02/08/2023

Cum să deschideți fișierul Bin pe Android

Formatul de fișier Bin este cel mai dificil de deschis pe smartphone. Dificultatea de a deschide astfel de tipuri de fișiere se datorează cunoștințelor puține sau deloc despre natura și funcționarea fișierelor bin. Este foarte descurajator când fișierele bin nu se deschid chiar și după ce sunt folosite atât de multe resurse pentru a le descărca. În acest articol, vă vom spune cum să deschideți fișierul bin pe Android și cum să deschideți fișierul bin pe dispozitivele Windows 10. De asemenea, vă vom spune despre convertorul de fișiere bin, pe care îl puteți utiliza pentru a converti fișierele bin în formatul preferat. Dar înainte de a merge mai departe, este important să înțelegem ce înțelegem exact prin fișier bin.

Cum să deschideți fișierul Bin pe Android

Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla pașii care demonstrează cum să deschideți fișierul bin pe Android într-o manieră detaliată, folosind imaginile pentru o mai bună înțelegere.

Notă: Deoarece smartphone-urile nu au aceleași opțiuni de setări, acestea variază de la producător la producător. Prin urmare, asigurați-vă setările corecte înainte de a schimba oricare pe dispozitiv.

Ce este un fișier Bin?

Fișierele cu extensii .bin sunt de obicei denumite fișiere Bin. Diferența principală dintre fișierele normale și .bin este că fișierele .bin codifică conținutul text în formate numerice. Aceste fișiere se ocupă cu binare care numără sub 2, care sunt 0 și 1. Este o versiune mai scurtă și mai simplă pentru a scrie formate de fișiere binare.

Anterior, nu vi s-a oferit libertatea de a vizualiza fișiere în format bin pe Android. Fișierele bin sunt comenzile executabile setate pentru dispozitivele computerului. Și fișierele bin sunt foarte importante atunci când doriți să accesați fișierele de pe computer. Fișierele bin au mai multe modalități de a se deschide chiar și pe dispozitivele Android, dar pașii trebuie urmați cu atenție.

  Cum să vezi dacă cineva îți citește textul pe Android

Cum se deschide fișierul Bin pe Android?

Fișierele bin nu sunt foarte folosite în zilele noastre. Dacă intenționați să rulați aceste tipuri de fișiere, ar trebui să aveți în vedere și pericolele rulării lor, deoarece unele comenzi executabile pot conține amenințări și viruși care vă pot dăuna dispozitivelor.

Iată pașii despre cum să deschideți fișierul bin pe mobil:

1. Lansați aplicația File Manager pe dispozitivul dvs. Android.

2. Faceți clic pe pictograma de căutare din colțul din dreapta sus.

3. Introduceți .bin în bara de căutare și apăsați pe rezultatul dorit.

4. După ce selectați fișierul, veți primi o opțiune de a selecta formatul în care doriți să deschideți acest fișier. Poate fi de orice tip, de exemplu, documente, audio, videoclipuri sau imagini.

5. Deschideți fișierul .bin prin intermediul unor aplicații, cum ar fi Browser Chrome, MS Docs, Vizualizator HTMLetc.

Iată cum se deschide fișierul bin pe mobil Android.

Cum se deschide fișierul Bin în Windows 10?

Să vedem pașii pentru a deschide fișierul Bin în Windows 10 PC/laptop.

1. Apăsați combinația de taste Windows+S pentru a deschide bara de căutare Windows.

2. Căutați Acest PC și faceți clic pe Deschidere.

3. Din colțul din dreapta sus, căutați fișiere .bin în bara de căutare.

4. Faceți clic pe fișierul bin dorit pe care doriți să îl deschideți.

Cum funcționează fișierele Bin și care este structura lor?

Fișierele bin funcționează ca intrare pentru multe programe. Structura acestor fișiere depinde în mare măsură de conținutul acestor fișiere. Unele programe, care sunt folosite în scopuri de backup, folosesc și acest format de fișier. Mult timp datele sunt comprimate, făcând structura greu de înțeles. Când datele nu sunt comprimate, devin greu de înțeles; motivul fiind că poate fi sub formă de imagini sau muzică.

