Cum să descărcați GIF de pe Twitter

GIF-urile sunt cel mai distractiv și popular mod prin care puteți interacționa pe Twitter. Pentru cei neinițiați, GIF-urile sunt scurte clipuri video animate pe care le puteți folosi pentru interacțiunea vizuală. Twitter se mândrește cu un motor de căutare GIF dedicat, care facilitează căutarea și trimiterea GIF-urilor potrivite. Cu toate acestea, dacă doriți să descărcați GIF-urile preferate de pe Twitter, nu există o modalitate ușoară de a face acest lucru. Având în vedere popularitatea GIF-urilor pe Twitter, v-ați aștepta ca compania să simplifice procesul de descărcare a GIF-urilor. Dar nu este cazul. Ei bine, nu vă faceți griji, deoarece suntem aici cu un ghid simplu despre cum să descărcați GIF de pe Twitter pe diferite platforme.

Descărcați GIF de pe Twitter (2023)

Pentru a descărca GIF-urile preferate de pe Twitter, trebuie să depindeți de site-uri web și aplicații terțe. Procesul în sine nu este complicat. Inițial, ar putea părea descurajantă, dar trebuie doar să vizitați site-ul web și să urmați câțiva pași pentru a finaliza treaba. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți descărca GIF-urile preferate de pe Twitter pe dispozitive Windows, macOS, iOS și Android. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a naviga în articol, în funcție de platforma dvs.

Notă: Mai devreme, trebuia să descărcați GIF-ul sub forma unui fișier video și apoi să convertiți acel videoclip într-un GIF folosind instrumente precum ezGIF sau Cloud Convert. Dar nu mai trebuie să faceți asta, deoarece am recomandat site-uri web și aplicații care vă permit să descărcați direct GIF-uri de pe Twitter.

Cum să salvezi GIF-uri de pe Twitter pe web/desktop

Dacă accesați Twitter prin intermediul computerului dvs. Mac sau Windows, puteți lua ajutorul unor site-uri web terțe, precum și al extensiilor de browser pentru a descărca GIF-uri. Deci, să aruncăm o privire la instrumentele pe care le puteți folosi pentru a descărca un GIF Twitter prin browserul web de pe desktop.

1. Utilizarea site-urilor web ale terților

Metoda #1: RedKetchup.io

RedKetchup este un site web bogat în funcții care vă permite să salvați GIF-uri Twitter pe desktop. RedKetchup vă permite să descărcați nu numai GIF-uri, ci și imagini și videoclipuri de pe Twitter. Aveți chiar și opțiunea de a salva GIF-uri de pe Twitter ca fișiere MP4. Puteți descărca mai multe atașamente media de pe platforma de socializare și într-un format de fișier zip. Pe lângă faptul că este un simplu program de descărcare GIF Twitter, RedKetchup oferă și o multitudine de instrumente de imagine, instrumente de animație și instrumente de pictograme. Acestea fiind spuse, urmați pașii de mai jos pentru a descărca GIF-uri de pe Twitter într-un browser web:

 • Conectați-vă la contul dvs. Twitter pe un desktop Windows sau macOS utilizând browserul web dorit.
 • Deschideți GIF-ul pe care doriți să îl descărcați și copiați adresa URL a Tweetului.
  Biletul dvs. pentru urmărirea precisă a timpului

 • Apoi, navigați la site-ul web RedKetchup.io (vizita), care este gratuit de utilizat, dar conține unele reclame. Lipiți linkul copiat în caseta de text Tweet Link de pe pagina web și apoi faceți clic pe butonul „Sigla Twitter”.

 • După procesare timp de câteva secunde, veți vedea atașamentul media selectat în secțiunea „Descărcați media”. Alegeți opțiunea „GIF-Animated GIF” din meniul „Descărcați GIF ca” de pe acest ecran.
 • Apoi, faceți clic pe butonul „Descărcare” din dreapta jos, așa cum se arată în captura de ecran de mai jos.

 • Acest lucru va iniția procesul de descărcare și vă va duce la fereastra finală de descărcare. În această fereastră, puteți vedea numărul de cadre din GIF, durata GIF, dimensiunile, numele fișierului, dimensiunea fișierului și mai multe detalii. Faceți clic din nou pe butonul Descărcare din colțul din stânga sus pentru a salva GIF-ul local pe computer.

 • Și voila! Ați descărcat cu succes un GIF de pe site-ul Twitter pe computerul dvs. Mac sau Windows. De asemenea, puteți adăuga mai multe link-uri GIF tweet pe site și puteți descărca un folder zip cu toate GIF-urile care vă plac.

Metoda #2: Instrumente SEO mici Twitter GIF Downloader

Small SEO Tools este un alt site bun pe care îl puteți folosi pentru a descărca GIF-uri de pe Twitter. Este un site web simplu și gratuit, care vă va permite să descărcați GIF-uri de înaltă calitate de pe Twitter instantaneu și să le salvați pe desktop. Urmați pașii de mai jos pentru a continua.

