Cele mai bune controlere Nintendo Switch din 2024

Dacă sunteți proprietar de Switch, există o gamă largă de controlere cu fir și fără fir care vă pot oferi o serie întreagă de îmbunătățiri ale gameplay-ului. Cu comenzi de mișcare pe șase axe, funcții de zgomot, funcții de buton mapabile, moduri turbo și chiar afișaje cu LED-uri, vă puteți personaliza aspectul și stilul de joc.

Corbin Davenport / MakeUseOf

Luând în considerare calitatea, performanța și caracteristicile, Controlerul Nintendo Switch Pro ia coroana. Dacă ai folosit controlere PlayStation sau Xbox, vei fi surprins de cât de confortabil se simte Pro în mâinile tale.

Se reduce la aspectul butoanelor controlerului Nintendo Switch Pro. Declanșatoarele și butoanele de față sunt mai mari, ceea ce este mult mai bine, mai ales dacă mâinile tale se simt înghesuite folosind Joy-Cons. Are, de asemenea, un D-pad real, spre deosebire de butoanele direcționale separate. Prinderea texturată este cireșul de deasupra.

Controlerul Nintendo Switch Pro este, de asemenea, unul la unu cu Joy-Cons în ceea ce privește funcțiile. Ai în continuare suport Amiibo, comenzi de mișcare, un cititor NFC și rumble HD. Iar stilul semi-transparent este o atingere plăcută!

Controler Nintendo Switch Pro

Cel mai bun în general

Dacă preferați un controler tradițional, controlerul Nintendo Switch Pro este cel mai bun lucru. Are toate aceleași caracteristici încorporate ca și Joy-Cons, excluzând împărțirea în două jumătăți.

Pro

 • Mai bine pentru sesiuni lungi de joc
 • Toate curbele și fără unghiuri ascuțite
 • Înlocuitor perfect dacă vi se pare că Joy-Con-urile sunt prea mici
 • Designul semi-translucid este un deliciu pentru ochi

Contra

 • Marca de nume vine cu un cost premium

PDP

Dacă sunteți după un controler portabil pentru Switch, nu doriți să cheltuiți o avere și nu vă pasă că este wireless, controlerul cu fir PDP Rematch este practic perfect din toate punctele de vedere.

Acest controler este licențiat oficial de Nintendo și are un design rece de ciupercă neagră și verde lime care strălucește în întuneric. Există două butoane programabile cu palete din spate, cărora le puteți remapa funcțiile butoanelor. De asemenea, puteți personaliza aspectul controlerului cu plăci frontale și stick-uri interschimbabile.

  Cum să oferiți un joc Steam

Comenzile de volum sunt ușor de reglat folosind D-pad și există un port pentru o mufă audio de 3,5 mm, astfel încât să vă puteți bucura de un sunet superior cu căștile preferate cu fir. Acest controler ușor cu fir arată și se simte grozav și este o alternativă accesibilă.

Controler cu fir PDP REMATCH pentru Nintendo Switch

Cel mai bun buget

25 USD 28 USD Economisiți 3 USD

Dacă rar jucați Nintendo Switch andocat, controlerul cu fir PDP Rematch este cea mai evidentă opțiune. Este confortabil, ușor și are un design grozav care se potrivește consolei.

Pro

 • Design distractiv care strălucește în întuneric
 • Ușoare și confortabile de utilizat
 • Licență oficială
 • Port pentru căști

Contra

 • Nu wireless
 • Fără butoane mapabile

PutereA

Un controler wireless care este la fel de vibrant și colorat ca seria de jocuri din care este inspirat, controlerul wireless îmbunătățit PowerA Mario Pop vă permite să purtați inima iubitoare de Mario pe mânecă de fiecare dată când porniți Switch-ul.

Există două butoane de înapoi care pot fi utilizate pentru a realoca funcțiile de declanșare pentru a permite un joc mai intuitiv și există și suport pentru controlul mișcării. Te vei bucura de 30 de ore de joc la o încărcare completă, iar un cablu de încărcare USB-C de 10 picioare este, de asemenea, inclus.

Dispunând de unul dintre cele mai colorate modele pe care le-am văzut pe un controler Switch, acest controler fără fir Mario Pop transmite în mod satisfăcător tot ce este despre Nintendo: distracție fără sfârșit.

Controler wireless îmbunătățit PowerA pentru Nintendo Switch – Mario Pop

Cel mai bun pentru durata de viață a bateriei

Când este complet încărcat, controlerul wireless îmbunătățit PowerA oferă 30 de ore de distracție. Nasturii suplimentari din spate și finisajul colorat sunt, de asemenea, un plus binevenit.

