Cele mai bune 15 jocuri mobile pentru doi jucători de jucat cu prietenii sau străinii

Oriunde v-ați afla și orice ați face, jocurile mobile pentru doi jucători pot fi o modalitate excelentă de a petrece timpul. Am selectat unele dintre cele mai bune jocuri mobile pentru doi jucători pe care le puteți încerca astăzi.

1. Marvel Snap

Marvel Snap a fost lansat în 2023 și a devenit un succes instantaneu. Actualizările ulterioare au introdus și posibilitatea jucătorilor de a-și invita prietenii la jocuri.

Acest joc de cărți pentru doi jucători poate fi jucat atât pe mobil, cât și pe Steam. În timp ce modul principal este un mod clasat pentru doi jucători, primești și modul Cucerire neclasat și modul Prietenos (care vă permite să invitați anumiți prieteni).

Meciurile scurte sunt o modalitate excelentă de a ucide ceva timp, iar varietatea mare de cărți poate atrage diferite stiluri de joc.

Descărcați: Marvel Snap pentru Android | iOS (Gratuit)

2. Rocket League Sideswipe

Rocket League Sideswipe este o versiune mobilă a popularului joc Rocket League. În titlul mobil, puteți juca online cu prietenii sau străinii.

Dacă doriți să vă jucați cu prietenii, va trebui să-i invitați la o petrecere folosind integrarea Epic Games în aplicație. Acest lucru vă va permite să jucați în meciuri 2v2 cu alții online.

Dacă vrei să joci modul 1v1, jocul te va potrivi cu un alt jucător online.

În timp ce controalele și perspectiva sunt diferite, Rocket League Sideswipe surprinde distracția și haosul titlului original pentru PC.

Descărcați: Rocket League Sideswipe pentru Android | iOS (Gratuit)

3. Badland

Dacă cauți ceva puțin diferit, Badland este un titlu unic cu un stil de artă grozav pe care criticii l-au lăudat. Scopul jocului este de a vă ghida blob prin obstacole până când ajungeți la sfârșitul etapei.

Jocul are atât moduri multiplayer cooperative, cât și competitive. Te joci pe același dispozitiv, care este cel mai bun mod de a-ți coordona personajele în timp real.

Descărcați: Badland pentru Android (gratuit) | iOS (0,99 USD)

4. Ultimate Bowmasters

Ultimate Bowmasters combină fizica păpușilor de cârpă, un stil artistic fermecător și violența din desene animate pentru a crea un joc care este distractiv. Scopul este să-ți elimini adversarul aruncând o armă spre el.

  Reducerea decalajului dintre mașini și creier

Calcularea traiectoriei armei tale este jumătate din distracție. Între timp, cealaltă jumătate aterizează ținta și urmărește consternarea prietenului tău.

Înainte de a putea debloca modurile PvP ale jocului, va trebui să finalizați tutorialul. După aceea, doi jucători pot concura pe același dispozitiv.

Deși jocul este distractiv și simplu, reclamele sale pot fi intruzive. Dacă vă bucurați cu adevărat de joc, este posibil să doriți să optați pentru achiziția în aplicație pentru a le elimina.

Descărcați: Ultimate Bowmasters pentru Android | iOS (Gratuit)

5. Cuvinte cu prietenii 2

După succesul care a fost jocul inspirat de Scrabble Words With Friends, Zynga a lansat Words With Friends 2 — o versiune actualizată. Jocurile Android pentru doi jucători care emulează jocurile clasice de societate sunt notoriu de populare, iar acesta nu este diferit.

Puteți juca online fie cu adversari la întâmplare, fie să adăugați prieteni pe care îi invitați să joace. Un alt beneficiu al jocului este că, dacă ești întrerupt, poți să-ți continui rândul mai târziu.

Cu toate acestea, vi se cere să vă conectați la joc fie cu Facebook, fie cu adresa dvs. de e-mail.

Descărcați: Words With Friends 2 pentru Android | iOS (Gratuit)

6. Clash Royale

Clash Royale vine de la dezvoltatorii Clash of Clans și este un amestec de carte de luptă și joc de apărare turn. Oponenții atrag atacatori și apărători din pachetul lor de cărți, cu scopul de a distruge turnurile concurentului înainte ca ale tale să fie distruse.

Va trebui să termini tutorialul înainte de a putea juca împotriva unui prieten. Odată ce deblocați acest mod, trebuie pur și simplu să vă adăugați prietenul și să începeți un meci amical. De asemenea, puteți juca cu utilizatori din întreaga lume folosind modul de luptă standard al jocului.

Descărcați: Clash Royale pentru Android | iOS (Gratuit)

7. Bătălia de golf

Golf Battle vă permite să jucați meciuri 1v1 online cu prietenii de pe smartphone, dar puteți organiza meciuri cu până la șase persoane. Problema este că trebuie să vă conectați prin Facebook.

Cu toate acestea, jocul are multe de oferit – oferind o mulțime de distracție ocazională cu provocări și meciuri scurte. De asemenea, nu necesită prea multă concentrare și nu are o curbă abruptă de învățare, făcându-l ușor să intri și să te bucuri.

  Cum să găsiți ce aplicații încetinesc iPhone-ul

Dacă prietenii tăi nu sunt disponibili, te poți alătura și la meciuri publice – modul multiplayer implicit al jocului.

Descărcați: Golf Battle pentru Android | iOS (Gratuit)

8. Genshin Impact

Dacă cauți ceva mai captivant, există Genshin Impact. Prin modul său cooperativ, titlul acționează ca un joc mobil multiplatform pe care îl poți juca cu prietenii.

