08/11/2022

Ce se întâmplă când restricționezi pe cineva pe Instagram?

A fi pe platforme sociale precum Instagram este greu în aceste zile, mai ales pentru creatorii care sunt foarte populari pe această platformă. Primirea de comentarii pline de ură sau uneori abuzive la postările lor ridică o întrebare cu privire la siguranța utilizatorilor pe o platformă de social media atât de populară. Instagram are o caracteristică pentru a restricționa conturile care te agresează în mod intenționat social, trimit comentarii pline de ură sau abuzive la postările tale sau chiar îți trimit mesaje nepotrivite. Dacă vrei să știi cum funcționează restricționarea cuiva pe Instagram și dacă există vreo modalitate de a restricționa pe cineva fără a-l notifica, ești la locul potrivit. De asemenea, vă vom anunța diferența dintre restricționarea și blocarea pe Instagram și ce se întâmplă atunci când restricționați pe cineva pe Instagram. Deci, continuă să citești!

Ce se întâmplă când restricționezi pe cineva pe Instagram?

Continuați să citiți în continuare pentru a afla consecințele după ce restricționați pe cineva pe Instagram și diferențele dintre restricționare și blocare pe Instagram în detaliu.

Ce înseamnă restricționarea în Instagram?

Restricționarea nu înseamnă blocare, dar este puțin similar cu blocarea. Restricționarea unui cont Insta va dezactiva numai contul. Cu cuvinte mai simple, ascunde mesajele și comentariile persoanei. Persoana va putea în continuare să vă vadă postările. Chiar și după restricționare, persoana poate în continuare să comenteze postările tale, dar acele comentarii sunt vizibile doar pentru ei și pentru tine. Nu veți primi nicio notificare de la contul restricționat.

  Cum să nu mai urmăriți pe cineva pe Instagram

De ce ar trebui să restricționezi pe cineva pe Instagram?

Când cineva te agresează online și pune comentarii abuzive sau pline de ură la postarea ta de pe Instagram, ar trebui să restricționezi persoana de pe Instagram. Restricționarea cuiva pe Instagram va restricționa toate mesajele, comentariile și postările făcute de acea persoană. Numai contul restricționat și puteți vedea toate mesajele, comentariile și postările acestuia. Nu te va mai anunța odată ce restricționezi pe cineva.

Ce se întâmplă după ce restricționezi pe cineva?

Odată ce restricționați orice cont pe Instagram, consecințele sunt:

  • Toate mesajele, comentariile, poveștile și postările oricum nu îți vor apărea.
  • Comentariile făcute de un cont restricționat pe postarea dvs. de Instagram vor fi vizibile numai pentru ei, nu pentru oricine altcineva.
  • Contul restricționat nu va putea cunoaște starea contului dvs., indiferent dacă sunteți online sau offline.

Restricționarea unui cont este o funcție de siguranță pe Instagram, așa că nu trebuie să blocați persoana sau să o anulați urmărirea. Doar minimizați interacțiunile cu persoana respectivă. Asta se întâmplă când restricționezi pe cineva pe Instagram.

Cum să restricționezi pe cineva pe Instagram?

Deși știți ce se întâmplă când restricționați pe cineva pe Instagram, poate doriți să știți și cum să faceți același lucru. Dacă cineva ți-a dat probleme prin Instagram, Instagram are o soluție pentru asta. Pentru a restricționa pe cineva pe Instagram, urmați acești pași simpli:

Notă: atât pentru utilizatorii de Instagram Android, cât și pentru iOS.

1. Deschideți aplicația Instagram pe telefon.

2. Atingeți pictograma profilului.

3. Din ecranul profilului, apăsați pe Urmărire.

  Cum să obțineți mai multe vizualizări pe Instagram Reels

4. Căutați contul dorit pe care doriți să-l restricționați și apăsați pe rezultatul dorit.

5. Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

6. Apăsați pe Restricționați pentru a restricționa persoana.

Procesul de restricționare a unui cont Instagram este același ca mai sus pentru utilizatorii Instagram lite.

Mai poți vedea postarea cuiva după ce l-ai restricționat?

Da, puteți vedea în continuare postarea persoanei pe care ați restricționat-o. Este la fel pentru amândoi. Tu și persoana restricționată puteți să vă vedeți reciproc postările și poveștile fără probleme. Dar toate comentariile din contul restricționat de pe postarea ta vor fi vizibile doar pentru tine și pentru persoana în sine. Aveți controlul deplin pentru a face public acel control. Deci, asta se întâmplă când restricționezi pe cineva pe Instagram.

Puteți restricționa pe cineva fără ca ea să știe?

Da, restricționarea pe cineva fără a-l notifica este simplu și ușor. Restricționarea nu va bloca persoana; doar dezactivează comentariile și mesajele directe.

Poți fi notificat dacă cineva te restricționează pe Instagram?

Nu, nu vei primi nicio notificare dacă cineva te restricționează pe Instagram. În cele din urmă, nu vei putea observa dacă persoana respectivă te-a restricționat sau nu. Toate postările sunt încă vizibile pentru tine, dar orice comentariu la postarea lor și DM-urile nu vor fi notificate. Ei bine, pe de altă parte, vei primi tot felul de notificări de la persoana care te-a restricționat.

Care este diferența dintre restricționare și blocare?

Diferențele dintre restricție și blocare pe Instagram sunt următoarele:

  • Restricționarea înseamnă minimizarea interacțiunii cu cineva la un anumit nivel, iar blocarea înseamnă oprirea completă a interacțiunii cu cineva.
  • Restricționarea unui cont va dezactiva toate comentariile la postarea dvs., în timp ce blocarea nu va permite persoanei să comenteze postarea dvs.
  • Toate postările și poveștile sunt încă vizibile pentru contul restricționat, dar pentru contul blocat, poveștile și postările nu sunt vizibile.
  • Pentru conturile restricționate, toate mesajele directe vor fi marcate ca o solicitare, starea contului nu poate fi văzută, iar persoana care v-a restricționat nu va primi nicio notificare de la dvs. Pe de altă parte, contul blocat va opri tot felul de mesaje către persoana care te-a blocat.
  Cum să vezi mesajele netrimise pe Instagram

Îți poți ascunde profilul cuiva fără a-l restricționa sau a-l bloca?

Nu, nu vă puteți ascunde profilul unei anumite persoane fără a o restricționa sau a o bloca. Puteți schimba vizibilitatea contului dvs. la privat pentru a restricționa vizibilitatea postărilor dvs. Cu toate acestea, fotografia de profil, persoanele interesate și urmăritorii sunt încă vizibile pentru toată lumea. Dacă doriți să vă ascundeți profilul complet de toată lumea, vă puteți dezactiva contul.

***

Sperăm că acest articol v-a răspuns la toate întrebările cu privire la Ce se întâmplă când restricționați pe cineva pe Instagram, cum să restricționați pe cineva și diferența dintre restricționare și blocare pe Instagram. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.