteristică adesea trecută cu vederea pe care Apple o oferă. Permite persoanelor din aceeași familie să partajeze resurse, cum ar fi aplicații și servicii. Din fericire, spațiul de stocare iCloud este unul dintre acele lucruri pe care le puteți partaja, așa că, în loc să aveți mai multe persoane care folosesc găleți individuale de date, să le scufundați pe toți în aceeași găleată vă poate economisi niște bani.

  Cum să actualizați firmware-ul routerului, plus motivele pentru care trebuie făcut

Pentru a activa partajarea spațiului de stocare iCloud, deschide Setări și atinge numele tău în partea de sus a ecranului,

Apoi, apăsați pe Partajare în familie.

Atingeți Stocare iCloud.

Acum pur și simplu urmați pașii pentru a partaja spațiul de stocare existent sau, dacă este necesar, faceți upgrade la nivelul de 200 GB sau 2 TB.

Cum să economisiți spațiu în iCloud

Dacă toate celelalte nu reușesc, există câteva modalități prin care puteți reduce cantitatea de stocare iCloud pe care o utilizați. De exemplu, puteți folosi Google Foto pentru a stoca gratuit un număr nelimitat de fotografii și pentru a evita Biblioteca foto iCloud. Unele dintre ele pot necesita o gestionare creativă a stocării, dar poate fi suficientă pentru a vă economisi banii cheltuiți dacă nu este necesar.