Care sunt codurile cutiei secrete 7DS Grand Cross?

Dacă ești un fan al jocurilor anime și anime, 7DS Grand Cross este unul dintre cele mai bune jocuri existente. Povestea captivantă și jocul uimitor oferă utilizatorilor o experiență de clasă mondială. Pe măsură ce utilizatorii joacă și cresc nivelul în joc, jocul devine mai provocator. Mulți utilizatori se bazează pe codul cutiei secrete 7DS Grand Cross pentru a-și îmbunătăți performanța de joc. Codurile secrete pot fi cruciale în aventura ta de joc, deoarece îți pot oferi instrumente utile și bonusuri. Codul cutiei secrete Seven Deadly Sins Grand Cross poate fi valorificat în joc pentru a câștiga aceste recompense și a obține un avantaj pentru a câștiga mare. În acest ghid, am venit cu o listă cu toate codurile active ale casetei secrete Seven Deadly Sins. Aceste coduri pot fi folosite pentru a câștiga diverse recompense. Dacă sunteți nou și nu știți cum să valorificați codurile în joc, v-am explicat în detaliu procesul de valorificare a codului 7DS Grand Cross. Deci, dacă sunteți cineva care caută coduri secrete 7DS, ați ajuns în locul potrivit.

Care sunt codurile cutiei secrete 7DS Grand Cross?

Veți afla care sunt codurile casetei secrete 7DS Grand Cross mai departe în acest articol. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre el în detaliu.

Ce sunt cele șapte păcate capitale?

The Seven Deadly Sins, sau 7DS, este unul dintre cele mai populare jocuri mobile. Jocul este disponibil pentru descărcare pentru dispozitivele Android și iOS și poate fi folosit și pe dispozitivele Microsoft Windows. Seven Deadly Sins este dezvoltat de compania de jocuri Netmarble. Jocul are mai mult de 1Cr descărcări pe Google Play Store și o evaluare medie de 4,3. Gameplay-ul se învârte în jurul unei povești anime, iar jucătorii trebuie să urmărească aventurile incitante ale diferitelor personaje din joc.

  9 cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress

Ce sunt codurile 7DS Secret Box?

Codul cutiei secrete 7DS Grand Cross este esențial pentru joc. Aceste coduri secrete sunt coduri unice pe care un jucător le poate folosi pentru a obține recompense și cadouri gratuite în joc. Recompensele jocului pot varia de la monede la skinuri de joc și alte articole din joc. Aceste coduri secrete pot ajuta un jucător să-și îmbunătățească șansele de câștig. Prin urmare, mulți jucători continuă să caute tot noul cod secret al casetei Seven Deadly Sins Grand Cross pentru joc pentru a obține cele mai bune recompense posibile.

Care este lista de coduri disponibile 7DS Grand Cross Secret Box?

Următoarea este lista tuturor codurilor active și funcționale din Seven Deadly Sins Secret Box. Următorul cod de răscumpărare 7DS Grand Cross este disponibil în prezent și poate fi valorificat în joc.

 • 7DSNEWGIFT: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru Tichetul confirmat SSR x1 (Link pentru valorificarea cuponului) (Adăugat pe 27 iulie 2023) (Nou)

 • 7DSGIFT4U: Utilizați acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru 10 diamante (Link de valorificare a cuponului) (Adăugat pe 27 iulie 2023) (Nou)

 • Eikthyrnir: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompense exclusive (Adăugat pe 8 februarie 2022)

 • LOVE7DS: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompense exclusive (Codul evenimentului Săptămâna 6 Happy Stamp Rally) (Adăugat pe 10 septembrie 2021)

 • 7DSFATEOFTHEGODS: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompense exclusive

 • VOTE7DS: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompense exclusive (Codul evenimentului Săptămâna 3 Happy Stamp Rally) (Adăugat pe 10 septembrie 2021)

 • SHARE7DS: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompense exclusive (Codul evenimentului Happy Stamp Rally pentru Săptămâna 2) (Adăugat pe 2 septembrie 2021)

 • LIKE7DS: Folosiți acest cod secret al casetei Grand Cross 7DS pentru a valorifica un cod cadou pentru Ticket SSR x1 (Codul evenimentului Happy Stamp Rally pentru Săptămâna 1) (Adăugat pe 27 august 2021)

