08/11/2022

Cum să dezactivezi contul OfferUp

OfferUp este o piață online din SUA pentru cumpărarea și vânzarea fără efort de articole locale și personale, cum ar fi electronice, mobilier etc. Mesajele din aplicație permit negocierea ușoară pentru a stabili un preț respectabil pentru ambele părți implicate, adică cumpărător și vânzător. Start-up-ul a experimentat un trafic intens la câțiva ani de la lansare, dând o concurență dură concurenților săi, eBay și Craigslist. Deși aplicația folosește sisteme avansate de verificare și nu afișează informațiile tale private, există șanse mari de escrocherie. Dacă sunteți unul dintre mulți care s-au lăsat păcăliți pe platformă sau doriți să reveniți pentru a vinde ceva după dezactivare, vă oferim acest ghid eficient pentru a vă învăța cum să dezactivați contul OfferUp sau să reactivați contul OfferUp.

Cum să dezactivezi contul OfferUp

Va trebui să vizitați pagina de dezactivare OfferUp din orice browser și să dezactivați contul dorit de acolo. Continuați să citiți pentru a afla pașii care demonstrează același lucru în detaliu cu ilustrații utile.

Notă: OfferUp este disponibil numai pentru persoanele care locuiesc în Statele Unite.

Este posibil să îmi dezactivez contul OfferUp?

Da, OfferUp vă oferă o opțiune de a vă dezactiva contul. Dezactivarea contului dvs. nu îl șterge definitiv și veți putea reactiva contul în viitor, dacă doriți. Pentru a afla cum să dezactivați contul OfferUp, citiți mai departe pentru a afla mai multe.

  Cum să schimbați viteza de redare a videoclipurilor pe Netflix

Cât timp durează dezactivarea contului OfferUp?

Este nevoie de câteva minute pentru a efectua procesul de dezactivare pentru contul dvs. OfferUp. Procesul implică câțiva pași de bază pe care i-am menționat mai departe în articol.

Ce se întâmplă când dezactivați contul OfferUp?

Odată dezactivat, contul dvs. va:

  • Renunțați la orice conversație pe care le-ați avut cu alți utilizatori
  • Să nu fie vizibil pentru alții
  • Fiți accesibil numai când este reactivat, conectându-vă din nou

Cum să dezactivez contul în OfferUp?

OfferUp nu are o opțiune de dezactivare în aplicația sa. Pentru a dezactiva contul, trebuie să vizitați pagina de dezactivare. Este un proces ușor de implementat, care vă va permite să vă dezactivați contul în 2 minute. Dacă nu aveți idee cum să dezactivați contul OfferUp, urmați pașii indicați mai jos:

1. Vizitați pagina de dezactivare OfferUp pe telefonul dvs. sau browserul desktop.

2. Conectați-vă la contul dvs. OfferUp cu datele de conectare ale contului.

3. Selectați motivul dorit pentru dezactivarea contului OfferUp.

4. Apăsați pe Dezactivați contul meu.

5. Apăsați pe Da, sunt sigur > Terminat.

Sunteți gata acum. Dar rețineți, dezactivarea nu vă șterge datele definitiv, iar OfferUp păstrează în continuare o copie a datelor și informațiilor dvs.

Nu pot dezactiva OfferUp. De ce?

Mulți oameni s-au confruntat cu această problemă în care și-au dezactivat cu succes contul pe pagina de dezactivare OfferUp, dar se pot conecta în continuare la conturile lor și pot găsi toate informațiile așa cum sunt. Contul OfferUp este reactivat de îndată ce utilizatorul se conectează din nou. Mai mult, vă păstrează metodele de plată care pot fi utilizate greșit și nu puteți face nimic decât să le schimbați. Utilizatorii OfferUp raportează adesea escrocherii pe platformă, dar nu are niciun folos, deoarece OfferUp în sine invadează confidențialitatea și nu oferă o cale de ieșire din această capcană.

