09/25/2022

Cele mai bune 22 de programe gratuite de înregistrare a podcasturilor

Podcast-urile au câștigat recent destulă popularitate, mai ales în perioada de izolare, care a adus creșterea consumului de media pe platformele digitale. Mulți oameni din zilele noastre pe YouTube și Instagram își încep propriile emisiuni radio podcast pe diverse subiecte. Chiar și RJ-urile folosesc media destul de bine. Deși multe pagini fierbinți și mărci utilizează tipuri adecvate de echipamente pentru a produce o varietate de podcasturi pentru a-și ajuta imaginea mărcii, alți mici creatori de conținut sau începători ar putea considera că este o sarcină obositoare să înregistreze pentru un podcast. Ei ar căuta cu adevărat să înregistreze și să creeze un conținut blasfemiant. Podcasturile nu pot fi înregistrate simplu, dar este nevoie de un software de înregistrare conceput special pentru înregistrarea podcastului pentru a captura și prezenta conținutul așa cum este, cu sunet de calitate HD. Astăzi, vom vorbi despre câteva programe gratuite de înregistrare a podcastului care pot fi folosite pentru a îndeplini sarcina fără prea multă grăbire. Dar înainte de a lista gratuit software-ul de editare a podcasturilor, să știm despre procesul de producere a podcasturilor.

Cel mai bun software gratuit de înregistrare a podcastului

Ai un gând pentru propriul tău podcast? Înregistrarea podcastului este probabil mai simplă decât îți dai seama. Pentru început, nu aveți nevoie de niciun echipament scump. Puteți utiliza pur și simplu computerul sau smartphone-ul. Iată cum decurge procedura în general dacă nu utilizați o aplicație de podcasting:

 • Conectați microfonul computerului dvs.
 • Instalați un recorder audio Linux, Mac sau Windows.
 • Vă puteți înregistra vorbind, cântând sau redând muzică pentru a crea un fișier audio pe care îl puteți salva pe computer.
 • Un site web de podcasting ar trebui să primească apoi fișierul audio.

Veți dori să distribuiți podcastul după ce l-ați terminat. Prin instrucțiunile pas cu pas, platforme precum Podbean, Spreaker și Anchor vă pot ajuta cu găzduirea și promovarea. Scrierea unui scenariu înainte de sesiunea de înregistrare poate fi utilă, dar mulți prezentatori de podcast se angajează în glume ocazionale, fără scenarii, între ei pe diferite subiecte. Capacitatea de a edita înregistrări pentru a șterge o eroare de tipar este o caracteristică bună a software-ului contemporan de înregistrare și editare. Acum suntem familiarizați cu crearea de podcast, să vorbim despre diferitele programe gratuite de înregistrare a podcastului care pot fi folosite.

1. Adobe Audition

Adobe Audition a fost o alegere prima facie pentru profesioniștii care caută software-ul de editare audio de top pentru computerele lor de lucru. Această stație de lucru audio digitală (DAW) are o varietate de sunet prealimentat, care poate fi utilizat pe scară largă în timpul dezvoltării și editarii unui podcast. O mare varietate de instrumente de editare, inclusiv mixarea audio și eliminarea zgomotului alb, pentru a realiza aproape orice este necesar pentru a crea o piesă audio impecabilă pentru diverse alte proiecte, cum ar fi realizarea de filme, în afară de podcasturi. Audiția Adobe este o alegere bine versată pentru mulți profesioniști. Tutorialele oferite de Adobe au fost întotdeauna un plus pentru începători să pună mâna pe aplicații fără a le transpira prea mult. Prin urmare, Audition poate fi o aplicație bună pentru diferite tipuri de utilizatori. Este compatibil cu Mac și Windows. Instrumentul oferă o probă gratuită de 7 zile și versiuni premium (20,99 USD/lună)

Caracteristici:

 • Efecte puternice pentru reverb și de-noise.
 • Permite înregistrare de înaltă calitate pe mai mult de 32 de piese.
 • Accesați proiecte Adobe Premiere în Audition.
 • Oferă capabilități de procesare în loturi.
 • Monitorizați plin de viață când înregistrați.
 • Biblioteca de muzică și efecte (fără drepturi de autor).