 • 7dstogether: utilizați acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru Mystery Box (versiunea JP pentru ziua 4)

 • Festivalul: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru Mystery Box (versiunea JP de Ziua 3)

 • thxfullcounter: Folosiți acest cod secret al casetei Seven Deadly Sins Grand Cross pentru a valorifica un cod cadou pentru Mystery Box (versiunea JP Ziua 2)

 • 3000dlmerci: Folosiți acest cod Seven Deadly Sins Secret Box pentru a valorifica un cod cadou pentru Mystery Box (versiunea JP Ziua 1)

 • 7DS1An: utilizați acest cod de valorificare 7DS Grand Cross pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • dem0n: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • ITBE2020: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Tournament Secret Box

 • Cavaleri: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • Mulțumesc: utilizați acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • Asasin: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • LvMeli: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • Festival: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • 7DS100: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • Sunshine: Folosiți acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

 • Whatcode: utilizați acest cod pentru a valorifica un cod cadou pentru recompensele Secret Box

Care este lista cutiei secrete 7DS Grand Cross expirate?

În prezent, nu există coduri expirate pentru 7DS Grand Cross Secret Box. Ori de câte ori expiră codul actual, acestea sunt actualizate cu coduri noi.

Cum să valorificați codurile cutiei secrete 7DS Grand Cross?

Mulți utilizatori noi ar putea considera dificil să răscumpere codurile pentru cutia secretă 7DS Grand Cross. Cu toate acestea, valorificarea codurilor este foarte ușoară și se poate face urmând câțiva pași simpli. Puteți urma cu atenție acești pași simpli pentru a valorifica un cod Seven Deadly Sins Secret Box.

1. Lansați jocul The Seven Deadly Sins pe dvs Android sau iOS dispozitiv.

2. Parcurgeți capitolul 1 din joc pentru a utiliza codurile secrete 7DS.

3. Din partea din dreapta sus a ecranului, atingeți pictograma de e-mail.

4. Acum, navigați în fila Inbox și revendicați caseta secretă.

5. Din partea din dreapta jos a ecranului, atingeți opțiunea Meniu și selectați opțiunea Stocare articole.

6. Acum, apăsați pe fila 1-Utilizare.

7. Apăsați pe caseta secretă dorită.

8. Introduceți codul secret și apăsați pe Deschidere pentru a valorifica codul de răscumpărare 7DS Grand Cross.

Cum să obțineți coduri noi 7DS Grand Cross Secret Box?

Ori de câte ori Netmarble lansează coduri noi, anunțurile sunt făcute prin intermediul rețelelor lor oficiale de socializare. Puteți urmări dezvoltatorii pe platformele lor oficiale de socializare pentru a obține cele mai recente actualizări despre joc, inclusiv știri despre lansarea de coduri noi și expirarea codurilor existente.

Dezvoltatorii pot fi urmăriți Facebook și Stare de nervozitate. Multe site-uri web și bloguri dedicate vă țin la curent cu orice știri și anunțuri legate de joc, puteți urmări și aceste bloguri pentru a fi la curent.

Pot juca jocul Seven Deadly Sins pe computerul meu?

Da, jocul Seven Deadly Sins este disponibil pentru Microsoft Windows și iOS dispozitive. Puteți să-l instalați pe computer și să vă bucurați de joc.

De ce nu funcționează codurile Marii Cruci ale celor șapte păcate capitale?

Dacă un cod a fost întrerupt de dezvoltatori, acesta nu va funcționa. De asemenea, este posibil să fi introdus codul incorect în timpul valorificării acestuia.

Unde pot găsi coduri pentru jocul Seven Deadly Sins?

Puteți urmări dezvoltatorii de jocuri pe platformele lor oficiale de socializare pentru a afla știri despre cele mai recente coduri de joc lansate. De asemenea, puteți urmări bloguri dedicate pentru a obține actualizări despre acestea.

***

Sperăm că acest ghid v-a fost de ajutor și că ați reușit să obțineți o listă cu codul secret al casetei 7DS Grand Cross. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce subiect doriți să aflați în următorul nostru articol.