Cele mai bune 12 servicii/API-uri de soluționare Captcha pentru web scraping și automatizare

Serviciile de soluționare Captcha sau API-urile sunt utile în diverse scopuri, cum ar fi web scraping, automatizare, marketing, SEO și multe altele.

Dacă ați încercat vreodată să vă conectați la orice site web, acestea vă cer să introduceți câteva caractere care sunt aleatorii și greu de citit. Aceste caractere se numesc CAPTCHA.

Odată cu nevoia tot mai mare de inteligență artificială, este mai important pentru dezvoltatorii de aplicații să determine dacă un utilizator este o mașină sau un om. Captch-urile sunt de diferite tipuri, special concepute pentru a descuraja activitățile rău intenționate și pentru a proteja datele.

Așadar, s-ar putea să fii frustrat atunci când roboții tăi sunt blocați de captcha în timpul răzuirii web.

Dar ce se întâmplă dacă mai trebuie să explorați web-ul pentru scraping, cercetarea concurenților etc.

Acesta este momentul în care doriți să adăugați o funcție de rezolvare a captcha aplicațiilor dvs. pentru a ajuta la ocolirea restricțiilor. Acest lucru ar avea nevoie de un serviciu de rezolvare a captcha sau API pentru a finaliza această sarcină pentru cazul dvs. de utilizare.

Să înțelegem captcha-urile, scopurile lor și câteva servicii decente de rezolvare a captcha-urilor pentru nevoile afacerii tale.

Ce vrei să spui prin Captcha?

CAPTCHA înseamnă Testul Turing public complet automatizat pentru a distinge computerele și oamenii. Este un test de provocare-răspuns care este utilizat pentru a determina dacă utilizatorul este un bot sau un om.

Acesta este singurul mod de a detecta comportamentele rău intenționate ale roboților, de a le bloca și de a proteja un site web de orice daune în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Captcha-urile oferă provocări greu de rezolvat pentru un bot, dar ușor de înțeles pentru oameni într-o secundă.

Exemple: identificarea literelor întinse, detectarea numerelor cu o linie centrală, clic pe o anumită zonă pentru a identifica o anumită imagine etc.

Care este scopul principal al Captchas-ului?

Scopul principal din spatele captcha-urilor este de a pune întrebări sau de a oferi provocări pe care un bot nu le poate finaliza, dar relativ un om le poate rezolva rapid. Scopul din spatele acestui lucru este de a proteja aplicația de spam sau decriptarea parolei cu ajutorul unor teste simple.

Astfel, captcha-urile sunt folosite pentru a menține acuratețea sondajelor, pentru a preveni inflația biletelor, pentru a proteja de comentariile false, pentru a limita înregistrarea pentru diverse servicii și multe altele.

Tipuri de Captchas

Puteți găsi diferite tipuri de captchas în timp ce vă conectați la orice site web. Fiecare captcha are propria sa formă și este la fel de benefică pentru nevoile de aplicare. Să vedem care sunt:

 • Captch-uri bazate pe text
 • Captch-uri bazate pe imagini
 • Captch-uri bazate pe audio
 • Probleme de matematică sau de cuvinte
 • Conectați-vă la rețelele sociale, de exemplu, utilizând Google, LinkedIn sau Facebook.
 • ReCaptcha
 • Captch-uri bazate pe timp
 • Borcan cu miere
 • ReCaptcha invizibil

Aplicații ale Captchas

Captchas-ul are diverse aplicații pentru securitate, confidențialitate și multe altele pentru a vă proteja site-ul web de orice fel de rău. Unele dintre zonele în care sunt folosite Captchas includ:

 • Atenuarea spam-urilor de comentarii
 • Sondaj online
 • Înregistrare web
 • Boxbe
 • Protejarea informațiilor confidențiale de pe paginile web
 • Prevenirea atacurilor de dicționar
 • Carduri inteligente
 • Filtrarea mesajelor spam prin SMS
 • Prevenirea phishingului
 • Prevenirea atacului Sybil
 • Prevenirea spam-ului VoIP
 • Jocuri online
 • Prevenirea roboților în rețelele sociale
 • Boti pentru motoarele de căutare
 • Descurajarea viermilor și a spam-urilor

Și mult mai mult.

Ce sunt Captcha Solving Services?

Serviciile de rezolvare a captchas-urilor sau API-urile sunt sistemele software cu tehnologie pentru a rezolva captchas-urile fie automat, fie de către oameni. Aveți nevoie de reCaptcha și captcha sigur pentru a sparge toate captcha-urile de care aveți nevoie pentru scraping web cu precizie și ușurință.

Serviciile de rezolvare a captcha folosesc două metode diferite pentru rezolvarea captcha:

 • Soluții OCR: În acest caz, rezolvarea captcha este efectuată automat folosind tehnologia de recunoaștere optică a caracterelor.
 • Soluții bazate pe oameni: aici, oamenii lucrează ca rezolvatori de captcha care sunt în mod constant online. Ei elaborează textele și ți le trimit înapoi.
  Sourcetable primește 3 milioane USD pentru foi de calcul, iar Evaluagent primește 20 milioane USD

Pentru a utiliza serviciile sau API-urile de rezolvare a captcha-urilor, trebuie să vă înregistrați în API-uri, să le integrați API-ul în aplicația dvs. și să trimiteți captcha-urile pentru a obține răspunsul în formularul text.

Deci, să cercetăm mai multe servicii de rezolvare a captcha sau API-uri pentru scraping și automatizare web.

2Captcha

Obțineți un serviciu de recunoaștere CAPTCHA alimentat de oameni cu 2Captcha. Scopul său principal este de a rezolva CAPTCHA-urile cu acuratețe și rapiditate. Veți obține API-ul său pentru a automatiza procesul de rezolvare a CAPTCHA și pentru a-l integra cu software-ul dvs. pentru a obține mai multe beneficii pe serviciul 2Captcha.

Acest API se bazează pe HTTP și acceptă protocoalele HTTP și HTTPS. Tot ce aveți nevoie este să urmați câțiva pași simpli pentru a rezolva CAPTCHA:

 • Trimiteți-vă CAPTCHA pe serverul lui 2Captcha
 • Obțineți ID-ul sarcinii
 • Începeți un ciclu de verificare pentru a obține rezultatul

2Captcha oferă o precizie ridicată la prețuri mici pentru CAPTCHA-urile dvs. Utilizarea sa este ușoară și rapidă; doar înregistrați-vă mai întâi, implementați API-ul 2Captcha în aplicația dvs., trimiteți-vă CAPTCHA-urile și obțineți răspunsul instantaneu sub formă de text.

Veți găsi 2Captcha drept cel mai bun furnizor de servicii pentru reCAPTCHA. Plătiți doar pentru CAPTCHA-urile rezolvate fără să vă faceți griji cu privire la încărcarea serverului. În plus, veți obține un instrument anti CAPTCHA pentru a rezolva reCAPTCHA v2. Soluția CAPTCHA ajută și la ocolirea verificării CAPTCHA.

2Captcha acceptă diferiți clienți API pentru rezolvarea unui CAPTCHA, inclusiv PHP, JavaScript, Golang, C#, Java și Python. Indiferent dacă aveți de-a face cu captcha normal, rotiți captcha, reCAPTCHA v2, capy puzzle, TikTok captcha, hCaptcha, FunCaptcha etc., 2Captcha este opțiunea potrivită pentru dvs.

AnyCaptcha

Experimentați cel mai ieftin și rapid serviciu de rezolvare a captcha-ului cu solutorul automat de captcha AnyCaptcha. Cu opțiunea sa de integrare ușoară, îl puteți integra rapid cu software-ul dvs. pentru a obține cele mai bune rezultate în câteva secunde.

AnyCaptcha poate rezolva mai mult de 10.000 de captch-uri în fiecare minut, cu o medie de succes de 99,15%. Aceasta înseamnă că veți obține un timp de funcționare de 99% pentru automatizare sau răzuire. Dacă aveți un buget mare, vă puteți personaliza captcha.

Veți obține diverse soluții la cel mai mic preț de pe piață, precum reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, imagine to text, Zalo Captcha și multe altele. Cea mai mică viteză înregistrată cu acest serviciu este de 0,1 s.

Obțineți 30 de fire și solicitări nelimitate la un preț de pornire de 230 USD/lună. Puteți opta pentru intervale de prețuri standard săptămânal, premium săptămânal și premium lunar. De asemenea, puteți face o încercare gratuită, alegând soluția dorită, sursa, încărcând o imagine și obțineți rezultate precise chiar în fața dvs.

CapSolver

Soluția automată de rezolvare a captcha de la Capsolver oferă cea mai accesibilă și rapidă soluție de rezolvare a captcha. Îl puteți combina rapid cu programul dvs. folosind opțiunea sa simplă de integrare pentru a obține cele mai bune rezultate în câteva secunde.

Cu o rată de succes de 99,15%, Capsolver poate răspunde la peste 10 milioane de captch-uri în fiecare minut. Aceasta înseamnă că automatizarea sau scrape-ul dvs. va avea un timp de funcționare de 99,99%. Puteți cumpăra un pachet captcha dacă aveți un buget mare.

La cel mai mic preț de pe piață, puteți primi o varietate de soluții, inclusiv reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, imagine în text și multe altele. Cu acest serviciu, 0,1 s este cea mai mică viteză măsurată vreodată.

Pentru rezolvarea unui CAPTCHA, Capsolver acceptă o serie de clienți API, inclusiv PHP, JavaScript, Golang, C#, Java și Python. Capsolver este cea mai bună alegere dacă aveți nevoie să rezolvați un captcha de orice fel, inclusiv captcha standard, captcha rotit, reCAPTCHA v2, captcha imagine, captcha Datadome, Mtcaptcha, captcha Geetest, Kasada, Akamai, provocarea Cloudflare, turnichet Cloudflare, Amazon Waf Captcha, hCaptcha, FunCaptcha etc.

Prin actualizarea datelor dvs. personale, puteți obține și un sold de probă gratuit de 0,10 USD.

Moarte de Captcha

Rezolvați orice CAPTCHA cu ajutorul Death By Captcha. Doar implementați API-ul său, transmiteți-vă CAPTCHA-urile și obțineți rezultatul sub formă de texte rapid și ușor. Acest serviciu este ușor de utilizat și ușor de utilizat.

Death By Captcha este un sistem hibrid compus din sistemul OCR avansat. De asemenea, oferă o echipă 24/7 de soluționatori de captcha. Timpul mediu de răspuns calculat pentru CAPTCHA-urile normale de text este de 9 secunde, iar rata de precizie este mai mare de 90%.

  Cum să combinați prezentările PowerPoint

API-ul ușor de utilizat Death By Captcha ajută la îmbunătățirea acurateței sale cu cele mai populare limbaje de programare. Acesta acceptă Antigate (Anti-Captcha) și DeCaptcher API, ceea ce face ca migrarea să fie cât mai ușoară și rapidă posibil.

În plus, veți obține soluții pentru aplicația dvs., cum ar fi noCAPTCHA, reCAPTCHA sau mai mult suport API. Pentru activare imediată și alte detalii, primiți detalii de contact. Death By Captcha este creat pentru CAPTCHA-uri, hCAPTCHA-uri, CAPTCHA-uri rusești și chineze la cerere, CAPTCHA-uri distractive și asistență cu distincție între majuscule și minuscule.

Acest serviciu acceptă diferiți clienți API, inclusiv Java, Perl, iMacros, Python, PHP, C, .NET, C# și multe altele. Obțineți cele mai rapide reduceri la soluția Captcha și puteți lua, de asemenea, o încercare gratuită de 7 zile pentru a înțelege cum funcționează și rata de precizie pe care o obțineți.

BypassCaptcha

Obțineți un serviciu profesional dedicat de decodare captcha 24x7x365 cu BypassCaptcha. Include sistemul LAMP, soluția de rețea și programarea Ruby/JavaScript/Python/PHP/Perl/C/C#/C++. Puteți integra cu ușurință BypassCaptcha în aplicația dvs. gratuit.

Mai mult, poate rezolva reCaptcha v2 și v3. Trebuie doar să apelați API-ul, să treceți parametrii respectivi și să obțineți rezultatele în câteva secunde. Este foarte important să atingeți obiectivul cu BypassCaptcha. Veți primi instrumente de autoajutorare, inclusiv detalii cheie, statistici cheie, credite de transfer, ultimele trimiteri, statistici despre furnizor și un notificator de sold scăzut pentru a cunoaște detaliile dvs. de utilizare.

Cumpărați credite conform cerințelor dvs. la un preț de pornire de 14 USD. Încercați-l acum și automatizați-vă serviciile de rezolvare a captcha-urilor cu API-urile sale.

EndCaptcha

EndCaptcha este singura soluție pentru Captcha cu un acord de nivel de servicii. Poate rezolva captch-urile într-un timp mediu de 7 secunde și veți experimenta viteza la propriu. Nu numai că are cea mai rapidă viteză de rezolvare pentru Captcha, dar se află și pe piață cu asigurarea sa unică Slowness.

Spre deosebire de alți furnizori de servicii, EndCaptcha are, de asemenea, echipe care să aibă grijă de calitatea muncii. De asemenea, decodifică CAPTCHA cu majuscule și minuscule, la cererea dvs. Inginerii au proiectat un sistem dur și de ultimă generație, care este întotdeauna gata să accepte zeci de milioane de solicitări în fiecare zi.

Cea mai bună parte despre EndCaptcha este că, dacă nu sunteți mulțumit de serviciu, puteți solicita o rambursare completă. Cu asigurarea de întrerupere și asigurarea de încetinire, veți primi despăgubiri dacă EndCaptcha nu a furnizat cantitatea conform standardelor de calitate.

Obțineți 1000 de credite captcha gratuite și aveți experiență de primă mână. Dacă doriți mai multe credite, puteți alege dintre diferite opțiuni de preț, începând de la 11,99 USD, cu mai multe credite captchas, fără supraîncărcare și multe altele.

Cel mai bun solutor de captcha

Ocoliți aproape orice tip de captcha, inclusiv captcha JavaScript, cu Best Captcha Solver. Oferă soluții pentru reCAPTCHA (v2, v3, invizibil), hCaptcha, GeeTest, image captcha și FunCaptcha. Veți primi o bibliotecă pentru integrarea cu software-ul dvs., opțiunea de rezolvare fără browser și un API ușor, împreună cu suport 24×7 și HTTPS.

În plus, este specializat în domeniul programării, asamblarii, API-urilor, OCR, rețele și multe altele. Prin urmare, veți obține cea mai ieftină și mai fluidă experiență de rezolvare a captcha cu Best Captcha Solver.

Best Captcha Solver oferă recunoaștere 100% umană, astfel încât echipa să vă rezolve solicitările în câteva secunde. Cu integrarea ușoară a API-ului în software-ul dvs. și tendințele actualizate cu cele mai recente tehnologii, veți obține ceea ce căutați.

Obțineți biblioteci API și alte opțiuni la un preț de pornire de 0,6 USD. Încercați singur serviciul și cunoașteți calitatea.

AZcaptcha

Aveți nevoie de automatizare captcha pentru site-ul sau software-ul dvs.?

Încercați AZcaptcha.

Este un API de soluționare captcha automată care oferă o soluție de soluționare captcha OCR extrem de precisă și ieftină. Suportă reCaptcha v2 și v3 și poate rezolva cu ușurință orice tip de captcha pentru orice aplicație.

AZcaptcha este soluția potrivită care vine la un preț accesibil. Cu AZcaptcha, puteți rezolva orice tip de captcha mai rapid, fără a plăti pentru fiecare captcha. Așadar, reduceți costurile de rezolvare și nu mai pierdeți timpul cu serviciile lente de rezolvare a captcha-urilor.

  Economisiți enorm la camerele web alimentate de AI

Mai mult, implementați API-ul AZcaptchas în propria aplicație și transmiteți imaginile captcha. AZcaptcha returnează răspunsurile dumneavoastră în format text ușor și rapid. Poate rezolva mii de captch-uri pentru platforme populare. Rata medie de rezolvare pentru captcha normale este de aproximativ 95% și mai mult de 90% pentru reCaptcha v2 și v3.

Obțineți cea mai recentă versiune a AZcaptcha pe care o puteți adăuga la extensia de browser. Planul său nelimitat de soluționare captcha începe de la 24,9 USD/lună. Profita de 50 de soluții gratuite de captcha după înregistrarea cu succes.

Anti-captcha

Uitați de emularea browserului și bazați-vă pe soluția stabilă de rezolvare a captcha – Anti-captcha. Infrastructura sa premium și forța de muncă vastă vă permit să obțineți servicii extrem de fiabile și precise 24x7x365, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la un timp de funcționare de 99,99%.