 • Pur și simplu copiați URL-ul Tweet cu GIF-ul pe care doriți să îl descărcați și vizitați site-ul web Small SEO Tools folosind acest link. Lipiți linkul copiat în caseta de text „Introduceți adresa URL a videoclipului” de pe site. Apoi, faceți clic pe butonul „Descărcați GIF Twitter”.

 • Site-ul web va procesa adresa URL și va genera linkul de descărcare GIF în câteva secunde. În cele din urmă, faceți clic pe butonul „Descărcare” de lângă opțiunea de calitate imagine/GIF, așa cum se arată mai jos.

2. Twitter Media Assist Chrome Extension

Google Chrome oferă mai multe extensii care vă permit să faceți o varietate de lucruri în browser, inclusiv să descărcați videoclipuri și GIF-uri de pe Twitter. Cu toate acestea, în timp ce testăm instrumentele pentru acest ghid, extensia Chrome care ne-a atras atenția se numește „Twitter Media Assist” și simplifică foarte mult procesul de descărcare a GIF-urilor de pe Twitter. Urmați pașii menționați mai jos pentru a afla cum să instalați această extensie și să o utilizați pentru a salva un GIF de pe Twitter.

 • Mai întâi, accesați magazinul web Chrome și căutați Twitter Media Assist, sau puteți faceți clic pe acest link pentru a obține extensia. Acum, trebuie să faceți clic pe butonul „Adăugați la Chrome” pentru a instala extensia.

Notă: deși extensia nu a fost actualizată în aproape doi ani, funcționează conform intenției și are, de asemenea, o mulțime de recenzii pozitive.

 • Odată instalat, este ușor să utilizați acest instrument. Pur și simplu navigați la un tweet cu GIF-ul pe care doriți să îl descărcați. Veți vedea o nouă pictogramă de descărcare lângă pictograma de partajare.
 • Pur și simplu faceți clic pe pictograma „Descărcați” pentru a descărca un GIF de pe Twitter pe desktop. Această extensie Chrome, de fapt, funcționează și cu videoclipuri și imagini postate pe Twitter.
  Cum să diminuezi sau să stingi lumina tastaturii pe un MacBook

 • Cu toate acestea, rețineți că Twitter Media Assist descarcă GIF-urile în ambele formate .gif și .mp4 în mod implicit. Puteți modifica această setare cu ușurință. Faceți clic pe pictograma extensiei de lângă bara de adrese, apoi faceți clic pe pictograma cu trei puncte de lângă extensie și vizitați meniul de setări „Opțiuni”.

 • Sub setările extensiei, trebuie să deselectați opțiunea MP4 pentru promptul „Vreau să salvez Twitter GIF ca”. De acum încolo, veți putea salva numai fișiere GIF pe computerul Mac sau Windows.

Cum să descărcați GIF-uri de pe Twitter pe iPhone

Am recomandat două aplicații pe care le puteți folosi pentru a salva GIF-uri din aplicația mobilă Twitter pe iPhone. Să vedem cum funcționează ambele aplicații:

Folosind aplicația GIFWrapped

Dacă doriți să descărcați GIF-uri de pe Twitter pe dispozitivul dvs. iOS, GIFWrapped este aplicația de care aveți nevoie. Această aplicație vă permite să descărcați și să salvați fără probleme GIF-urile dorite. Cu toate acestea, personal, consider că dezvoltatorul ar trebui să actualizeze interfața de utilizare a aplicației, deoarece pare destul de depășită. Acestea fiind spuse, urmați pașii menționați mai jos pentru a vedea cum funcționează:

 • Descărcați aplicația GIFWrapped (Gratuit) din iOS App Store.
 • Deschideți tweet-ul cu GIF-ul pe care doriți să îl descărcați și atingeți pictograma „Partajare”. Apoi, atingeți opțiunea „Copiați linkul” pentru a copia linkul în clipboard.

 • Acum, deschideți aplicația GIFWrapped și inserați linkul copiat în bara de căutare și atingeți căutare pe tastatură.

 • Aplicația va descărca instantaneu GIF-ul de pe Twitter și îl va salva în biblioteca GIFWrapped pentru tine. Acum, puteți partaja, copia și salva cu ușurință GIF-ul în aplicația Fotografii de pe iPhone. Pentru a face acest lucru, apăsați lung pe GIF pentru a deschide meniul de opțiuni și atingeți opțiunea necesară.

Și voila! Acum sunteți gata să descărcați și să salvați GIF-urile preferate pe dispozitivul iOS. Le puteți refolosi oriunde doriți și puteți face comentariile la postări mai distractive.

Folosind aplicația Gifitize

O altă aplicație uimitoare pe care o puteți încerca este Gifitize. Gifitize reduce procedura de copiere și inserare în doi pași a GIFWrapped și vă permite să partajați direct tweet-ul dorit cu GIF-ul în aplicație. Personal, îmi place interfața de utilizare Gifitize, deoarece este modernă în comparație cu GIFWrapped. Urmați pașii menționați mai jos pentru a descărca GIF-uri pe Twitter folosind Gifitize.

