09/25/2022

Cum să obțineți tabloul de bord de confidențialitate Android pe orice dispozitiv

Android este unul dintre cele mai deschise și mai accesibile sisteme de operare care oferă acces aprofundat pentru a gestiona dispozitivul.

Cu toate acestea, această accesibilitate riscă uneori securitatea utilizatorilor Android. Și, prin urmare, dispozitivele Apple sunt considerate unul dintre cele mai sigure dispozitive dezvoltate vreodată.

Dar acest lucru nu va mai fi cazul, deoarece Android 12 a încercat să depășească această slăbiciune în mare măsură. Noua funcție de bord de confidențialitate a Android 12 oferă un control excelent în menținerea confidențialității utilizatorilor.

Cu tabloul de bord Confidențialitate, puteți avea o privire amănunțită asupra diferitelor aplicații prezente pe telefon. Puteți monitoriza ce aplicație a solicitat acces prin GPS, cameră sau microfon într-o anumită perioadă de timp. Astfel, această nouă caracteristică vă permite să identificați aplicațiile suspecte și să opriți accesul la senzori pentru a le împiedica să vă urmărească dispozitivul.

Ce face tabloul de bord de confidențialitate Android?

Tabloul de bord de confidențialitate îi ajută pe utilizatorii de Android să identifice, să revoce și să dezinstaleze rapid anumite aplicații de snooping sau detective. Făcând acest lucru, puteți împiedica urmărirea informațiilor sensibile prezente pe telefon.

Folosind tabloul de bord de confidențialitate al Android 12, puteți urmări mai multe tipuri de permisiuni. Acestea includ:

 • aparat foto
 • Locație
 • Microfon
 • Contacte
 • Calendar
 • Senzori de corp
 • Evidența convorbirilor
 • Fișiere și media
 • Telefon
 • Dispozitivele din apropiere
 • mesaj
 • Activitate fizica
  Accesați tastatura și Căutarea Google în fereastra flotantă [Android]

Cu toate acestea, nu veți primi o cronologie pentru toate aplicațiile care au accesat permisiunile din toate categoriile specificate. Pe dispozitivele Android 12, veți obține cronologia acceselor la aplicații pentru cameră, microfon și permisiunile legate de locație. Dar da, în viitor, vă puteți aștepta ca Google să aibă un suport mai larg pentru toate tipurile de permisiuni.

Caracteristicile Tabloului de bord de confidențialitate

Unele caracteristici cele mai importante ale acestui tablou de bord de confidențialitate Android 12 includ:

 • Monitorizarea permisiunilor aplicației: Cu tabloul de bord de confidențialitate, puteți urmări cu ușurință care dintre aplicații folosesc ce fel de permisiuni. De exemplu, veți vedea hărți Google folosind permisiunea legată de locația dvs. În mod similar, puteți găsi date de permisiuni și pentru alții.
 • Istoricul permisiunilor: tabloul de bord Android Privacy vă permite, de asemenea, să verificați istoricul permisiunilor aplicațiilor timp de 7 zile sau 24 de ore.
 • Funcție încorporată: În toate smartphone-urile bazate pe sistemul de operare Android 12, acest tablou de bord de confidențialitate este o caracteristică încorporată. Pot exista variații în numele acestei caracteristici de la o marcă la alta.

Acum, dacă aveți o versiune a sistemului de operare Android mai veche decât Android 12, este posibil să fiți dezamăgit. Cu toate acestea, datorită modalităților inovatoare care fac posibil ca orice utilizator de Android să profite de această funcție.

Tutorial pas cu pas pentru a activa tabloul de bord pentru confidențialitate

Pasul 1. Deschideți Google Play Store pe telefonul dvs. Android și căutați aplicația Privacy Dashboard. Descărcați singura aplicație disponibilă sub acest nume.

Pasul 2. Deschideți aplicația după finalizarea instalării.

  ZDlock este o soluție de blocare a aplicației Android de la echipa ZDBox

Pasul 3. Pe măsură ce veți deschide aplicația pentru prima dată, aceasta va solicita accesul la locație. Primul ecran va arăta ca prima imagine prezentată mai jos. Faceți clic pe permite accesul, care va oferi datele dvs. de locație în tabloul de bord de confidențialitate.

Pasul 4. Acum atingeți opțiunea Open Setting pentru a activa setările de accesibilitate.

Pasul 5. Pe pagina de setări de accesibilitate căutați opțiunea Tablou de confidențialitate. Fie va fi prezent direct pe această pagină, fie sub opțiunea „Aplicații instalate”, așa cum se arată în imaginile de mai jos. Porniți Tabloul de bord de confidențialitate imediat ce îl găsiți.

Pasul 6. Cu această instalare și configurare, tabloul de bord pentru confidențialitate Android este complet. Acum puteți vedea o diagramă circulară pe ecranul de start al acestei aplicații. Acest grafic reprezintă utilizarea camerei, locației și microfonului în ultimele 24 de ore.

Puteți verifica aceste opțiuni de permisiune individual și puteți monitoriza istoricul permisiunilor și cronologia. Dacă găsiți vreo aplicație care vă urmărește în mod suspect prin microfon sau cameră, o puteți revoca gestionând permisiunile.

Concluzie

Prin urmare, cu această aplicație, vă puteți bucura convenabil de beneficiile de confidențialitate Android 12 pe orice smartphone Android. Deci, dacă dețineți un Android mai vechi decât Android 12, aceasta este opțiunea ideală pentru a activa Privacy Dashboard și pentru a vă proteja informațiile sensibile.

De asemenea, ați putea fi interesat să explorați servere proxy premium pentru performanță și confidențialitate mai bune.

Ți-a plăcut să citești articolul? Ce zici de împărtășirea cu lumea?

x