Acum puteți crea și edita stickere WhatsApp pe mobil

Creatorul de stickere de la WhatsApp își face drum de pe web către dispozitivele mobile.

Recomandări cheie

 • WhatsApp’s Sticker Maker vă permite să creați autocolante personalizate din fotografii direct din aplicația de pe telefon.
 • Meta lansează această funcție mai întâi pentru utilizatorii de iPhone, iar dispozitivele Android urmează să urmeze în săptămânile următoare.
 • Autocolantele personalizate pot adăuga o notă personală conversațiilor tale și le pot face mai captivante.

Meta a introdus WhatsApp Sticker Maker în versiunea iOS a aplicației, urmând în curând dispozitive Android. Puteți folosi WhatsApp Sticker Maker pentru a crea autocolante personalizate din fotografiile stocate pe telefon și pentru a face conversațiile mai distractive.

Cum să-ți faci propriile autocolante pe WhatsApp pentru iOS

Deși ați putut să utilizați Creatorul de stickere personalizat pe WhatsApp Web de la introducerea funcției în 2021, Meta și-a luat timpul plăcut pentru a o aduce pe smartphone-uri. Este posibil ca utilizatorii de Android să fie nevoiți să aștepte puțin mai mult, dar dacă aveți un iPhone, puteți urma pașii de mai jos pentru a crea un autocolant personalizat pe WhatsApp:

 • Deschideți o conversație pe WhatsApp și atingeți pictograma autocolant de lângă câmpul de text.
 • Atingeți pictograma plus (+) din primul rând de autocolante.
 • Alegeți o imagine dorită din biblioteca dvs. de fotografii pentru a afișa Autocolantele WhatsApp. WhatsApp va crea automat o decupare a subiectului principal din imaginea ta.
 • Veți vedea o bară de instrumente în colțul din dreapta sus, pe care o puteți utiliza pentru a face modificări suplimentare. Pentru a adăuga text la autocolant, atingeți pictograma T.
 • Puteți schimba culoarea textului folosind selectorul de culori din dreapta. De asemenea, puteți alege din oricare dintre fonturile care apar deasupra tastaturii. După ce sunteți mulțumit de text, atingeți Terminat în colțul din stânga sus.
 • De asemenea, puteți desena peste autocolant. Pentru a face acest lucru, atingeți pictograma creion, alegeți culoarea dorită și începeți să schițați. Din nou, când ați terminat, puteți atinge Terminat pentru a salva modificările.
 • După ce v-ați finalizat stickerul, atingeți butonul albastru Trimitere pentru a-l trimite contactului WhatsApp și salvați-l în biblioteca de stickere.
 •   Cum să creezi și să gestionezi sarcini de lucru în WhatsApp utilizând Any.Do

  Dacă doriți să accesați noul autocolant mai târziu, tot ce trebuie să faceți este să atingeți pictograma Autocolant din câmpul de text. Va apărea pe primul rând. Puteți să-l apăsați lung și să atingeți Editați autocolantul pentru a-i face modificări, dacă este necesar.

  Utilizatorii iOS pot folosi și funcția de căutare vizuală

  În timp ce WhatsApp’s Sticker Maker este convenabil, utilizatorii de iPhone pot, de asemenea, să lipească o fotografie în WhatsApp pentru iOS pentru a realiza un autocolant personalizat. Acest lucru este posibil datorită funcției de căutare vizuală din iOS, care vă permite să eliminați fundalul din orice imagine de pe iPhone.

  Autocolantele personalizate ajută conversațiile să pară mai personale. De exemplu, poți crea un autocolant cu chipul tău expresiv pentru a râde bine cu prietenii tăi, a-ți arăta abilitățile artistice cu autocolante sau pentru a adăuga un moment memorabil bibliotecii tale de stickere. Puteți deveni creativ și puteți folosi autocolante personalizate pentru a vă exprima într-un mod care pur și simplu nu ar fi posibil cu emoji-uri.