Cum să conectați două seturi de AirPod-uri la același Mac

Știm cu toții cât de minunat este să asculți prin AirPod-urile noastre. Dar știi ce e și mai bine? Împărtășirea experienței de ascultare cu o altă persoană, indiferent dacă folosește AirPods, Beats sau orice alte căști Bluetooth sau cu fir.

Acum, macOS nu acceptă partajarea audio la două seturi de căști simultan. Din fericire, vă puteți bucura de același sunet pe mai multe căști, cu o soluție ușoară.

Așadar, permiteți-ne să vă arătăm cum puteți conecta două perechi de AirPod-uri la Mac-ul dvs., creând o experiență audio wireless captivantă, de co-ascultare.

Puteți conecta două seturi de AirPod-uri la un Mac?

Versiunile moderne de macOS, inclusiv macOS Ventura și macOS Sonoma, nu dispun de funcția Partajare audio de la iOS, care vă permite să partajați cu ușurință sunetul iPhone-ului la două seturi de AirPods.

Pentru a conecta două seturi de AirPod-uri la orice Mac, vom folosi o funcție încorporată numită Audio MIDI Setup, care vă permite să redați audio prin mai multe difuzoare și căști pe Mac.

Spre deosebire de caracteristica Partajare audio a iPhone-ului dvs., care acceptă doar AirPod-uri sau anumite căști Beats, Audio MIDI Setup funcționează cu toate tipurile de dispozitive audio, indiferent dacă se conectează prin Bluetooth sau prin cablu, conform ghidului de utilizare Audio MIDI Setup de pe Site-ul Apple.

Cum să conectați două AirPod-uri la Mac

Pentru a conecta două bucăți de AirPods sau alte căști la un MacBook sau un computer desktop Mac și pentru a partaja sunetul cu un prieten, vom crea un dispozitiv audio virtual în Audio MIDI Setup, vom trimite sunetul de la ambele seturi de AirPod-uri către acesta și vom selecta acest dispozitiv. în meniul de volum al sistemului.

  iPadOS aproape că va face iPad-ul dvs. un computer adevărat

Urmați acești pași pentru a crea un dispozitiv virtual multi-audio:

 • Asociați ambele AirPod-uri cu Mac-ul dvs. Dacă nu aveți AirPods, puteți asocia orice alte căști Bluetooth cu computerul.
 • Deschideți o nouă fereastră Finder, faceți clic pe Aplicații în bara laterală și deschideți folderul Utilități.
 • Faceți dublu clic pe Audio MIDI Setup în folderul Utilities pentru al lansa. De asemenea, puteți deschide Audio MIDI Setup utilizând căutarea Spotlight pe Mac.
 • Faceți clic pe butonul plus (+) din colțul din stânga jos al ferestrei Audio MIDI Setup și alegeți opțiunea Create Multi-Output Device din meniul contextual.
 • În dreapta, bifați casetele de lângă cele două seturi de AirPods sau alte căști pe care doriți să le utilizați.
 • Selectați Multi-Output Device din lista din stânga, faceți clic pe el pentru a redenumi dispozitivul dvs. audio virtual și apăsați Enter. Dați-i un titlu descriptiv, cum ar fi Căști partajate.
 • Dați Control-clic pe dispozitivul dvs. audio virtual și alegeți Utilizați acest dispozitiv pentru ieșirea sunetului.
 • Deși macOS nu are caracteristica Partajare audio, metoda de mai sus vă va permite dvs. și unui prieten să partajați audio de pe același Mac fără a vă limita la un singur set de AirPods.

  De asemenea, puteți să faceți clic pe controlul volumului din bara de meniu macOS și să selectați noul dispozitiv cu mai multe ieșiri sub secțiunea Ieșire.

  Nu uitați să deconectați și să deconectați AirPod-urile prietenului dvs. când ați terminat de partajat audio!

  Există glisoare de volum separate?

  Din păcate, soluția MIDI Audio Setup nu oferă glisoare de volum separate pentru fiecare pereche de căști în bara de meniu macOS și în Centrul de control. Reglarea volumului separat pentru fiecare set de AirPod-uri conectate la Mac este posibilă numai cu comenzile fizice ale căștilor.

    12 remedieri pentru erorile care nu se lansează Civilization 5

  Conectați două AirPod-uri pentru a partaja sunetul Mac-ului dvs. cu un prieten

  În timp ce tu și prietenul tău poți asculta atât cu un singur AirPod, partajarea a două perechi de AirPod creează o experiență de ascultare comună convingătoare, fiecare persoană bucurându-se din plin de avantajele sunetului spațial și a sunetului surround pe care le oferă AirPods.

  Încă sperăm că Apple va aduce caracteristica Partajare audio de la iOS la macOS, astfel încât utilizatorii să poată conecta cu ușurință mai multe AirPod-uri la un Mac fără a se baza pe soluții ca aceasta.