2. Îndrăzneală

Îndrăzneală este unul dintre cele mai bune programe gratuite de înregistrare a podcasturilor. Această platformă open-source este gratuită și disponibilă pe toate computerele desktop. În afară de înregistrare, puteți efectua și editarea, cum ar fi anularea zgomotului, egalizarea audio și tăierea și tăierea de bază. Acest software este conceput pentru a înregistra fișiere audio în diferite formate de fișiere, cum ar fi WAV, AIFF, MP3, AU, FLAC și Ogg Vorbis. Este compatibil cu computerele Windows, Mac și Linux și nu poate fi folosit ca extensie de browser. Interfața cu utilizatorul este destul de depășită, dar merită încercat acest open-source.

Caracteristici:

 • Interfață ușoară.
 • Înregistrări de până la 32 de biți, 44,1 kHz.
 • Instrumente pentru efecte de estompare configurabile, reducerea zgomotului și amplificare.
 • Spectrogramă și vizualizare Plot Spectrum pentru a analiza frecvența.
 • Dublați peste sunetul existent pentru a crea sunet multitrack.
 • Complet gratuit.
 • Ușor de utilizat datorită disponibilității o mulțime de tutoriale online.

3. Hindenburg Jurnalistul Pro

Stația de lucru audio digitală (DAW) Jurnalistul lui Hindenburg Pro este cel mai potrivit pentru podcasturi și emisiuni radio. Înregistrează sunet necomprimat pentru a oferi sunet de ieșire de cea mai înaltă calitate. Ai nevoie doar de un microfon pentru a înregistra un podcast. De asemenea, este cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să înregistreze interviuri și să lucreze în bucăți de înregistrări, care pot fi îmbinate. Puteți înregistra pe dispozitive mobile și desktop (Windows, Mac, iPhone și iPad). Software-ul oferă înregistrare la distanță prin integrarea cu Skype, FaceTime și Google Hangouts. Dacă doriți să înregistrați un interviu și să îl editați cu ușurință, Hinderburg este cea mai bună alegere, deoarece înregistrează vocile prezentatorului și ale invitaților pe piese separate. În plus, puteți edita audio, cum ar fi tăierea, combinarea, nivelarea, corectarea sunetului și reducerea zgomotului. Hinderburg oferă diverse instrumente pentru alți podcaster, inclusiv Journalist Pro. Journalist Pro este disponibil într-o perioadă de încercare de 30 de zile și versiuni plătite (taxă unică: 375 USD sau închiriere pentru trei până la douăsprezece luni).

Caracteristici:

 • Configurare, înregistrare și editare ușoară.
 • Facilitează suplimente pentru înregistrarea de la distanță.
 • Publicați cu ușurință pe Podbean și Buzsprout.
 • Acceptă toate tipurile majore de format audio.

4. Afonic

Majoritatea aplicațiilor de înregistrare a podcastului nu doar îndeplinesc sarcina, ci au funcții extinse de editare. Afonic este unul de acest fel. Aplicația oferă diverse filtre pentru editarea audio cu caracteristici personalizabile care pot fi folosite într-un mix bun pe înregistrarea brută. Este posibil ca aplicația să nu poată oferi o facilitate de înregistrare pe desktop. Totuși, funcționarea Auphonic este destul de ușoară, mai ales pentru cei amatori în editare, cum ar fi sarcinile de normalizare, renivelare audio și eliminare a zgomotului prin intermediul acestuia. Editare aufonică aplicație mobilă (disponibilă pentru Android și iOS). Puteți înregistra sunet de calitate nominală de 48 kHz cu marcaje de navigare. Este compatibil cu sistemele Windows și Mac. Utilizatorii beneficiază de o limită de 2 ore de editare gratuită în fiecare lună, care pot depăși următoarele note:

 • 11 USD pentru 9 ore/lună
 • 24 USD pentru 21 de ore/lună
 • 49 USD pentru 25 de ore/lună
 • 99 USD pentru 100 de ore/lună
  Cum să setați imaginea de profil în Zoom

Caracteristici:

 • Recunoașterea vorbirii și traducerea în peste 80 de limbi.
 • Exportă în SoundCloud, YouTube, Dropbox și Google Drive.
 • Eliminarea automată a diafoniei, a porții de zgomot și a ducking-ului audio.
 • Înregistrare de înaltă calitate pe aplicații mobile și desktop.