Va trebui să vă înscrieți sau să vă conectați la contul dvs. Hoyoverse pentru a începe. Chiar și după descărcarea aplicației, va trebui să încărcați mai multe date înainte de a intra în joc. Vă recomandăm să faceți acest lucru prin Wi-Fi.

Odată intrat în joc, poți invita persoane de pe lista ta de prieteni să ți se alăture pentru o sesiune de cooperare. Dacă doriți să adăugați prieteni noi, puteți face acest lucru folosind ID-ul lor de utilizator.

Descărcați: Genshin Impact pentru Android | iOS (Gratuit)

9. Puncte și casete

Dots and Boxes transformă un joc tradițional de creion și hârtie din copilărie într-un mod convenabil de a pierde timpul cu telefonul. Cu multiplayer local, două persoane pot juca jocul folosind același telefon.

Această funcționalitate offline o face utilă atunci când nu aveți acces la Wi-Fi. Este un joc simplu, dar competitiv și captivant.

Descărcați: puncte și cutii pentru Android | iOS (Gratuit)

10. Tank Stars

Tank Stars este un joc tactic inspirat de Worms, care are un stil grafic foarte asemănător cu Ultimate Bowmasters. Varietatea de tancuri și arme, combinată cu elementul de precizie al țintirii, face din joc o modalitate plină de satisfacție de a-ți provoca prietenii.

Puteți juca pe același dispozitiv sau conectându-vă prin aceeași rețea Wi-Fi. Cu toate acestea, ambele moduri trebuie deblocate completând câteva meciuri de antrenament AI.

Dezavantajul jocului sunt reclamele din joc, care apar chiar dacă aveți un abonament Google Play Pass.

Descărcați: Tank Stars pentru Android | iOS (Gratuit)

11. Crossy Road

Crossy Road se inspiră din jocul retro clasic Frogger, oferind același joc frustrant și captivant, cu o estetică distractiv de bloc.

Modul cu doi jucători vă permite să jucați pe același dispozitiv folosind un format de ecran divizat pentru introducere. În timp ce jocul se deschide în modul standard, puteți trece la modul competitiv făcând clic pe pictograma cu o rață și un pui.

Îți poți concura și sabota simultan adversarul.

Descărcați: Crossy Road pentru Android | iOS (Gratuit)

  Cum să reporniți iPhone X

12. Terarii

În timp ce majoritatea acestor jocuri sunt concepute pentru perioade scurte de joc, Terraria este un joc mobil multiplayer pe care îl poți petrece ore întregi jucând. Este un port mobil al popularului joc pentru PC și vă permite să vă jucați cu prietenii folosind Wi-Fi local sau conectându-vă la un server dedicat.

Este o modalitate ieftină pentru doi jucători de a se bucura împreună de un joc mobil. Cu toate acestea, utilizarea versiunii mobile a jocului poate fi dificilă pentru cei obișnuiți cu comenzile mai simple ale unui computer sau console. Vă recomandăm cu siguranță să conectați un controler la telefonul dvs. Android sau iPhone.

Descărcați: Terraria pentru Android | iOS (4,99 USD)

13. Warcraft Rumble

Warcraft Rumble este similar cu Clash Royale, dar are tematică în jurul personajelor și figurilor din Azeroth – decorul pentru jocurile Warcraft.

În loc să strângi cărți, colectezi minifigurine. Apoi plasezi aceste minifigurine pe o hartă și încerci să distrugi baza adversarului tău.

Jocul are moduri PvP și PvE. Din februarie 2024, jocul cu doi jucători vă permite doar să vă potriviți cu străini online. Cu toate acestea, capacitatea de a se potrivi cu prietenii va fi probabil introdusă în viitor.

Descărcați: Warcraft Rumble pentru Android | iOS (Gratuit)

14. Bătălia de tir cu arcul 3D

Bătălia de tir cu arcul este un joc sportiv care te confruntă cu un alt adversar în timp ce fiecare încearcă să-ți demonstrezi abilitățile de tir cu arcul. Scopul este simplu: încercați să vă apropiați cât mai aproape de centrul țintei de tir cu arcul.

Puteți juca împotriva străinilor online sau vă puteți conecta contul de Facebook pentru a juca cu prietenii.

Descărcați: Bătălia de tir cu arcul pentru Android (Gratuit)

15. Biliard cu 8 bile

8 Ball Pool este un alt joc mobil gratuit pentru doi jucători care vă permite să jucați împotriva prietenilor sau străinilor. Poți invita prietenii să joace prin Facebook, adăugându-i cu un ID unic sau trimițându-le un link de solicitare de prietenie. În caz contrar, puteți adăuga prieteni de la străinii pe care îi jucați online.

Meciurile 1v1 urmează același format ca omologul jocului din viața reală. Scufundați-vă bilele și în cele din urmă bila neagră înaintea celuilalt jucător.

Meciurile sunt relativ rapide, iar mecanismul de țintire este surprinzător de intuitiv, oferindu-vă un sentiment de satisfacție atunci când scufundați o lovitură dificilă.

Descarcă: 8 Ball Pool pentru Android | iOS (Gratuit)

Sperăm că unul dintre aceste jocuri v-a stârnit interesul. Fiecare dintre ele vă permite să jucați jocuri cu doi jucători pe un smartphone, fie prin conectivitate online, fie prin utilizarea modurilor de cooperare pe același dispozitiv.