12/04/2023

Ce trebuie să faceți dacă Nintendo Switch trebuie reparat sau înlocuit

Este inevitabil ca, la un moment dat, să aveți probleme hardware cu consolele dvs. Din fericire, dacă se întâmplă să întâmpinați probleme cu Nintendo Switch, procesul de rezervare a unei reparații oficiale la Nintendo este simplu și poate fi chiar gratuit.

Cu toate acestea, mulți factori determină cum va funcționa procesul de reparare pentru Nintendo Switch, cum ar fi starea garanției consolei. Dar, dacă trebuie să te uiți la repararea Nintendo Switch-ului, te putem ajuta.

Cum să găsiți numărul de serie al Nintendo Switch

Primul lucru de care trebuie să fii conștient atunci când cauți să-ți repari Switch-ul cu Nintendo este cum să-i găsești numărul de serie. Acest lucru este necesar pe tot parcursul procesului de reparare al Nintendo.

În general, puteți găsi o etichetă care detaliază numărul de serie pe Switch. Cu toate acestea, modelul și marca consolei dvs. determină unde va fi această etichetă. Pentru un Switch original, numărul de serie se află pe baza consolei. Dar pentru comutatorul OLED, acesta este situat sub suport.

Alternativ, cutia în care a venit Switch-ul dvs., dacă este achiziționată nouă, va avea și numărul de serie pe ea. Dar chiar și cu aceste metode, numerele de serie de pe Switch se pot estompa în timp și nu există nicio garanție că numărul de serie al cutiei este original. Din fericire, există o modalitate universală de a descoperi numărul de serie al consolei.

  Cum să începeți cu Machine Learning?

Pentru a găsi numărul de serie al switch-ului dvs., indiferent de modelul acestuia, porniți consola și urmați acești pași:

 • Din ecranul de pornire al Nintendo Switch, selectați Setări sistem.
 • Sub opțiunile din partea stângă, evidențiați Sistem.
 • Selectați Numere de serie.

De aici, numărul de serie al consolei și cele ale bateriei și Joy-Con vor fi afișate pe ecran. Cu toate acestea, deși această metodă funcționează universal, dacă comutatorul nu funcționează sau nu se pornește, va trebui să găsiți numărul de serie analizând consola sau cutia originală.

Verificați starea garanției Nintendo Switch

Acum știți numărul de serie al Switch-ului dvs., puteți continua cu verificarea stării garanției consolei și rezervarea unei reparații. Este important să verificați în prealabil starea garanției Switch-ului dvs., deoarece consola dvs. este în garanție, Nintendo vă va repara probabil consola gratuit.

Din fericire, dacă aveți la îndemână numărul de serie al Switch-ului, procesul de verificare a stării garanției consolei este simplu. Pentru a verifica starea garanției Switch-ului, urmați acești pași:

 • Accesați pagina oficială a Centrului de reparații Nintendo în orice browser, urmând acest link către Nintendo.
 • Sub Verificați starea garanției, introduceți numărul de serie al Nintendo Switch.
 • Selectați Verificați garanția.

Sub Informații despre garanție, Nintendo va furniza apoi toate detaliile despre starea garanției consolei dvs., inclusiv dacă aceasta este în garanție și Data de expirare a garanției.

Din păcate, dacă consola dvs. este în afara garanției, va trebui să plătiți pentru reparația consolei. În mod similar, deteriorarea ecranului anulează garanția Switch-ului, iar reparațiile ecranului nu sunt acoperite de garanție.

Cu toate acestea, ar putea merita să verificați unele remedieri comune pentru problemele Nintendo Switch înainte de a rezerva o reparație. În acest fel, puteți evita orice taxe de reparație dacă consola dvs. este în afara garanției.

  Cum să găsiți text pe o pagină web în Safari pe iPhone și iPad

Cum să rezervați Nintendo Switch-ul pentru o reparație

Dacă ați decis să continuați cu repararea Nintendo Switch-ul dvs. oficial, cu sau fără eticheta de preț gratuită care vine cu garanția Nintendo Switch, există câteva cerințe pe care va trebui să le îndepliniți în prealabil.

La fel ca și cum ați rezerva o reparație pentru Joy-Con sau orice alt aspect al Switch-ului, procesul de reparare necesită să accesați Centrul de reparații Nintendo prin intermediul site-ul oficial Nintendo. De aici, puteți începe procesul de reparare urmând acești pași:

 • Selectați Start Troubleshooting.

 • Urmați instrucțiunile de pe ecran și selectați Porniți o reparație a sistemului Nintendo Switch.

 • Selectați opțiunea de mai jos Depanare generală care definește cel mai bine defecțiunea Nintendo Switch.

 • Urmați ghidurile de depanare de pe ecran pentru problema selectată și selectați Începeți o reparație.

 • Introduceți informațiile despre produs, inclusiv numărul de serie, pentru Nintendo Switch și selectați Continuați.

Centrul de reparații Nintendo vă va indica apoi o taxă pentru cât va costa reparația. Dacă Switch-ul dvs. este în garanție și nu este afectat de deteriorarea ecranului, această taxă ar trebui să fie renunțată. Pentru a confirma reparația, selectați Continuare.

Acum va trebui să introduceți orice informații personale relevante pentru procesul de reparație și să vă confirmați metodele de livrare către și de la centrul de reparații. Odată ce acest lucru a fost finalizat, trebuie să plătiți pentru reparație. Dar, cu reparația plătită și livrarea confirmată, ați rezervat cu succes o reparație pentru Nintendo Switch.

Reparați-vă Nintendo Switch în cel mai eficient mod posibil

Urmând pașii oficiali evidențiați de Centrul de reparații Nintendo, puteți garanta că vă concentrați procesul de reparare pentru Switch pe cerințele dvs. exacte. Și cu Nintendo găzduind automat fluctuația taxelor, dacă consola dvs. este în garanție, este posibil să primiți chiar și o reducere de preț.

  Tot ce ai vrut să știi despre sistemul de operare Tizen de la Samsung

Deși formularul de reparație poate fi destul de lung și exact, selectând metodele de livrare și intervalul de timp preferat, puteți perfecționa procesul pentru a fi cel mai eficient mijloc pentru dvs. Și acest lucru face durerea de cap de a repara hardware-ul stricat și mai ușor.

x