Cum să adăugați muzică la prezentarea dvs. PowerPoint

Există multe modalități de a vă îmbunătăți prezentarea PowerPoint – adăugarea de animații la obiecte, personalizarea stilurilor de tranziție a diapozitivelor și utilizarea temelor interesante pentru a numi câteva. Pe lângă toate acestea, puteți adăuga și muzică la prezentarea dvs.

Adăugarea de muzică la prezentarea dvs

PowerPoint face foarte simplu să adăugați muzică la prezentarea dvs. Adăugarea de muzică la prezentarea dvs. poate fi o idee grozavă, dar există și cazuri în care poate fi considerată neprofesională. Nu suntem aici pentru a vă spune când să o faceți, doar cum să o faceți, dar să ne asigurăm că este potrivit pentru situație.

Comutați la fila „Inserare” și apoi faceți clic pe butonul „Audio”.

Va apărea un meniu, care vă oferă opțiunea fie de a încărca muzică de pe computer, fie de a înregistra propria melodie audio.

Dacă doriți să înregistrați propriul sunet, selectați „Înregistrare audio” și va apărea fereastra „Înregistrare sunet”. Continuați și dați un nume audio, apoi faceți clic pe pictograma „Înregistrare” când sunteți gata să începeți.

După ce pictograma „Înregistrare” este selectată, va porni un cronometru care vă oferă durata totală a sunetului înregistrat. După ce sunteți gata să opriți înregistrarea, apăsați pictograma „Oprire”. Pentru a asculta înregistrarea, puteți apăsa pictograma „Redare”. Dacă sunteți mulțumit de ceea ce înregistrați, selectați „OK” pentru a-l introduce în prezentare.

Dacă preferați să încărcați muzică de pe computer, reveniți la meniul de opțiuni audio și selectați „Audio pe PC-ul meu”. Aceasta va deschide directorul computerului dvs. Găsiți fișierul audio pe care doriți să-l utilizați, apoi selectați „Inserați” în colțul din dreapta jos al ferestrei. PowerPoint acceptă mai multe formate populare, cum ar fi MP3, MP4, WAV și AAC.

  8 tipuri de hacking etic despre care ar trebui să știți

Acum veți vedea o pictogramă difuzor care apare în prezentarea dvs. Aici, puteți reda audio, controlați volumul și mutați sunetul înapoi sau înainte cu 0,25 secunde.

În plus, fila „Redare” apare în panglică. În mod implicit, „Stilul audio” este setat automat la „Fără stil”. Aceasta înseamnă că sunetul va fi redat doar pe diapozitivul în care îl inserați, pictograma va apărea în prezentare, iar sunetul va începe doar după ce faceți clic pe acea pictogramă.

Dar poți schimba toate astea. Puteți folosi opțiunile de aici pentru a regla volumul de redare implicit, pentru a alege dacă muzica pornește automat sau la un clic, dacă este redată în alte diapozitive, dacă se execută în buclă până când o opriți și așa mai departe.

Vom schimba acest lucru selectând „Redare în fundal” în secțiunea „Stiluri audio”.

Există și alte câteva opțiuni disponibile pentru dvs. Puteți adăuga (sau elimina) marcaje pentru momente specifice în clipul dvs. audio, puteți tăia părți ale sunetului și puteți oferi sunetului un efect de fade in/out.

Utilizați aceste instrumente pentru a personaliza sunetul perfect pentru prezentarea dvs.