5. ProTools

ProTools este unul dintre cele mai vechi și mai bune programe software pentru podcast DAW disponibile. Puteți înregistra un nou episod din podcast folosind acest software. Înregistrarea și editarea audio profesională sunt posibile cu acest software. Instrumentul oferă multe funcții, cum ar fi mixarea mai multor piese și aplicarea efectelor înregistrărilor dvs. În plus, vă puteți partaja munca prin aplicația Avid Link sau puteți colabora cu alți membri ai echipei prin cloud. ProTools ar putea fi intimidant pentru începători în podcasturi. Planurile lunare încep de la 29,99 USD. Sistemele macOS și Windows sunt compatibile.

Caracteristici:

 • Mixați mai multe piese.
 • Colaborați cu ceilalți prin cloud.

6. Banda de garaj

Următorul pe lista celor mai bune programe gratuite de înregistrare a podcasturilor este Apple Garage Band. Este un program gratuit de editare muzicală folosit în special în producția muzicală. Oferă funcții simple de înregistrare și editare audio. De asemenea, puteți echilibra și comprima sunetul. Software-ul are o bibliotecă extinsă de efecte și plug-in-uri. Software-ul este disponibil și ca aplicație iOS. Garage Band poate fi utilizat numai cu dispozitive Mac și iOS, spre deosebire de majoritatea software-ului de podcasting menționat mai sus.

Caracteristici:

 • Reglați nivelurile audio, efectele și multe altele cu comenzi inteligente și mixare audio.
 • Aplicație de înregistrare mobilă pentru iOS.
 • Complet nerestricționat.
 • Interfață de utilizare simplă și simplu de utilizat.
 • Acces la o colecție extinsă de sunet pentru efecte audio.
 • Complet gratuit.

7. Podbean

Pe lângă faptul că este o platformă gratuită de găzduire de podcast, Podbean este un software gratuit de înregistrare a podcastului. Este unul dintre cele mai bune programe de editare a podcastului gratuit. De asemenea, oferă software de editare gratuit, inclusiv tăierea, îmbinarea și împărțirea sunetului, pe dispozitivul mobil. Are o bibliotecă de peste 50 de melodii de fundal pentru diverse stări și stiluri. Puteți aplica efecte de sunet și ecou. Cu planul său gratuit, creați un site web de podcast și publicați până la cinci ore de audio. Cu ajutorul reclamelor și al conținutului premium, Podbean simplifică și monetizarea podcastului. În plus, aveți o opțiune de patron în care clienții vă pot oferi donații periodice. Aplicația este disponibilă în diferite versiuni: gratuit, Audio nelimitat (14 USD/lună), Unlimited Plus (39 USD/lună) și Business (129 USD/lună).

Caracteristici:

 • Interfață ușor de utilizat.
 • Exportați și importați prin Podbean.
 • Combinați cu alte instrumente de editare.

8. Retransmiteți

Dacă simțiți că aplicațiile în curs de dezvoltare proaspăt și consecvent nu sunt la înălțime pentru un recorder podcast, vă recomandăm să vă reconsiderați Retransmiteți. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune software de editare de podcast gratuit. Ar putea fi doar un editor bazat pe browser, dar caracteristicile sale perfecte, cum ar fi personalizarea prin interfața tabloului de bord fără a fi difuzată, o fac o aplicație mult mai stivuită din punct de vedere tehnic. În afară de toate acestea, facilitatea de împărțire a pistelor audio vă va ajuta să lucrați independent la conținut de la utilizatori separați. Restream este unul dintre software-urile gratuite de înregistrare a podcastului care este suficient de demn de încercat. Instrumentul este disponibil în diferite versiuni: Basic ($0), Standard ($19/lună), Professional ($49/lună), Premium ($99/lună) și Business ($299/lună). Primele planuri sunt potrivite pentru persoane fizice, în timp ce ultimele două sunt pentru industrii.

Caracteristici:

 • Înregistrare fără a intra în direct.
 • Salvați înregistrările cu până la 10 GB de stocare în cloud.
 • Audio HQ 48kHz.
 • Anularea ecoului.
 • Audio stereo.

