Câți oameni pot folosi Netflix simultan?


După cum probabil știți, Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming, unde puteți viziona o gamă largă de emisiuni TV și filme prin Wi-Fi sau conexiunea la internet. Emisiunile și filmele sunt împărțite în diferite genuri, inclusiv comedie, copii și familie, crime și documentare, pentru a vă ușura selecția. Titlurile se schimbă continuu; unele vor fi adăugate, iar altele eliminate, în funcție de popularitatea și locația lor. Netflix a început prin a oferi închiriere prin poștă și vânzări de DVD-uri și a trecut la un serviciu complet de streaming. Netflix este, de asemenea, distribuitor și producător, ceea ce înseamnă că oferă o gamă de emisiuni și filme originale care pot fi găsite doar pe serviciul de streaming.

Cu o platformă atât de populară, s-ar putea să vă întrebați câți oameni pot folosi Netflix simultan? Vom răspunde la această întrebare și la altele în articolul de mai jos.

Abonați Netflix

Dacă vă gândiți să vă înscrieți pentru un abonament Netflix, poate doriți să știți dacă vă puteți partaja contul prietenilor și familiei și dacă toată lumea va avea opțiunea de a-l viziona oricând dorește. Puteți viziona Netflix pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv telefoane, tablete și chiar și pe consola de jocuri.

Pentru a răspunde la această întrebare: numărul de persoane care pot folosi Netflix simultan depinde de abonament. Să intrăm în detaliile abonamentelor de mai jos.

Opțiuni de abonament

Asigurați-vă că alegeți un plan adecvat dacă partajați contul dvs. Netflix cu alții. Planul de bază permite utilizatorului doar să transmită în flux filmul sau programul TV preferat pe un ecran la un moment dat, iar acesta costă 8,99 USD pe lună. Dacă doriți ca două ecrane să partajeze Netflix simultan, acesta costă 12,99 USD pe lună, iar 15,99 USD pe lună va permite ca acesta să fie partajat pe patru ecrane simultan. Dacă aveți o familie numeroasă căreia îi place să vizioneze Netflix, probabil cel mai bine este să optați pentru planul premium, care este de patru ecrane. Celelalte sunt ideale pentru una sau două persoane din familie.

  Cum să eliminați filigranul în Microsoft Word

Partajarea parolelor

Nu ar trebui să partajați parole cu nimeni din afara gospodăriei dvs. Cu toate acestea, mulți abonați îl împărtășesc cu familia și prietenii, deoarece acest lucru le permite să vizioneze Netflix fără să plătească nimic. Netflix nu face nimic în privința partajării parolelor, deoarece nu este o problemă majoră în ceea ce privește veniturile – aceasta este o companie care a câștigat în jur de șase miliarde de dolari! Dacă primiți un mesaj care spune că Netflix dvs. este în uz pe alt dispozitiv, prea multe persoane vă folosesc contul în acest moment sau contul dvs. Netflix este utilizat pe prea multe dispozitive și nu v-ați partajat parola, ar trebui să contactați Netflix imediat.

Conținut în diferite țări

Dacă călătorești în altă țară și te întrebi de ce conținutul este diferit de ceea ce ajungi acasă, este pentru că conținutul variază în funcție de locul în care te afli. Un film sau un program TV care este popular în SUA ar putea să nu fie atât de atrăgător în altă țară și, deși multe rămân aceleași, veți găsi unele anomalii. Unele sunt filme independente care ar fi populare doar în acea țară. Netflix încheie diferite oferte în funcție de țară, iar streamingul trebuie să fie profitabil pentru ei.

Unde găsiți Netflix?

Majoritatea televizoarelor inteligente vor avea deja aplicația Netflix disponibilă. Dacă vizionați Netflix pe laptop, vă puteți accesa site-ul web și vă puteți conecta. Alternativ, puteți descărca aplicația pe telefonul mobil și o puteți viziona pe acest dispozitiv. Nu trebuie să descărcați filme sau emisiuni TV pentru a vedea titluri. Ele sunt transmise în flux, ceea ce înseamnă că le puteți viziona pe oricare dintre ele în timpul liber.

  Cum să limitați viteza de descărcare în Chrome