08/11/2022

Ce trebuie să faceți dacă contul Roblox este șters?

Roblox este o platformă online în care se pot crea jocuri și poți chiar să joci diferitele jocuri create de alții. Roblox este dezvoltat de Roblox Corporation, iar această platformă nu depinde de țară. Este activ pentru toți utilizatorii la nivel global. Dar ce se întâmplă dacă contul tău Roblox este șters sau suferi de un cont Roblox interzis? În acest articol, vom discuta modalitățile de recuperare a contului Roblox șters. Deci, continuă să citești până la sfârșit pentru a afla și de ce nu poți șterge contul Roblox.

Ce trebuie să faceți dacă contul Roblox este șters?

Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla sfaturi valoroase despre ce să faceți când contul dvs. Roblox este șters sau interzis.

De ce nu vă puteți conecta la contul dvs. Roblox?

Pot exista multe motive pentru care nu vă puteți conecta la contul Roblox. Le-am discutat mai jos.

  • Verificați data și ora dispozitivului dvs. Dacă nu este exact, atunci trebuie să îl corectați în funcție de fusul dvs. orar. Acest lucru se datorează faptului că data și ora incorecte vor cauza probleme de conexiune la Internet.
  • Încercați să comutați rețeaua dispozitivului la o rețea mai puternică. Apoi încercați să vă conectați la contul dvs.
  • Este posibil să existe unele erori cu browserul. Deschideți un browser pe dispozitivul dvs., de preferință Chrome, Safari, Edge sau Firefox. Apoi accesați site-ul Roblox și încercați să vă conectați la contul dvs. de acolo.
  Cum să îmbunătățiți calitatea unei imagini scanate

Dacă tot nu funcționează, puteți vizita pagina de asistență Roblox, iar echipa de asistență vă va ajuta.

Expiră conturile Roblox?

Da, conturile Roblox expiră. Dacă rămâneți inactiv timp de un an, contul dvs. va fi închis. Și nu vă puteți recupera odată ce contul Roblox a fost șters din baza de date. Roblox face acest lucru pentru a elibera spațiu în baza de date pentru utilizatorii activi.

De ce Roblox interzice conturile vechi?

Roblox nu interzice de fapt conturile vechi. Acesta șterge conturile dacă sunt inactive mai mult de un an. Dar da, dacă orice activitate ilegală, cum ar fi folosirea unui limbaj vulgar, partajarea de imagini nepotrivite etc., se desfășoară din orice cont Roblox, este interzis definitiv. Odată ce este interzis, este foarte puțin probabil să obțineți contul Roblox interzis.

Ce să faci dacă ești interzis din Roblox?

Există un singur lucru pe care îl puteți face după ce contul dvs. este interzis și acesta este să faceți apel la echipa Roblox să vă revizuiască din nou contul și să vă elimine banul. Puteți face acest lucru de pe pagina de asistență Roblox. Asigurați-vă că includeți numele de utilizator și o scurtă descriere a problemei dvs.

Notă: puteți face contestație o singură dată după ce echipa de examinare v-a examinat contul. Apoi, nu veți mai putea cere o revizuire din nou, așa că explicați problemele în prima solicitare. De asemenea, asigurați-vă că ridicați contestația în termen de 30 de zile de la interdicție, altfel contestația dvs. nu va fi acceptată.

Cât durează un Roblox Ban?

Nu există o durată fixă ​​a unei interdicții pe Roblox. Depinde de gravitatea infracțiunii pe care a comis-o utilizatorul. Interdicția poate varia de la o zi la o interdicție de 1 an. Cele mai periculoase interdicții sunt interdicția Poison și interdicția adresei Mac. O interdicție Poison înseamnă că contul tău este interzis permanent și nici măcar nu poți crea conturi noi. Și interdicția adresei Mac este interdicția în care nu puteți folosi același dispozitiv și hardware pentru orice cont Roblox nou. Puteți citi mai multe despre interdicțiile Roblox pe site-ul Roblox Fandom.

  Cum să dezactivați sunetul tuturor la un apel Zoom

De ce Roblox șterge conturile?

Mai jos sunt câteva motive pentru care Roblox poate șterge anumite conturi:

  • Dacă contul dvs. este inactiv mai mult de 1 an, atunci Roblox vă șterge contul pentru a face spațiu liber pentru utilizatorii săi activi.
  • Dar Roblox șterge chiar și conturile utilizatorilor activi dacă aceștia desfășoară activități ilegale pe platformă, cum ar fi folosirea unui limbaj vulgar sau partajarea de conținut neadecvat.

De ce a fost șters contul tău Roblox fără niciun motiv?

Acest lucru se va întâmpla mai ales dacă contul dvs. este inactiv timp de 1 an. Roblox face acest lucru pentru a elibera spațiu în baza de date pentru utilizatorii săi activi. Totuși, dacă sunteți sigur că nu sunteți inactiv sau nu ați făcut nicio activitate necorespunzătoare pe Roblox, puteți face un apel pentru a vă recupera contul. Rețineți că puteți solicita o contestație o singură dată. Dacă este respins, atunci nu vă veți mai putea recupera niciodată contul.

Puteți recupera un cont Roblox șters?

Da, dar este foarte puțin probabil să-l vei primi înapoi. Dacă contul dvs. a fost șters deoarece a fost inactiv timp de un an, nu îl veți primi înapoi în niciun caz. Dar dacă este șters/terminat în timp ce ești activ, ai făcut niște activități nepotrivite. În acest caz, trimiterea unui apel către echipa de asistență ar putea ajuta.

De ce nu vă puteți șterge contul Roblox?

Nu vă puteți șterge singur contul, dar îl puteți obține de la echipa de asistență. Puteți comunica cu echipa de asistență sau le puteți chiar trimite prin e-mail la [email protected] solicitându-le să șteargă contul dvs. Asigurați-vă că includeți numele dvs. de utilizator, e-mailul și adresa pentru verificarea ID-ului. Acest lucru ar fi răspuns la întrebarea dvs. despre motivul pentru care nu puteți șterge contul Roblox.

  Care este politica de anulare a Great Wolf Lodge?

Cum să vă ștergeți contul Roblox?

Nu veți găsi nicio opțiune de ștergere a contului în tabloul de bord Roblox, deoarece ștergerea poate fi făcută numai de echipa de asistență Roblox. Trebuie să scrieți echipei Roblox solicitarea dvs. de ștergere a contului cu numele de utilizator, ID-ul de e-mail și adresa la [email protected] Echipa de asistență va procesa apoi ștergerea contului dvs. Acesta este singurul mod de a șterge contul Roblox de acum.

Puteți prelua date din contul Roblox șters?

Nu, odată ce un cont este șters, datele sunt și ele șterse. Dacă Roblox vă închide contul, puteți solicita o contestație pentru a vă recupera contul. Asigurați-vă că faceți acest lucru în termen de 30 de zile de la interdicție. Vă veți primi înapoi toate datele dacă vă deblochează contul.

***

În acest articol, ne-am uitat la ce să facem dacă contul Roblox este șters și cum să recuperăm contul Roblox interzis. Sperăm că am rezolvat toate problemele dvs. referitoare la același lucru. Aruncă întrebările sau sugestiile în secțiunea de comentarii de mai jos, dacă există. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.