Iată cum funcționează această soluție de rezolvare a captcha:

1. Aplicația dvs. încarcă un captcha pe serverul Anti-captcha.

 • Încărcarea este simplă cu integrarea API în aplicația dvs.
 • Obțineți opțiunea de încărcări nelimitate simultan.
 • Procesează cererile dvs. la o rată mai mare.

2. Anti-captcha atribuie un lucrător la captcha.

3. Echipa lui Anti-captcha scrie răspunsul și le trimite înapoi în aplicația dvs.

Anti-captcha acceptă captcha imagini, reCaptcha v2, reCaptcha v3, reCaptcha Enterprise v2/v3, hCaptcha, GeeTest, Arkose Labs și multe altele. Este foarte precis în rezolvarea captch-urilor JavaScript.

Nu există taxe recurente și taxe ascunse. Opțiunile de preț cu plata pe măsură vă oferă flexibilitatea de a plăti per captcha. Alte opțiuni de preț încep de la 0,5 USD/1000 de imagini.

Rezolva captcha

Obțineți servicii ușoare și rapide de rezolvare a captcha-urilor pentru nevoile dvs. cu SolveCaptcha. Oferă un API ușor de integrat pentru cele mai comune limbaje de programare. De asemenea, este ușor de implementat și ușor de pornit, iar timpul mediu de răspuns este mai mic de 9 secunde.

Pentru a începe să utilizați serviciul foarte popular, trebuie să vă înregistrați mai întâi, să implementați API-ul SolveCaptcha în aplicația dvs., să trimiteți captch-urile și să primiți rapid răspunsul sub formă de text. Veți obține un rezultat precis la un preț mic pentru captch-urile dvs.

SolveCaptcha acceptă .NET, C#, C++, Java, Python, PHP și multe altele. Clienții API vă permit să automatizați procesul de recunoaștere captcha. Poate rezolva captcha normal, text captcha, reCaptcha v2, reCaptcha Callback, reCaptcha Invisible v2, ClickCaptcha, reCaptcha v1, RotateCaptcha, FunCaptcha și multe altele.

Prețul începe de la 0,5 USD pentru 1000 de captch-uri rezolvate.

CAPTCHA-uri

CAPTCHA-urile este unul dintre cei mai precisi și mai rapidi furnizori de servicii API de recunoaștere automată a captcha. Acceptă FunCaptcha, hCaptcha, reCaptcha v2, GeeTest, reCaptcha v3, reCaptcha Invisible, captcha imagine, captcha audio și captcha text.

Serviciul pe care îl veți obține poate fi complet integrat cu diverse aplicații. Scopul principal al CAPTCHA este de a oferi un serviciu stabil, de calitate și rapid și de a oferi asistență premium ori de câte ori aveți nevoie. Experimentați raportul de precizie de 99% pe mai mult de mii de tipuri de captcha.

APItrueCaptcha

Obțineți o soluție bazată pe SaaS pentru a vă rezolva Captcha-urile cu APITrueCaptcha. API-ul său este conceput pentru a oferi soluții fiabile și rapide pentru diferite captch-uri. Puteți configura software-ul și permite APItrueCaptcha să gestioneze cu ușurință tehnicile de rezolvare a captcha.

Încărcați captcha, permiteți AI să proceseze captcha și obțineți soluția în format text. Acceptă litere, cifre și caractere speciale în limba engleză. Extensiile sunt disponibile și pentru Firefox și Google Chrome pentru o utilizare mai bună.

Primiți 100 de solicitări gratuit pe zi. Puteți plăti o anumită sumă pentru mai multe captchas-uri începând de la 0,33 USD. În termen de șapte zile de la implementare, puteți solicita o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit de serviciu.

Concluzie

Utilizarea captchas-ului este foarte plină de satisfacții pentru scraping și automatizare web. Se datorează faptului că odată ce ați ales serviciul potrivit pentru nevoile dvs. de web scraping, acesta se poate transforma într-un exercițiu mai precis și mai eficient.

Cu toate acestea, captcha-urile sunt de diferite calități și tipuri. Un API de rezolvare a captcha poate fi bun la captcha-uri normale, dar poate să nu fie bun la ReCaptcha. Prin urmare, alegeți întotdeauna cel mai bun serviciu de rezolvare a captcha-ului sau API în funcție de nevoile dvs. specifice.