9. Logic Pro X

Logic Pro X este, de asemenea, unul dintre cele mai bune software de editare a podcastului gratuit. A fost unul dintre cele mai bine privite produse software de editare audio. Funcțiile de editare audio din acest instrument sunt mai avansate. Logic Pro X este conceput și cel mai potrivit pentru profesioniștii care creează sunet pentru proiecte mai mari, cum ar fi filmele de lungă durată. Oferă funcții de editare a podcastului, cum ar fi adăugarea de efecte sonore, aplicarea de EQ-uri antice și recrearea setărilor acustice. Acest lucru ar putea fi dificil pentru începători, deoarece necesită abilități anterioare de editare audio pentru a produce podcasturi. Logic Pro X rulează numai pe Mac cu macOS 10.13.6 sau versiuni ulterioare. Instrumentul este disponibil pentru o încercare gratuită de 90 de zile și puteți achiziționa versiunea completă pentru 199,99 USD.

Caracteristici:

 • Oferă instrumente pentru realizarea de înregistrări audio de înaltă calitate.
 • Biblioteca de plug-in-uri și sunete.
 • Permite înregistrarea sunetului la 24 de biți/192 kHz.
 • Acomodează mai mult de o mie de piste audio stereo sau surround pe cronologia.

10. RINGR

RINGR este una dintre cele mai bune aplicații mobile de înregistrare a podcasturilor și poate fi accesată prin browsere. Oferă o procedură simplă de înregistrare. Această platformă de înregistrare la distanță va sincroniza și combina automat fișierele audio într-o înregistrare finalizată pe care o puteți descărca. Planul Basic începe de la 7,99 USD/lună, planul Premium costă 189,99 USD/lună, iar planul Enterprise poate fi activat și personalizat contactând echipa. O soluție de afaceri personalizată este, de asemenea, disponibilă contactând echipa. Este disponibil pe computerele Mac și Windows (pe baza de browser) și pe platformele mobile iPhone și Android.

Caracteristici:

 • Apeluri conferință cu mai mult de patru participanți.
 • Înregistrări discrete (pentru membrii Premium)
 • Înregistrări audio de până la 48 kHz (pentru membrii Premium)
 • Tabloul de bord al companiei pentru utilizatorii din întreprindere.
 • Fără restricții de timp pentru înregistrare sau stocare.
  Cum să comuți la modul de editare în Excel

11. Alitu

Alitu este un program de înregistrare și editare a podcasturilor creat special pentru podcasteri. Este cel mai potrivit atunci când înregistrați individual sau cu oaspeți. Este simplu să vă înregistrați podcast-ul pe computer. Tot ce trebuie să faceți pentru a înregistra de la distanță este să partajați adresa URL unică. Audio-urile invitaților și podcasterilor sunt înregistrate separat, făcând editarea simplă. Oferă instrumente atât pentru editarea audio automată, cât și manuală. După înregistrare, Alitu va reduce automat zgomotul de fundal și va nivela volumul. Puteți descărca sau publica imediat de către gazdă după înregistrare. Împreună cu o probă de șapte zile, Alitu are un preț lunar de 32 de dolari. Instrumentul are o colecție limitată de filtre și plug-in-uri.

Caracteristici:

 • Înregistrați într-o altă aplicație și publicați-o în Alitu.
 • Îndepărtează automat zgomotul de fundal.
 • Publicați pe orice platformă de găzduire de podcast.

12. Secerător

Secerător este popular printre muzicieni pentru caracteristica de înregistrare multitrack. Instrumentul funcționează eficient pentru oaspeți pentru podcasturi sau experimente cu muzică și alte efecte sonore în scopuri de creativitate atunci când îl utilizați în mod regulat. Editarea multitrack vă permite să editați diferitele componente individual, economisind mult timp la nivel micro. Reaper poate fi folosit la o licență redusă de 60 USD, inclusiv o perioadă de probă de 60 de zile. Dacă veniturile dvs. depășesc 20.000 USD/an, trebuie să achiziționați o licență comercială pentru 225 USD. Este disponibil pe sistemele Windows, Mac și Linux.

Caracteristici:

 • Procesarea audio internă pe 64 de biți.
 • Acceptă peste 200 de pluginuri și extensii de la terți (pentru efecte sonore adăugate)
 • Aspect și aspect personalizabil.
 • Suportă rutare audio și MIDI pe mai multe canale.