Pro

 • Design vesel pe tema Mario
 • Butoanele din spate care pot fi mapate oferă personalizare limitată
 • Autonomie foarte bună a bateriei

Contra

 • Mai multe opțiuni de personalizare ar fi bune

Cel mai bun controler Nintendo Switch pentru personalizare: GuliKit KingKong 2 Pro

GuliKit

  Protocolul de automatizare a conținutului de securitate (SCAP) explicat în 5 minute sau mai puțin

Controlerul fără fir GuliKit KingKong 2 Pro este un controler terță parte care are câteva caracteristici bune pentru a-ți oferi un plus de joc. KingKong 2 Pro acceptă sensul de mișcare, permițându-vă să înclinați și sau să agitați controlerul pentru mișcare. De asemenea, are o funcție de pilot automat care poate înregistra diferite apăsări de butoane și le poate repeta automat, ceea ce este util pentru a cultiva obiecte agricole în joc.

Joystick-urile de detectare cu efect Hall acționează pentru a preveni orice probleme de deplasare sau zone moarte, folosind senzori magnetici pentru a oferi o mai mare precizie, precum și durabilitate. Controlerul are, de asemenea, un mod FPS, care poate fi folosit pentru a vă permite să reglați sensibilitatea joystick-urilor pentru un joc mai strâns.

Este încorporată o funcție de detectare NFC și există, de asemenea, o trezire cu o singură tastă pentru consola Switch, odată ce aceasta a fost asociată cu King Kong 2 Pro. În plus, o funcție de schimb permite o recalibrare a funcțiilor butonului AB XY pentru a se potrivi preferințelor dvs. de joc.

Gamepad Bluetooth fără fir GuliKit KingKong 2 Pro

Cele mai multe personalizări

70 USD 80 USD Economisiți 10 USD

Dacă ați mai simțit înțepătura controlerului în derivă, Gamepad-ul Bluetooth fără fir GuliKit KingKong 2 Pro vă va ajuta să uitați trecutul cu joystick-urile sale de detectare a salii. De asemenea, oferă un set grozav de opțiuni de personalizare pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Pro

 • Fără joystick-uri de deriva
 • Setări personalizabile
 • Mod FPS dedicat
 • Durată bună a bateriei

Contra

 • Declanșatoarele pot fi puțin prea sensibile

HORI

HORI Nintendo Switch Pad Pro este controlerul perfect pentru jucătorii Switch care înclină spre stilul de joc portabil. Acționând ca un Joy-Con de dimensiuni mari, acest set de controlere glisante oferă o experiență portabilă de dimensiune completă, făcând jocul tău mai captivant.

  Cum să-ți pornești computerul automat pe o programare

Dispunând de o prindere mai mare și mai confortabilă, precum și de butoane mai mari, declanșatoare, stick-uri analogice și un D-pad, acest lucru se simte bine de ținut. Are butoane de declanșare din spate alocabile, care oferă o cantitate mică de personalizare și există și o funcție Turbo, unde puteți programa apăsări rapide de butoane în diferite trepte pe secundă.

Nu acceptă controlul mișcării și nici nu există zgomot HD. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei experiențe portabile mai bune în timp ce jucați pe Switch, aceasta este o modalitate excelentă de a o face.

Hori Nintendo Switch Split Pad Pro (albastru)

Cele mai bune înlocuiri Joy-Con

42 USD 50 USD Economisiți 8 USD

Cu Hori Nintendo Switch Split Pad Pro, puteți duce oriunde experiența unui controler de dimensiune completă. Are, de asemenea, câteva funcții utile, cum ar fi butoanele Turbo și declanșatoarele spate care pot fi mapate.

Pro

 • Prindere mai mare și mai confortabilă
 • Declanșatoarele din spate pot fi mapate
 • Funcție Turbo pentru a minimiza apăsarea butoanelor
 • Design albastru cool

Contra

 • Fără control al mișcării
 • Nu poate fi folosit separat ca Joy-Con-urile obișnuite

FAQ

Î: Pot folosi un controler terță parte cu Nintendo Switch?

Da, poti. De fapt, majoritatea controlerelor prezentate în lista noastră sunt controlere terță parte și funcționează perfect. În funcție de controlerul terță parte, acesta va funcționa de îndată ce îl conectați sau după ce ați atașat un adaptor.

Î: Pot folosi un controler PS5 pe Nintendo Switch?

Da, dar implică folosirea unui adaptor. Dacă preferați un controler mai subțire, mai tradițional, puteți conecta cu ușurință controlerele PS4 și PS5 la Nintendo Switch.

Î: O pereche de Joy-Cons poate fi folosită ca controlere separate?

Într-adevăr, pot. Nu funcționează pentru fiecare joc de pe Nintendo Switch, dar multe dintre titlurile originale ale Nintendo pot fi jucate cu un singur Joy-Con, cum ar fi Mario Kart 8 Deluxe.

Î: Joy-Con-urile sunt încă susceptibile la deriva de stick?

Din pacate, da. Vestea bună este că poți trimite Joy-Con-urile la Nintendo pentru o reparație gratuită, chiar dacă garanția sistemului tău a expirat. Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană pricepută la tehnologie, puteți oricând să remediați singur deviația Joy-Con.