Ce serviciu de streaming este mai bun?

Recomandări cheie

  • Max (fostul HBO Max) câștigă la categoria emisiuni și filme originale datorită conținutului său exclusiv premiat.
  • Netflix are o selecție generală mai mare de filme și emisiuni, dar Max oferă avantajul streamingului de sport live.
  • Max oferă prețuri de abonament mai ieftine decât Netflix cu un plan anual. Dar poate doriți să plătiți lunar pentru a comuta între cele două servicii.

Este Max, fost HBO Max, mai bun decât Netflix? Sau Netflix este încă numărul 1 în domeniul serviciilor de streaming? Dacă încercați să alegeți între aceste două platforme de streaming, această comparație cuprinzătoare vă va ajuta să luați o decizie mai informată.

1. Netflix vs. Max: Emisiuni și filme originale

Max, cunoscut anterior ca HBO Max, are seriale și filme originale care acoperă mai multe categorii. Exemplele includ Tokyo Vice și versiunea repornită a Gossip Girl. Alte exemple includ Friends: The Reunion și Zack Snyder’s Justice League.

Netflix în sine are mii de seriale și filme originale, iar acestea sunt, de asemenea, în numeroase categorii și limbi. Veți găsi o mulțime de documentare, cum ar fi Beckham, care se concentrează pe viața legendei fotbalului și iconiței modei David Beckham. Pe Netflix o găsiți și Miss Americana, un documentar despre cântăreața Taylor Swift.

Când pune Max și Netflix împreună în această categorie, Max este cunoscut pentru prestigiul său și conținutul exclusiv premiat. Mai mult, unii utilizatori au devenit dezamăgiți de Netflix, deoarece compania a anulat multe dintre serialele sale originale după unul sau două sezoane.

O altă critică comună la adresa Netflix este că originalele sale nu sunt la fel de bune ca înainte. În timp ce platforma a oferit seriale internaționale precum Squid Game o recunoaștere semnificativă, îi acordăm punctului lui Max în această categorie.

  Am plătit 42 de dolari pentru ca Apple să instaleze un protector de ecran și nici măcar nu sunt supărat

Câștigător: Max

2. Netflix vs. Max: selecție generală de filme și emisiuni

Max are peste 1.000 de emisiuni și peste 2.000 de filme, cu sute adăugate în catalogul său în fiecare lună. Pe lângă o serie de seriale și filme originale, puteți vedea și conținut care a fost prezentat în altă parte. De exemplu, Rick și Morty a fost pe Netflix până în vara lui 2022, dar acum îl puteți găsi pe Max.

Când ne uităm la HBO Max vs. Netflix în ceea ce privește emisiunile TV, Netflix câștigă în ceea ce privește cantitatea. Veți găsi peste 3.000 de filme pe platformă, împreună cu peste 1.800 de programe TV. La fel ca Max, Netflix adaugă în mod regulat conținut nou. Pe Netflix, veți găsi The Office și Brooklyn Nine-Nine, pe lângă Breaking Bad și diverse alte seriale.

Un mare avantaj pe care Max îl are față de Netflix este că poți urmări sporturi în direct cu abonamentul tău. Ceea ce vedeți depinde de regiunea dvs. specifică, dar platforma transmite în flux NBA și multe alte ligi profesionale. Deci, dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune site-uri de streaming de sport live, Max este o alegere excelentă.

Puteți descărca emisiuni de pe Netflix timp de până la 30 de zile, iar programele rămân disponibile pentru streaming atât timp cât platforma le reînnoiește. Max vă permite să păstrați emisiunile timp de până la 48 de ore, în timp ce programele vor rămâne, de asemenea, pe platformă pentru o perioadă nedefinită.

Câștigător: cravată

3. Netflix vs. Max: prețuri de abonament

Un alt aspect important atunci când alegeți între (HBO) Max și Netflix este prețul abonamentului. Ambele au prețuri diferite pentru diferite regiuni, așa că ne vom uita la SUA de dragul simplității.

Mai jos este o comparație a prețurilor Max și Netflix:

Abonament

Max

Netflix

De bază (cu reclame)

9,99 USD/lună; 99,99 USD/an

6,99 USD/lună

Fără reclame (Max)/Standard (Netflix)

15,99 USD/lună; 149,99 USD/an

15,49 USD/lună

Ultimate fără reclame (Max)/Premium (Netflix)

19,99 USD/lună; 199,99 USD/an

22,99 USD/lună

  13 Cel mai bun software de recomandare a angajaților pentru a vă simplifica procesul de recrutare

Netflix nu oferă abonamente anuale. Dacă nu puteți viziona conținut 4K pe Netflix, deși folosiți Premium, puteți urma ghidul nostru separat pentru sfaturi și sfaturi.