13. ecamm Call Recorder pentru Skype

ecamm Call Recorder pentru Skype nu este un software de înregistrare podcast, dar este folosit în principal pentru a înregistra conversații Skype. Acest program este cel mai potrivit pentru podcasterii care realizează în mod regulat interviuri prin apeluri Skype. După sesiunea de înregistrare, puteți exporta înregistrarea ca videoclip HD sau fișier audio MP3. Dar eCamm nu poate fi o alegere mai bună dacă doriți să înregistrați și să editați folosind aceeași platformă, deoarece platforma nu oferă instrumente de editare audio, efecte sau plug-in-uri. Poate fi folosit doar ca un instrument suplimentar pentru a ajuta podcasterii să efectueze interviuri la distanță. Programul are un preț de 39,95 USD.

Caracteristici:

 • Configurare simplă a sesiunii de înregistrare.
 • Exportați înregistrările către utilizatori ca fișiere audio și video.
 • Excelent pentru utilizarea Skype pentru a susține interviuri.
 • Nu necesită cunoștințe anterioare de înregistrare audio.

14. Riverside

Un alt dintre cele mai bune programe gratuite de editare a podcasturilor este Riverside. Este una dintre cele mai bune platforme de înregistrare a podcasturilor, deoarece puteți invita și înregistra până la 7 persoane la podcast de oriunde. De asemenea, puteți înregistra la rezoluție audio necomprimată de 48 kHz și rezoluție video de până la 4K. Calitatea înregistrării nu va fi afectată, deoarece acestea sunt înregistrate local pe dispozitivul dvs. Conexiunile instabile la internet, întârzierile și zgomotul de fundal care distrage atenția nu vor afecta calitatea înregistrării. Folosind Magic Editor de la Riverside, vă puteți edita sunetul, vă puteți personaliza podcast-ul și puteți transforma podcast-ul într-o singură bucată scurtă de conținut care poate fi partajat. Riverside are funcții suplimentare, cum ar fi transcrierea podcastului, transmisia în direct și încărcarea simplă pe alte platforme precum Spotify. Riverside este compatibil cu computerele Mac și Windows (pe baza de browser) și dispozitivele iOS, iPad și Android.

Caracteristici:

 • Interfață ușor de utilizat.
 • Înregistrări audio WAV sau MP3 pe 16 biți, 48 kHz.
 • Înregistrări audio și video separate pentru fiecare participant.
 • Instrumente pentru a crea clipuri și editori magici.
 • Adăugați efecte sonore live folosind placa media.
 • Modul producător (producătorii pot modifica setările în fundal și pot participa la înregistrări fără a le înregistra)
 • Apeluri și streaming în timp real.
 • Funcții de editare automată.
 • Programe de partajare a ecranului.
 • Zonă pentru producția colaborativă folosită de întreprinderi.

15. Podcastul

Podcastul este cel mai bun software gratuit de înregistrare a podcasturilor bazat pe inteligență artificială și le permite producătorilor media să creeze, să editeze și să partajeze conținut. Acest program permite înregistrare de înaltă calitate. De asemenea, facilitează un editor audio încorporat pentru Magic Dust, un instrument magic de anulare a zgomotului. Software-ul vă permite să aveți interviuri de la distanță cu până la 9 participanți. Piesele sunt înregistrate separat pentru fiecare participant folosind instrumentul de înregistrare multitrack. În plus, puteți converti textul în audio cu instrumentul lor de revoice și invers. Instrumentul are 14 skinuri de voce incredibil de realiste. Podcastle oferă un plan gratuit cu mai puține funcții. Când este plătit anual, planul său Storyteller este de 11,99 USD, iar planul său Pro costă 23,99 USD.

Caracteristici:

 • Înregistrare de înaltă calitate.
 • Instrument pentru eliminarea zgomotului.
 • Instrument de înregistrare multitrack.

16. QuickTime

Timp rapid este software-ul de înregistrare și editare video inclus cu computerele Apple. Este unul dintre cele mai bune software de editare podcast gratuit și ideal pentru începători. Îți poate înregistra camera, sunetul și ecranul, dar include și instrumente de editare video de bază pentru tăierea și modificarea videoclipului în segmente. Chiar dacă este un program bazat pe Mac, QuickTime poate fi descărcat în anumite versiuni de Windows 7 sau Windows Vista. Dar este mai bine să-l folosești pe un desktop Mac.

Caracteristici:

 • Personalizare personalizată a fișierelor audio cu facilitate de tăiere.
 • Combinați diferite fișiere audio folosind funcția de glisare și plasare.
 • Creați podcasturi cu înregistrare video și ecran.
 • Încorporat și complet gratuit pe Mac.

17. Zencastr

Următorul pe lista programelor gratuite de înregistrare a podcasturilor este Zencastr. Acest înregistrator de podcast bazat pe web poate înregistra interviuri la calitate fără pierderi de 16 biți 44,1k. Zencastr împarte și înregistrează sunetul pentru fiecare oaspete pentru a evita pierderile de calitate în timpul înregistrării. Caracteristica Soundboard a software-ului vă permite să adăugați rapid intrări și altele la noile podcasturi. Zencastr editează automat fiecare interviu pe care îl înregistrați. Disponibil atât într-o ediție gratuită, cât și într-o ediție plătită, tarifele lunare de membru încep de la 20 USD. În ediția gratuită, puteți înregistra doar maximum 8 ore de audio/lună și puteți invita maximum doi invitați odată.

  Răsfoiți, încărcați și descărcați videoclipuri Vine din Chrome cu VineClient

Caracteristici:

 • Nu necesită nicio instalare.
 • Înregistrări la calitate de studio ale interviurilor realizate de la distanță.
 • Chat vocal în cadrul aplicației folosind Zencastr.
 • 10 ore de post-producție automată pe lună.

18. Zoom

Pe lângă conectarea lucrului la distanță social, Zoom este unul dintre cele mai bune programe gratuite de înregistrare a podcasturilor. Zoom nu a fost conceput pentru a fi un instrument de înregistrare a podcastului. Funcția de înregistrare a vocii este un supliment la îndemână pentru serviciul de apeluri video. Este ușor de utilizat, la un preț rezonabil și capabil să înregistreze audio și video. Înregistrările sunt înregistrate ca fișiere video MP4 și audio M4A, dar este posibil ca calitatea să nu fie cea așteptată. În plus, fișierele sunt convertite și stocate numai după încheierea conferinței dvs. Zoom. Cu excepția cazului în care înregistrați o copie de rezervă, ar putea exista șanse ca fișierele să fie șterse. Cu planul gratuit Zoom, puteți înregistra atât timp cât doriți cu până la doi vizitatori, dar orice oaspeți suplimentari pot fi înregistrați doar pentru 40 de minute. Planurile plătite încep de la 149,90 USD/an și ajung până la 240 USD pentru companiile mari. Este compatibil cu dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS.

Caracteristici:

 • Înregistrați până la 100 de persoane.
 • Rezoluție de înregistrare pe Internet de până la 1080p.
 • Tablă albă și instrument de partajare a ecranului.
 • Transcrieri disponibile.
 • Suport pentru stocarea în cloud.

19. Spreacher

Unul dintre cele mai bune programe gratuite de editare a podcasturilor este Spreaker. Programul de podcasting Spreaker este destul de eficient în modurile sale și puteți înregistra sunet de cea mai înaltă calitate. Oferă funcții precum comenzile microfonului și auto-ducking. Spreaker vă permite să găzduiți podcasturi live, să înregistrați audio și să-l republicați. Puteți edita înregistrarea după terminarea sesiunii. Înregistrările pot fi importate, iar episoadele anterioare pot fi combinate cu cel actual. Podcastul complet poate fi partajat pe alte platforme, inclusiv Spotify, Apple Podcasts și Podchaser. Interesant este că oferă date detaliate despre cât de succes a avut episodul. Există un plan gratuit restricționat. De asemenea, are versiuni plătite: On-Air Talent (8 USD/lună), Broadcaster (20 USD/lună), Anchorman (50 USD/lună) și Publisher (120 USD/lună).

Caracteristici:

 • Permite înregistrarea Skype.
 • Monetizați podcasturi.
 • Oferiți analize cuprinzătoare ale episodului anterior.