  Cum să ascundeți detaliile de utilizare a datelor în T-Mobile

Cum deconectez Facebook de la OfferUp?

OfferUp are posibilitatea de a crea conturi folosind mai multe opțiuni, una dintre ele este Facebook. Dacă găsiți o modalitate de a vă deconecta contul de Facebook de la OfferUp pentru a vă securiza informațiile, aruncați o privire la pașii menționați mai jos:

1. Deschideți aplicația Facebook.

2. Conectați-vă la contul dvs. de Facebook care este conectat la profilul dvs. OfferUp.

3. Atingeți pictograma Hamburger din colțul din dreapta sus.

4. Atingeți pictograma roată pentru a deschide meniul Setări și confidențialitate, așa cum este prezentat mai jos.

5. Glisați în jos și apăsați pe Aplicații și site-uri web în secțiunea Permisiuni.

6. Din lista de aplicații conectate, alegeți OfferUp.

7. În cele din urmă, apăsați pe Ștergere.

Cum elimin un număr de telefon din OfferUp?

După ce ați învățat cum să dezactivați contul OfferUp, să vedem cum să eliminați numărul de telefon din OfferUp. Din fericire, spre deosebire de metodele de plată, OfferUp permite ștergerea numărului de telefon din cont. Pentru a deconecta numărul de telefon de la contul OfferUp, urmați pașii menționați mai jos:

1. Deschideți aplicația OfferUp.

2. Atingeți fila Cont din colțul din dreapta jos.

3. Apăsați pe fila Profil.

4. Atingeți opțiunea Telefon confirmat.

5. Apăsați pe Editare pentru a-l elimina sau înlocui cu un număr nou.

Puteți actualiza alte informații, cum ar fi adresa de e-mail, numele afișat, parola etc., pe această pagină.

Cum anulez o promoție pe OfferUp?

OfferUp are o funcție de promovare la care, atunci când sunteți abonat, împinge lista utilizatorului cu mult înaintea celor care nu își promovează produsele. Puteți anula o promoție pentru un anumit articol din fila Preț a înregistrării dvs. OfferUp.

  Aveți nevoie de o placă de sunet dedicată pentru computerul dvs.?

Contul OfferUp poate fi piratat? Contul meu OfferUp este piratat?

Da. Din păcate, contul dvs. OfferUp poate fi piratat. OfferUp în sine nu permite utilizatorilor controlul deplin asupra confidențialității lor. De exemplu, metodele de plată nu pot fi eliminate din aplicație, iar datele sunt păstrate chiar și după dezactivarea contului. Prin urmare, este favorabil să fii atent. Asigurați-vă că utilizați o parolă puternică și distribuiți gratuit informațiile despre cont cu altcineva pentru a preveni orice amenințări probabile.

Puteți reactiva OfferUp?

Da, puteți reactiva contul OfferUp după ce îl dezactivați. În mod surprinzător, tot ceea ce este nevoie pentru a reactiva contul OfferUp este să te conectezi folosind datele de autentificare după dezactivare. Măsurile slabe de securitate și confidențialitate nici măcar nu dezactivează complet contul, ceea ce face ca reactivarea contului OfferUp să fie destul de simplă.

Cum fac un nou cont OfferUp?

Dacă locuiți în Statele Unite și aveți articole personale de vândut sau căutați articole ieftine de cumpărat, OfferUp vă va fi de mare ajutor. Permite negocieri nedureroase de preț cu cealaltă parte. Pentru a crea un cont pe OfferUp, urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți aplicația OfferUp pentru smartphone-ul dvs. Android sau iOS.

2. Din colțul din dreapta jos, atingeți Cont.

3. Selectați metoda de înregistrare dorită.

4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a crea cu succes un nou cont Offerup.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla cum să dezactivați contul OfferUp. Spune-ne care metodă a funcționat cel mai bine pentru tine. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos.