Cele mai bune căști wireless pentru vizionarea televizorului în 2024

Orice pereche veche de căști pur și simplu nu este potrivită pentru a te uita la televizor. Încercarea de a viziona un film cu căști centrate pe bas va avea probabil ca rezultat un dialog înăbușit, în timp ce veți lăsa lumea exterioară să intre dacă nu au anulare a zgomotului. Oricare ar fi nevoile dvs., există o mulțime de căști fără fir grozave pentru vizionarea televizorului.

Cele mai bune căști wireless pentru vizionarea televizorului în general: Sennheiser RS ​​195

Sennheiser

Sennheiser RS ​​195 este un sistem de căști fără fir RF special conceput pentru vizionarea TV. Aceste căști sunt o versiune îmbunătățită a RS 185s și sunt superioare predecesorului lor datorită unui nou design închis, care asigură reducerea pasivă a zgomotului și minimizează scurgerea sunetului.

În plus, 195s încorporează un mod de suprimare a zgomotului care reduce și mai mult zgomotul de fundal, în timp ce diverse opțiuni presetate sporesc frecvențele specifice, cu un accent deosebit pe gama medie. Toate acestea permit modelului RS 195 să ofere dialoguri cu o claritate sporită și o înțelegere îmbunătățită.

Sennheiser RS ​​195

Cel mai bun în general

268 USD 300 USD Economisiți 32 USD

Sistemul de căști fără fir Sennheiser RS ​​195 oferă un design închis pentru reducerea pasivă a zgomotului și reducerea la minimum a scurgerilor de sunet. Cu o claritate îmbunătățită a dialogului, un mod de suprimare a zgomotului și o funcție de ascultare a muzicii pentru o gamă dinamică mai largă, aceste căști oferă o calitate audio excepțională pentru o experiență de divertisment plăcută.

Pro

 • Funcție de ascultare a muzicii cu gamă dinamică extinsă
 • Transmițătorul RF funcționează ca suport de încărcare
 • Durată de viață a bateriei de până la 18 ore
 • Raza de transmisie de 328 de picioare (100 de metri).
 • Suporta intrari analogice si digitale

Contra

 • Incompatibil cu Bluetooth

Cele mai bune căști wireless pentru vizionarea televizorului: Avantree HT5009

Avantree

Căștile Avantree HT5009 depășesc doar prețurile rezonabile. Cu o durată de viață remarcabilă a bateriei de până la 40 de ore, acestea oferă un timp amplu de utilizare pentru sesiunile de binge-watching. De asemenea, au o rază de acțiune wireless de încredere de 50 de metri, iar cu Bluetooth FastStream integrat, garantează și o latență sub 40 ms pentru o experiență perfect sincronizată.

  De ce laptopul tău Samsung nu se pornește?

Mai mult, capacitatea lor de a se conecta la bare de sunet sau la receptoare AV stereo le face o alegere ideală pentru persoanele cu probleme de auz, mai ales atunci când se bucură de timp la televizor cu familia. Puteți pur și simplu să purtați căștile în timp ce toți ceilalți ascultă prin difuzoare.

Avantree HT5009

Cel mai bun buget

120 USD 130 USD Economisiți 10 USD

Căștile Avantree HT5009 sunt compatibile cu toate televizoarele și se laudă cu o rază de conexiune fiabilă de 50 de metri, cu o durată de viață impresionantă a bateriei de până la 40 de ore pentru vizionarea excesivă prelungită. Cu tehnologia lor integrată FastStream Bluetooth, aceste căști oferă, de asemenea, un sunet perfect sincronizat.

Pro

 • Compatibilitate universală
 • Suport de trecere
 • Raza de conexiune decentă
 • Punct de preț accesibil
 • FastStream Bluetooth

Contra

 • Lipsește echilibrul optim de frecvență atunci când ascultați muzică

Cele mai bune căști fără fir cu anulare a zgomotului pentru vizionarea televizorului: Yamaha YH-L700A

Yamaha

Dacă anularea activă a zgomotului este prioritatea ta, Yamaha YH-L700A ar putea fi setul de cutii TV wireless pe care l-ai căutat. ANC se adaptează continuu mediului dumneavoastră, asigurând o experiență TV mai concentrată, menținând în același timp o calitate excelentă a sunetului. Dacă trebuie să fiți mai conștienți de împrejurimile dvs., puteți activa modul de sunet ambiental pentru a permite selectiv anumite frecvențe – perfect atunci când așteptați apeluri sau livrări importante.

Yamaha YH-L700A oferă, de asemenea, un câmp de sunet 3D care emulează calitatea audio a unui cinematograf. În plus, cu tehnologia de urmărire a capului, câmpul sonor se adaptează la mișcările tale, oferind profunzime și precizie spațială, ceea ce face ca Yamaha YH-L700A să fie o alegere excelentă pentru o experiență home theater captivantă.

Yamaha YH-L700A

Cea mai bună anulare a zgomotului

346 USD 500 USD Economisiți 154 USD

Căștile Yamaha YH-L700A excelează în tehnologia ANC, blocând eficient zgomotul nedorit, menținând în același timp o calitate superioară a sunetului. Cu câmpul lor de sunet 3D remarcabil și capabilitățile de urmărire a capului, aceste căști oferă o experiență captivantă de neegalat, făcându-le alegerea perfectă pentru o configurație home theater captivantă.

Pro

 • Suport Bluetooth 5.0 și aptX Adaptive
 • Comenzi simple
 • Durată de viață a bateriei 34 de ore
 • ANC excelent cu modul de sunet ambiental
 • Câmp sonor 3D captivant cu urmărirea capului

Cele mai bune căști fără fir pentru televizor cu o durată mare de viață a bateriei: Jabra Elite 85h

Jabra

  10 purificatoare de aer pentru a combate aerul poluat și pentru a respira ușurat

The Jabra Elite 85h Căștile au o autonomie remarcabilă a bateriei de până la 36 de ore. Această taxă vă permite să obțineți peste 15 filme în medie, iar utilizarea excelentă a anulării zgomotului are un efect redus sau deloc asupra vieții sale.

SmartSound ANC se poate adapta la diverse medii, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de spectacole chiar și în cele mai zgomotoase gospodării. Și, cu opțiunea de sunet ambiental HearThrough, puteți asculta vizitatorii sau chiar puteți avea o conversație fără a fi nevoie să întrerupeți televizorul. Puteți chiar să preluați apeluri clare prin căști când vin.

Jabra Elite 85h

Cea mai bună durată de viață a bateriei

Căștile Jabra Elite 85h oferă o durată de viață impresionantă a bateriei de până la 36 de ore, anulare adaptivă a zgomotului pentru un sunet captivant în orice mediu și opțiunea de a rămâne la curent cu împrejurimile cu funcția HearThrough. Cu o calitate a apelurilor clară, personalizare prin aplicația Jabra Sound+ și un design durabil, aceste căști oferă o experiență audio versatilă și de înaltă calitate.

Pro

 • Opt microfoane încorporate reduc zgomotul de fundal pentru apeluri clare
 • Aplicația Jabra Sound+ pentru ajustarea EQ și crearea profilului
 • Tehnologia de sunet ambiental HearThrough
 • Durabil și rezistent la apă
 • Durată de viață impresionantă a bateriei chiar și atunci când utilizați ANC

Contra

 • Puțin confortabil pe capete mai mari

Cele mai confortabile căști fără fir pentru vizionarea televizorului: Sony WH-1000XM5

Kris Wouk / MakeUseOf

Dacă sunteți în mod deosebit dornic să cumpărați cele mai confortabile căști fără fir pentru sesiuni extinse de maraton în fața cutiei, Sony WH-1000XM5-urile sunt o alegere remarcabilă. Urechile tale vor fi în continuare răcoroase și confortabile chiar și după ce ai urmărit sezoane complete ale emisiunii alese.

Au un profil de sunet bine echilibrat, oferind bas profund și medii clare. Frecvențele joase nu interferează cu dialogul, dar există un egalizator pe care îl puteți ajusta în aplicație pentru a personaliza sunetul după preferințele dvs.

Tehnologia avansată ANC folosește senzori duali de zgomot pentru a bloca zgomotul, oferindu-vă o experiență TV mai concentrată. De asemenea, puteți comuta la modul de sunet ambiental printr-o apăsare rapidă a unui buton, în timp ce optimizatorul Auto NC îmbunătățește anularea zgomotului în funcție de mediul înconjurător.

Sony WH-1000XM5

Cel mai confortabil

344 USD 400 USD Economisiți 56 USD

Căștile Sony WH-1000XM5 oferă un confort excepțional pentru utilizare prelungită și oferă un profil de sunet bine echilibrat, cu bas profund și medii clare. Cu o tehnologie avansată de anulare a zgomotului și capacitatea de a efectua apeluri clare, aceste căști sunt o alegere excelentă pentru pasionații de televiziune.

Pro

 • Durată de viață a bateriei 30 de ore
 • Încărcare rapidă de trei minute pentru trei ore de ascultare
 • Calitate clară a apelurilor
 • Comenzi tactile intuitive
 • Anularea zgomotului lider în industrie
 • EQ personalizabil
  Creatorul de site-uri de folosit în 2023?

FAQ

Î: Cum conectez căștile fără fir la televizorul meu?

Bluetooth este cea mai comună modalitate de conectare fără fir. Pur și simplu puneți căștile în modul de asociere, care de obicei implică apăsarea butonului de pornire până când obțineți un LED care clipește sau auziți un bip.

După aceasta, trebuie să accesați setările televizorului, urmate de setările de sunet sau audio. Accesați „sound out” și selectați „utilizați difuzor wireless”. Faceți clic pe „Dispozitiv Bluetooth”, apoi găsiți numele căștilor și conectați-vă. Căștile și televizorul ar trebui acum să fie asociate. Totuși, acestea sunt linii directoare generale, iar pașii pot varia de la televizor la televizor.

Dacă televizorul dvs. este un model mai vechi, este posibil să nu aibă o opțiune Bluetooth. În acest caz, va trebui să investiți într-un receptor Bluetooth. Conectați-l la ieșirea audio a televizorului, apoi asociați-vă căștile.

Dacă ați cumpărat un set de căști cu transmițător RF, îl puteți conecta la ieșirea audio a televizorului sau la mufa pentru căști de 3,5 mm și apoi reglați volumul televizorului la nivelul dorit. Porniți căștile și reglați-le și volumul.

Î: Pot folosi orice pereche de căști fără fir cu televizorul meu?

Dacă ai căști și un televizor cu Bluetooth, atunci da. Cu toate acestea, este posibil ca televizoarele mai vechi sau economice să nu aibă capacitate Bluetooth. În acest caz, veți avea nevoie de un receptor Bluetooth sau căști cu un transmițător RF.

Î: Ce este anularea activă a zgomotului?

ANC este o funcție care blochează zgomotul extern. Căștile care utilizează această tehnologie au microfoane și difuzoare încorporate care funcționează într-un fel de „anti-zgomot” pentru a bloca sunetele nedorite. Sunt eficiente cu frecvențele joase, dar mai puțin eficiente cu cele mai înalte.

Nu toate căștile au ANC. Unele au izolare pasivă de zgomot. Aceasta implică de obicei căști mai groase pentru urechi sau vârfuri confortabile pentru a bloca interferențele externe. Este o modalitate mai simplă, mai puțin eficientă, care se reflectă în costul conservelor.

Î: Cum repar latența audio cu căștile mele?

Dacă utilizați căști Bluetooth, puteți încerca pur și simplu vechiul truc de pornire/oprire. Deconectarea și repararea căștilor poate fi tot ce trebuie să faceți.

Dacă nu funcționează, verificați dacă televizorul și căștile dvs. folosesc același codec Bluetooth. Puteți găsi aceste informații în secțiunea Bluetooth a setărilor televizorului dvs. Manualul căștilor dvs. va conține informații despre codecurile pe care le acceptă. Ajustați în consecință și faceți ca codecurile să se potrivească. Alegerea codecului potrivit este importantă și ar trebui să alegeți cea mai bună opțiune cu latență scăzută.

Unele televizoare oferă, de asemenea, reglarea întârzierii audio. Căutați opțiuni precum „sincronizare audio” sau „întârziere AV”. Puteți regla până când sunetul și imaginea se potrivesc. De asemenea, puteți descărca aplicații precum „Bluetooth Audio Delay” sau „TV Assist”, care s-ar putea dovedi utile dacă setările televizorului sunt de utilizare limitată.

Alte metode de depanare includ reducerea la minimum a distanței dintre televizor și căști, actualizarea tuturor driverelor și firmware-ului atât pe televizor, cât și pe căști și oprirea oricăror alte dispozitive Wi-Fi și Bluetooth pe care nu le utilizați în prezent.