 • Instalați aplicația Gifitize (Gratuit) din iOS App Store.
 • Acum, navigați la GIF-ul Twitter pe care doriți să îl descărcați. Apoi, faceți clic pe „pictograma de distribuire” pentru a deschide meniul de partajare.

 • În meniul de partajare, trebuie mai întâi să atingeți opțiunea „Partajare prin” și apoi să selectați aplicația Gifitize. Este posibil să atingeți butonul „Mai multe” aici pentru a localiza aplicația.

 • Si asta e. Acest lucru va salva cu succes GIF-ul de pe Twitter în Gifitize. Vă rugăm să rețineți că promptul se va referi la GIF ca imagine. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece va fi salvat în format GIF.
  Explorarea strategiilor de marketing unice pentru întreprinderile mici

 • Acum deschideți aplicația Gifitize și treceți la secțiunea „Coadă” din bara de navigare de jos. Veți observa GIF-ul selectat în coadă. Aici, atingeți butonul Descărcare pentru a descărca și salva GIF-ul pe dispozitivul iOS.

Cum să descărcați GIF-uri de pe Twitter pe Android

Folosind aplicația Tweet2gif

Puteți descărca GIF-uri Twitter pe telefonul dvs. Android utilizând aplicația Tweet2gif. Tweet2gif simplifică procesul de salvare a GIF-urilor care vă plac pe dispozitiv și vă permite să le descărcați direct în format .mp4 sau .GIF. Deși aplicația funcționează conform intenției, interfața de utilizare și timpul necesar de procesare ar putea fi îmbunătățite. Acestea fiind spuse, să ne uităm la pașii de urmat:

 • Descărcați aplicația Tweet2gif (Gratuit) din Google Play Store.
 • Apoi, navigați la tweet-ul cu GIF-ul pe care doriți să îl descărcați și atingeți pictograma de distribuire. Apoi, copiați link-ul tweet folosind butonul „Copy Link”.

 • Acum, deschideți aplicația Tweet2gif și inserați linkul copiat în caseta de text URL și apăsați butonul „Descărcați GIF”.
 • Asta este. GIF-ul va fi salvat instantaneu în biblioteca dvs. de fotografii. Cu toate acestea, puteți vedea GIF-ul sau îl puteți partaja și din Tweet2gif.

Alternativ, puteți folosi și aplicația „Descărcați videoclipuri Twitter – GIF” disponibilă în Magazinul Google Play (Descarca). Puteți fie să copiați și să lipiți linkul tweet în aplicație, fie să utilizați opțiunea „Partajare prin” din Twitter pentru a partaja direct linkul tweet către această aplicație. Veți vedea apoi opțiunile de descărcare GIF și MP4 și o puteți alege pe cea pe care o preferați.

Aplicația Download Twitter Videos – GIF are o interfață de utilizare curată, una care este cu siguranță mai bună decât Tweet2gif, dar există o avertizare majoră. Aplicația este plină de reclame, inclusiv reclame banner și ferestre pop-up reclame video. Cu toate acestea, puteți scăpa de reclame pentru o simplă sumă de 2,99 USD, ceea ce este grozav.

Folosind aplicația TwittaSave open-source

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații gratuite și open-source pentru a descărca GIF-uri Twitter, ar trebui să verificați TwittaSave de Emmanuel Kehinde pe Github. Această aplicație simplă vă permite să salvați GIF-ul de pe Twitter pe mobilul dvs. Android. Puteți adăuga un nume personalizat la GIF-urile dvs. folosind această aplicație. Îmi place cât de perfect funcționează aplicația și nu afișează nici reclame. Urmați acești pași pentru a începe să utilizați TwittaSave:

 • In primul rand, vizitați pagina GitHub a lui Kehinde folosind link-ul atașat și descărcați apk-ul gratuit. Trebuie să derulați în jos până când vedeți linkul de descărcare apk pentru Android.

 • Odată descărcat, instalați apk-ul TwittaSave pe dispozitiv.

 • Acum, tot ce trebuie să faceți este să copiați și să inserați linkul tweet-ului cu GIF-ul pe care doriți să-l salvați și să apăsați butonul Descărcare video/gif. Acesta va descărca GIF-ul pe dispozitiv în câteva secunde.

Descărcați cu ușurință GIF-urile dvs. preferate de pe Twitter

Sunt sigur că acum ați învățat cele mai bune modalități de a descărca GIF-uri de pe Twitter pe toate platformele, inclusiv Windows, Mac, Android și iOS. Odată descărcat, puteți partaja și încărca aceste GIF-uri oriunde doriți, direct din galeria dvs. foto. Deci, mergeți mai departe și începeți să salvați imaginile, videoclipurile și GIF-urile preferate de pe Twitter chiar acum. Alternativ, puteți consulta cele mai bune 5 moduri pe care le puteți utiliza pentru a salva firele Twitter. De asemenea, consultați articolul nostru despre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a utiliza Twitter și a profita la maximum de această platformă de socializare. Acestea fiind spuse, ce metodă vei folosi pentru a descărca GIF-uri Twitter? Comentează mai jos!