  Top 10 moduri de a repara ecranul Android devine negru în timpul apelurilor

Care este lista de convertizor de fișiere Bin?

Vă puteți converti fișierele bin în documente, PDF-uri, imagini etc. Iată o listă cu câteva convertoare de fișiere bin.

1. AnyBurn

AnyBurn este un program portabil, dar capabil de inscripționare CD/DVD/Blu-ray. Oferă o linie de sosire pentru crearea și inscripționarea unui CD. Caracteristicile cheie ale AnyBurn sunt că arde fiecare fișier de imagine CD, DVD și Blu-ray.

2. DEAMON Tools Lite

DEAMON Tools Lite vă ajută să montați fișiere imagine disc și emulează diferite dispozitive. Instrumentul vă ajută să creați imagini ale discurilor optice și să le organizați bine prin catalog.

3. WinISO

WinISO vă ajută să convertiți formatele de imagine de disc. Puteți monta imaginile editate fără a le salva în prealabil și puteți arde imaginile editate.

4. Atelier ISO

Atelier ISO este special conceput pentru gestionarea și conversia imaginilor ISO. De asemenea, puteți efectua operațiuni de copiere și inscripționare CD/DVD.

5. Setul de instrumente ISO

Setul de instrumente ISO este o aplicație ușoară și simplă care vă poate ajuta să gestionați fișierele ISO. Puteți manipula cu ușurință ISO prin intermediul acestuia și puteți crea imagini ISO sau puteți copia imagini ISO de pe CD/DVD.

6. AnyToISO

AnyToISO este un instrument de la CrystalIdea. Vă ajută să vă convertiți fișierele în imagini ISO, .bin, MDF, PDI, fișiere imagine etc.

De ce sunt necesare fișierele .bin?

Mai jos sunt enumerate cazurile pentru care sunt necesare fișierele .bin:

 • Când lucrați în biroul de asistență IT al unei companii și utilizatorii au nevoie de ajutorul dvs. pentru a vizualiza sau deschide astfel de fișiere.
 • Pentru a accesa datele istorice, este necesar să fie accesate fișierele pentru a vizualiza datele istorice salvate de un fost utilizator.
 • Software-ul antivirus se actualizează automat. Dar dacă ați închis opțiunea de actualizare automată, puteți actualiza manual antivirusul și, în timp ce faceți acest lucru, este posibil să întâlniți fișiere bin.
  Remediați eroarea Wyze 07 pe Android

Citiți acest articol de la început pentru a afla cum să deschideți fișierul bin pe mobil.

Care sunt diferitele tipuri de date care pot fi stocate în fișiere cu extensii .bin?

Să vedem lista cu diferite tipuri de date care pot fi stocate în fișiere cu extensii .bin.

 • Fișiere executabile binare
 • Fișier codificat Macbinary
 • Fișier binar emulator
 • Date despre jocuri GOG.com
 • ROM-ul jocului Atari
 • ROM-ul jocului Sega
 • Fișier executabil Linux
 • BIOS emulator
 • Firmware-ul routerului
 • Date despre jocuri Nintendo
 • Date binare
 • Imagine de disc
 • Video

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Ce este un format de fișier Bin?

Ans. Formatul de fișier Bin stochează informațiile în format binar. Este compatibil cu stocarea pe disc, permițând salvarea media pe un disc fizic.

Q2. Ce este un folder Bin?

Ans. Dosarul Bin deține fișierele binare. Acestea conțin codurile executabile efective pentru aplicații.

Q3. Ce este fișierul .Bin?

Ans. Un fișier Bin se mai numește și fișier binar care conține informații precum imagini, videoclipuri, texte și audio. Formatul este folosit foarte puțin în zilele noastre din cauza mai puține CD-uri și DVD-uri.

***

Sperăm că acum aveți o idee mai clară despre ce sunt fișierele .bin și despre cum să deschideți fișierul bin pe Android și Windows 10. Puteți să ne anunțați orice întrebări sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.

x