20. Ancoră

Ancoră este cel mai bun software gratuit de înregistrare a podcasturilor oferit de Spotify. Puteți înregistra și importa audio și video de pe telefon, tabletă sau computer. Se încarcă și se sincronizează automat pe toate dispozitivele. Oferă facilități de editare, cum ar fi tăierea și împărțirea pieselor în timp ce marcați locurile oriunde este necesar și redenumim segmentele. De asemenea, puteți să vă întoarceți și să faceți modificări ulterior. Puteți chiar să adăugați piese audio Spotify complete la înregistrările dvs. Oferă găzduire gratuită. În plus, îl puteți partaja pe platforme precum Apple Podcasts și Pocket Casts. Vă puteți monetiza podcasturile prin donații ale ascultătorilor și reclame prin sponsorizări Anchor.

Caracteristici:

 • Încarcă podcasturi și le publică imediat pe Apple Podcasturi și Spotify.
 • Gazduire nelimitata pentru nimic.
 • Utilizează statisticile Spotify.
 • Gazduire gratuita.

21. SquadCast

Un alt software gratuit de editare a podcasturilor este SquadCast. Este un instrument de înregistrare bazat pe browser, care face podcastingul simplu. Vizitatorii pot folosi un link pentru a accesa o cameră verde virtuală înainte de a veni live. Poate înregistra videoclipuri. Permite participanților să partajeze ecran. Versiunea plătită de SquadCast include fișiere audio WAV. Doar 10 persoane sunt permise în planurile premium, în timp ce doar 4 participanți sunt permise în planurile de bază. SquadCast este exclusiv bazat pe web. În funcție de numărul de ore pe care le aveți la dispoziție pentru înregistrarea audio, opțiunile dvs. sunt următoarele:

 • 20 USD/lună pentru 2 ore
 • 20 USD/lună pentru 5 ore
 • 50 USD/lună pentru 12 ore
 • 150 USD/lună pentru 25 de ore

Următoarele costuri se aplică dacă filmați un videoclip:

 • 5 USD/oră pentru 40 USD în fiecare lună
 • 100 USD/lună pentru 12 ore
 • 300 USD/lună pentru 25 de ore

Este compatibil cu sistemele de operare Windows și Mac. Instrumentul nu este acceptat în totalitate pe iOS și Android. Îi lipsește o aplicație mobilă dedicată, chiar dacă suportul Safari pentru iPhone este disponibil în versiune beta. Nici funcțiile de transmisie în direct și nici de audiență nu sunt disponibile pe SquadCast.

Caracteristici:

 • Înregistrare de la distanță de înaltă definiție cu video HD 1080p și sunet necomprimat de până la 48 kHz.
 • Înregistrare unică a piesei.
 • Integrarea Auphonic pentru editare automată audio.
 • Integrare Dolby pentru o înregistrare audio mai bună.

22. BounceCast

BounceCast este, de asemenea, unul dintre cele mai bune software de editare a podcastului gratuit. Folosește inteligența artificială pentru a înregistra și edita podcasturi și pentru a exporta fișiere WAV, MP3, AIFF, FLAC și Ogg Vorbis. Puteți înregistra podcast-ul pe telefon sau pe computer folosind aplicația. Software-ul are o funcție inteligentă de verificare a sunetului care vă ajută să echilibrați volumul și claritatea sunetului. Oferă sugestii de vârf despre calitatea înregistrării și chiar avertismente pentru a vă ajuta să remediați locația microfonului și să schimbați nivelul de intrare. Aceste caracteristici sunt benefice pentru începători. BounceCast acceptă citirea inteligentă a înregistrării terminate și modifică sunetul, cum ar fi reducerea sunetelor enervante. Aplicația are instrumente de editare încorporate pentru a personaliza munca și pentru a face modificări manuale. Instrumentul este disponibil în versiuni gratuite și premium (99 USD/an).

Caracteristici:

 • Importă audio preînregistrat.
 • Nivelare automată.
 • Restaurare audio.

***

Mai sus sunt câteva dintre cele mai actualizate și autentice programe gratuite de înregistrare a podcastului pentru computerul dvs. Vă rugăm să împărtășiți feedback-ul dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos și să menționați orice aplicație pe care ar fi putut să o fi ratat orice software gratuit de editare a podcasturilor. Contactați-ne în cazul oricăror întrebări. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.

x