Din punct de vedere tehnic, Max este mai ieftin decât Netflix dincolo de abonamentul de bază pentru ambele platforme. Cu toate acestea, există o mare avertizare aici: trebuie să obțineți un plan anual pentru a economisi bani.

Câștigător: Max

4. Netflix vs. Max: Rezoluție video

Atât Max, cât și Netflix oferă vizionare în până la 4K. Cu toate acestea, puteți vedea această calitate a imaginii doar dacă vă abonați la cel mai mare plan de abonament pe ambele platforme. În afară de asta, veți putea viziona conținut în 1080p.

Aproape nimic nu-l desparte pe Max și Netflix în această categorie, așa că este o altă cravată.

Câștigător: cravată

5. Netflix vs. Max: regiuni și limbi

Din ianuarie 2024, Netflix este disponibil în peste 190 de țări și teritorii. Nu puteți utiliza serviciul în Rusia, Crimeea, Coreea de Nord, China sau Siria. Dar în majoritatea altor locuri, ar trebui să îl puteți accesa fără prea multe dificultăți. Cu toate acestea, conținutul va diferi în funcție de licențele regionale.

Pe de altă parte, disponibilitatea lui Max nu este nici pe departe la fel de răspândită. Platforma de streaming este disponibil în 61 de teritorii, inclusiv SUA și America Latină, plus părți ale Europei. Cu toate acestea, ofertele sale sportive nu sunt disponibile în toate teritoriile.

Netflix are mai mult de 60 de limbi în care să vă vizionați conținutul, dar nu veți găsi subtitrări pentru toate acestea la fiecare emisiune. Max, pe de altă parte, are 24.

Câștigător: Netflix

6. Netflix vs. Max: interfață utilizator și design

Atât Netflix, cât și Max au interfețe similare atunci când aleg ce cont urmărește. Dar dincolo de asta, interfețele și designul lor sunt foarte diferite.

Netflix are o pagină de pornire în care puteți căuta filme, împreună cu filtre pentru diferite categorii. În plus, aveți o filă My ​​Netflix cu toate descărcările și notificările dvs. Aici, puteți vedea, de asemenea, episoade și filme pe care le-ați vizionat recent.

  Ce trebuie să faceți înainte de a vinde, a oferi sau a tranzacționa iPhone-ul dvs

Max are o schemă de culori ușor diferită în comparație cu Netflix și puteți naviga pe diferite segmente. De exemplu, puteți căuta pe baza programelor Cartoon Network, Max Originals și multe altele.

Ambele interfețe sunt bine concepute și ușor de utilizat. Dacă întâmpinați probleme cu Max, puteți oricând să consultați ghidul nostru despre cum să rezolvați problemele comune HBO Max.

Câștigător: cravată

7. Netflix vs. Max: caracteristici unice

Nici Netflix, nici Max nu permit partajarea parolelor în afara gospodăriei dvs. Serviciile sunt, de asemenea, disponibile pe smartphone-uri, dispozitive desktop și tablete.

Un mare avantaj pe care Max îl are față de Netflix este că puteți viziona mai multe emisiuni din rețeaua Warner Bros., inclusiv Looney Tunes și DC Comics.

Pe Netflix, puteți merge în culisele multor emisiuni populare (inclusiv Bridgerton) pentru a vedea cum au fost realizate. Un alt mare avantaj pe care îl are platforma este că puteți descărca mai multe jocuri mobile de pe Netflix, catalogul său de jocuri mobile fiind gratuit cu abonamentul.

Câștigător: Netflix

Netflix vs (HBO) Max: pe care ar trebui să-l alegi?

Ar trebui să alegeți între Max și Netflix în funcție de tipul de conținut pe care doriți să îl vizionați.

Max este o alegere mai bună dacă doriți acces la seriale de prestigiu, cu exclusivități precum House of the Dragon și Raised by Wolves. În plus, Max este o alegere excelentă pentru fanii sportului care doresc acces la jocuri live, atâta timp cât locuiți în regiuni în care acest conținut este disponibil.

Netflix, pe de altă parte, este o opțiune mai bună dacă îți plac emisiunile TV din diferite genuri. Vă puteți bucura de programe de realitate precum Love Is Blind, de exemplu. În plus, Netflix este o alegere mai bună dacă doriți să vizionați un volum mai mare de conținut nou.

Deși Max preia o mică conducere în comparația noastră, diferențele nu sunt dramatice. Ar trebui să rețineți că ceea ce puteți viziona este uneori determinat de restricții regionale și este posibil să vedeți și ceva care vă place pe oricare dintre platforme.

Pentru a economisi bani pe abonamentele dvs. de streaming, puteți plăti oricând de la o lună la lună și puteți comuta între fiecare de fiecare dată când conținutul nou de care sunteți interesat scade.