Care este limita de timp Google Meet pentru o întâlnire

Instrumentele de videoconferință nu sunt aceleași cu instrumentele de apelare video. Instrumentele de conferință sunt create pentru a răspunde. utilizatori multipli într-o singură întâlnire și sunt mult mai complexe decât un apel video sau audio de grup. Ca atare, deși veți găsi multe instrumente de videoconferință gratuite, toate vor avea un fel de restricție pentru utilizatorii gratuiti.

Limită de timp Google Meet

Limită de timp Google Meet

Utilizarea Google Meet este gratuită, totuși, utilizatorii gratuiti sunt limitati de durata întâlnirii pe care o au.

Un utilizator Google Meet gratuit poate avea o întâlnire de 60 de minute sau mai puțin, adică întâlnirea sau apelul dvs. poate dura o oră. Se va încheia automat după o oră și va trebui să începeți o nouă întâlnire.
Acest lucru se aplică întâlnirilor cu 3 sau mai mulți participanți.
Dacă ați efectuat apeluri mai lungi, adică apeluri mai lungi de 60 de minute anul trecut, aceasta se datorează faptului că Google a ridicat temporar limita de o oră pentru utilizatorii gratuiti.
Limita va fi repusă în vigoare pe 28 iunie, 2024 cu excepția cazului în care Google decide să-l extindă din nou.
Pentru utilizatorii gratuiti Google Meet, apelurile unu-la-unu pot dura până la 24 de ore.

Google Meet: efectuați apeluri mai lungi

Google Meet face publicitate pentru apeluri mai lungi. Puteți efectua apeluri până la 24 de ore, totuși, această limită de timp necesită un cont plătit de către gazda întâlnirii.

  Cum să duplicați o pagină în Microsoft Word

Există două conturi plătite diferite pe care le puteți achiziționa;

Google Workspace Essentials: 8 USD/per utilizator/lună
Google Workspace Enterprise: contactați Google pentru prețuri

Planurile plătite Google Meet vor crește, de asemenea, numărul de participanți pe care îi puteți avea într-un singur apel de la 100 la 150 (Workplace Essentials) la 250 (Workspace Enterprise).

Utilizatorii Google Meet plătiți beneficiază și de alte funcții, inclusiv mai mult spațiu de stocare în Google Drive (10-100 GB per utilizator). Pentru utilizatorii Workplace Enterprise, este disponibilă și o opțiune de streaming în direct, ceea ce înseamnă că puteți intra în direct prin Google Meet în loc să utilizați rețelele sociale.

Alte instrumente de videoconferință

Dacă vă întrebați cum se compară Google Meet față de alte instrumente de videoconferință gratuite sau instrumente care oferă o opțiune gratuită alături de utilizatorii săi plătiți, vă oferim acoperirea.

Google Meet vs Zoom: utilizatorii Google Meet gratuit pot avea întâlniri de 60 de minute, în timp ce utilizatorii gratuit Zoom pot avea întâlniri de 40 de minute.

Google Meet vs Microsoft Teams: Atât Google Meet gratuit, cât și Microsoft Teams gratuit au o limită de timp de 60 de minute pentru utilizatorii gratuiti, totuși, Microsoft Teams este mult mai dificil de configurat.

Concluzie

Limita de timp Google Meet iunie par insuficiente în unele cazuri, de exemplu, dacă țineți o clasă, dar este de departe cea mai puțin restrictivă în ceea ce privește instrumentele gratuite. Chiar și în comparație cu planurile plătite pentru Zoom, Google Meet iese pe primul loc.

  Biletul dvs. la spații de lucru virtuale fără întreruperi și securizate